emdziolek Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Cze Madziu!:loveu: Przyniosłam Ci kwiata:D Quote
teqquila Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Madziu a ty tak sama sobie dochodzisz :diabloti::diabloti: hehe A my dzis mamy bibke u Baski z Ruda hihi Quote
Izabela124. Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Witanko Medorowa Ale sie popsmial czytajac wasze wypwoiedzi no ja nie moge hihi Quote
teqquila Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Młoda,zdrowa kobieta poszukuje milionera ze skłonnosciami do zawału... Quote
bonita Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Heloł córciu:loveu: Mamcia była sprawdzić czy się dobrze sprawujesz:diabloti: Quote
e.v.a Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 czesc kruszynko moja mała:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
BeaC Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 se weszłam do Ciebie .......ot tak z rańca bo potem mogę nie mieć czasu:cool3: Quote
clockwork Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 cze medorowa... ja zaś skrzecze jakbym to ja na to karaoke łaziła :evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='agbar']czesc gupia:loveu: Cześc gupia :loveu::evil_lol: Quote
Medorowa Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='apple']Jezdeś:multi: Ciesze się ze MEDZIO na razie dobrze się ma(odpukać;)). Karaoke w środe ? Łoooo matulu................:eviltong::diabloti: :kciuki::p a no łooo:diabloti:;):evil_lol: [quote name='emdziolek']Cze Madziu!:loveu: Przyniosłam Ci kwiata:D Dziękuję słoneczko:loveu::loveu: [quote name='teqquila']Madziu a ty tak sama sobie dochodzisz :diabloti::diabloti: hehe A my dzis mamy bibke u Baski z Ruda hihi Cześć bibkowicze, mam nadzieję, że foto-relacja już jest:razz: [quote name='Izabela124.']Witanko Medorowa Ale sie popsmial czytajac wasze wypwoiedzi no ja nie moge hihi Hi hi, cieszę się, że mogłyśmy Ci poprawić humora;):evil_lol: [quote name='teqquila']Młoda,zdrowa kobieta poszukuje milionera ze skłonnosciami do zawału... Buhahahahhahahahhaa:evil_lol::evil_lol: [quote name='bonita']Heloł córciu:loveu: Mamcia była sprawdzić czy się dobrze sprawujesz:diabloti: Jak zawsze:grins::grins: Quote
Medorowa Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='evaxon']czesc kruszynko moja mała:loveu::loveu::loveu: Cześć różyczko:loveu::loveu: [quote name='DORRAG']Cześć z wieczora:p Doberek z rana:hand: [quote name='Fuga***']cześć Medorki :-) Witajcie:hand: [quote name='BeaC']se weszłam do Ciebie .......ot tak z rańca bo potem mogę nie mieć czasu:cool3: Czuję się zaszczycona:loveu::diabloti: [quote name='Alicja']byłaś na Karaoke :razz: Byłom:lol!: [quote name='agbar']czesc gupia:loveu: Cześć mundra:loveu::diabloti: [quote name='clockwork']cze medorowa... ja zaś skrzecze jakