Pysia Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='bonita']Tak się właśnie zastanawiam nad zmianą tytułu mojej galerii na zakoondloną:evil_lol: Heloł moja droga córciu:) Zmień tytuła i zrób se II część :evil_lol: Ją odszukałam w subskrybcjach :eviltong: Ciebie nie znalazłam :crazyeye: Dopiero dziaisj przypomniałam sobie, że boksery są w II grupie :evil_lol: A przecież tu byłam :oops: Quote
AlKil Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Znowu się spóźniłam i przyszłam po tej co miała rasowe niufy, które się na powrót skondliły...:roll: Dzień dobry...:lol: Quote
Pysia Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 AlKil napisał(a):Znowu się spóźniłam i przyszłam po tej co miała rasowe niufy, które się na powrót skondliły...:roll: Dzień dobry...:lol: Coś opóźniona jesteś....:diabloti: Quote
Medorowa Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='basia2202']czeeee Medorciowa!! :multi::multi::multi: przybylim, bo tęsknilim :eviltong: a zdjęć piesów ni mo... od 123 lat już :eviltong: ee...?:cool3: i jak będzie z tym Twoim fotoustrojstwem? :razz: całujemy:loveu: Dobrze, że tęskniliście:roll::roll: ZA mną powinno się tęsknić:B-fly: Wytrzymaliście 123 lata, wytrzymacie następne:B-fly::diabloti: [quote name='Pysia']Przyszłam Ci powiedzieć, ze Cię kocham :loveu: Prawie Cię straciłam!! Ale odzyskałam :multi: Teraz postaram się wygospodarować dziennie choć 1 minutę aby Dzień Dobry powiedzieć :oops: Te słuchaj babo jedna brzydka :razz: Zrób no se II część blożka na FB bo tu dziwnie Cię szukać ;) Masz koondla to co Ty tu robisz? Rób II część i tyle :diabloti: Mmmmm, ale żeś mnie babka wzruszyła, dogłębnie:diabloti::loveu::loveu::loveu: Tylko nie brzydka, ok:diabloti: Kiedyś byłam młoda i piękna, teraz zostało same "i", ale to nie znaczy, że zaraz brzydka:obrazic::cool1: Nic nie zakładam, tu mi dobrze, w końcu mam rasowego psa:B-fly: No i ogniki będę miała i będę bardzo szanowana przez dogomaniaków niższą rangą buhahahhaa:diabloti::diabloti: Dobra, a tak poważnie, to założę, ale jak to zrobić - by wszystko co jest TU, przenieś TAM????:hmmmm: Quote
Medorowa Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A tu pod szafa[/FONT]:diabloti: [FONT=Century Gothic] Muuuuuuuuua:loveu:[/FONT] To miotełkę i szuru buru z pod tej szafki ...:diabloti: Bebebebeeeee:multi::loveu::evil_lol: [quote name='bonita']Tak się właśnie zastanawiam nad zmianą tytułu mojej galerii na zakoondloną:evil_lol: Heloł moja droga córciu:) Ja tam nie zmienie, bo ja mam rasowca:Cool!::Cool!::diabloti: :loveu::loveu: [quote name='Pysia']Zmień tytuła i zrób se II część :evil_lol: Ją odszukałam w subskrybcjach :eviltong: Ciebie nie znalazłam :crazyeye: Dopiero dziaisj przypomniałam sobie, że boksery są w II grupie :evil_lol: A przecież tu byłam :oops: :B-fly: Bo mnie się tak łatwo pozbyć nie da:p [quote name='AlKil']Znowu się spóźniłam i przyszłam po tej co miała rasowe niufy, które się na powrót skondliły...:roll: Dzień dobry...:lol: Witaj ta co przyszła po tej po tej co miała rasowe niufy, które się na powrót skondliły...:multi::multi: Quote
Medorowa Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 evaxon napisał(a):cze ma Madzialeno mała:loveu: Cze Ewciu dużawa:loveu::loveu: Ale mam lenia:mdleje::mdleje: Nawet nie chce mi się z Medorem iść na dłuższy psacer...:oops: Wczoraj też nie był:mdleje: Jednak praca do osiemnastej, to nic fajnego - ani rano się nic nie zrobi, bo kiedy, a wieczorem się już nie chce:roll: Haa dostanę urlopa, fakt faktem, że dopiero pod koniec sierpnia, ale dobre i to:bigcool: Tylko teraz się zastanawiam, chciałabym nad morze, ale myślę też nad Słowacją, tylko w tym drugim przypadku, nie wiem, czy termin mi będzie odpowiadał:roll: a w ogóle to ostatnio byłam na zakupach, raz, a potem drugi i... no w sumie to trzy dni pod rząd hehyhehyy I se fajne ciuszki kupiłam, tzn fajnie to one wyglądają na mnie:B-fly: Ale stwierdziłam, że teraz biorę się porządnie za odchudzanie:roll::roll: Zaczynam od jutra:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Quote
Medorowa Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Jagoda* napisał(a):No to pokaż te fajne ciuszki....:razz: To cho do mnie;):evil_lol::loveu::loveu: Quote
Jagoda1 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Medorowa napisał(a):To cho do mnie;):evil_lol::loveu::loveu: Uważaj, bo chętnych jest więcej, pomieścisz...? Quote
e.v.a Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 a ja w sobote rano bylam na zakupkach :eviltong: i se okularki kupiłam bo juz calkowicie oślepłam:roll: i teraz jestem okularnica:roll: taka 24 na dobe :roll: i klapunie se kupiłam:p a odchudzam sie od tatego tygodnia i sie odchudzic nie moge :grin: Quote
Medorowa Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Jagoda* napisał(a):Uważaj, bo chętnych jest więcej, pomieścisz...? Do dyspozycji mamy 99m2 i mały ogródek za domem, buhahaha, damy radę:bigcool::loveu: evaxon napisał(a):a ja w sobote rano bylam na zakupkach :eviltong: i se okularki kupiłam bo juz calkowicie oślepłam:roll: i teraz jestem okularnica:roll: taka 24 na dobe :roll: i klapunie se kupiłam:p a odchudzam sie od tatego tygodnia i sie odchudzic nie moge :grin: Poka się proszę poka:cool3::cool3: Ja sobie kupiłam spodnie, bluzę, bluzkę, butki no i na naszym bazarku udało mi się już co nieco wygrać, a o inne rzeczy trza się licytować:placz::cool1: A jeszcze sobie muszę sobie kupić jeszcze jedne butki, jakieś cichobieszki:roll:;) Ja sie zaczynam odchudzać po każdym weekendzie aż do następnego :Bfly:Buhahaha:B-fly: Quote
e.v.a Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Medorowa napisał(a): Poka się proszę poka:cool3::cool3: Ja sobie kupiłam spodnie, bluzę, bluzkę, butki no i na naszym bazarku udało mi się już co nieco wygrać, a o inne rzeczy trza się licytować:placz::cool1: A jeszcze sobie muszę sobie kupić jeszcze jedne butki, jakieś cichobieszki:roll:;) Ja sie zaczynam odchudzać po każdym weekendzie aż do następnego :Bfly:Buhahaha:B-fly: pokaze jak bede miec fote:eviltong: fjuu fjuuuu szalejesz:eviltong: uchh musze jechac na zakupy:roll: hahahah niezla jestes:lol: Quote
Pysia Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Odchudzasz sie, tzn żeś już nie jest śliczna :diabloti: Jak ciuchy kupujesz tzn, że potrzebujesz pozytywnego wzmocnienia dla własnej akceptacji :diabloti: Fe!! Jeden post do przodu :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 evaxon napisał(a):pokaze jak bede miec fote:eviltong: fjuu fjuuuu szalejesz:eviltong: uchh musze jechac na zakupy:roll: hahahah niezla jestes:lol: A zapomniałam, aparacik zepsuty:cool1::cool1::diabloti: :roll::oops: Pysia napisał(a):Odchudzasz sie, tzn żeś już nie jest śliczna :diabloti: Jak ciuchy kupujesz tzn, że potrzebujesz pozytywnego wzmocnienia dla własnej akceptacji :diabloti: Fe!! Jeden post do przodu :evil_lol: Sio siło nieczysta:placz::placz::cool1: Jestem dalej piękna, ino muszę się doprowadzić do stanu jeszcze pinkniejszego = o ile to możliwe:hmmmm::diabloti: A ciuchy kupuje, bo lubie, zakupoholiczka jezdem i już:razz::razz::razz::diabloti: I w ogóle to dobra noc... Wam życzę:B-fly::hand: Quote
apple Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [FONT=Century Gothic]Drożdżóweczkę?:diabloti:[/FONT] Quote
Pysia Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Medorowa napisał(a): Sio siło nieczysta:placz::placz::cool1: Jestem dalej piękna, ino muszę się doprowadzić do stanu jeszcze pinkniejszego = o ile to możliwe:hmmmm::diabloti: A ciuchy kupuje, bo lubie, zakupoholiczka jezdem i już:razz::razz::razz::diabloti: Jasne :cool1: Śliczna , a tłuszcz rozlewa się okazale po pośladkach :diabloti: Każdy Twój ruch powoduje rozedrganie tkanki tłuszczowej i cała aż drżysz.... Buahahahahaha wyobraziłam sobie to :evil_lol: Quote
AlKil Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Pysia napisał(a):Coś opóźniona jesteś....:diabloti: A ty masz ADHD, jak Twa wnusia!!:hand::Dog_run: Witajcie Medorki! :lol: Quote
BeaC Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 heloł yellol przyszłam sie przywitać i jadziem dalej:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Drożdżóweczkę?:diabloti:[/FONT] http://www.mniammniam.pl/obrazki/u_obrazki/211.jpg Chętnie:diabloti: [quote name='Pysia']Jasne :cool1: Śliczna , a tłuszcz rozlewa się okazale po pośladkach :diabloti: Każdy Twój ruch powoduje rozedrganie tkanki tłuszczowej i cała aż drżysz.... Buahahahahaha wyobraziłam sobie to :evil_lol: Ja sobie tego nie muszę wyobrażać:cool1::cool1::cool1::diabloti: [quote name='AlKil']A ty masz ADHD, jak Twa wnusia!!:hand::Dog_run: Witajcie Medorki! :lol: O, zgadzam się:cool1: Hej:hand: [quote name='BeaC']heloł yellol przyszłam sie przywitać i jadziem dalej:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;)Witaj:loveu::loveu::loveu: To tylę, lecę na rower:loveu::loveu: Quote
Rybka_39 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Cześć Medorki! Co tam słyszkać w boksiowym świecie?:multi::cool3: Quote
e.v.a Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Medorowa napisał(a):A zapomniałam, aparacik zepsuty:cool1::cool1::diabloti: :roll::oops: mam nowy :diabloti: mama sobie dzisiaj kupiła:diabloti: haaaa Quote
Pysia Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Ona się zgubiła na tym rowerze i jeździ teraz gdzieś po świecie :diabloti: GPSa zapomniała zabrać :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Rybka_39 napisał(a):Cześć Medorki! Co tam słyszkać w boksiowym świecie?:multi::cool3: U mojego, RASOWEGO:B-fly::B-fly: boksera wszystko ok;):loveu: evaxon napisał(a):mam nowy :diabloti: mama sobie dzisiaj kupiła:diabloti: haaaa I co się chwalisz:roll: AlKil napisał(a):Jeszcze jeździsz tym rowerem?????:crazyeye: Ta, w tą i z powrotem:diabloti: Pysia napisał(a):Ona się zgubiła na tym rowerze i jeździ teraz gdzieś po świecie :diabloti: GPSa zapomniała zabrać :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Bo ja światowa dziołcha jezdem:cool1: Dziś wyszłam na karaoke... usiadłam....zamówiłam piwo i po dwóch minutach stwierdziłam, że jednak wcale mi się nie chce, ani karaoke, ani piwa, i tym o to sposobem jestem tu teraz z wami:B-fly::evilbat: Quote
Recommended Posts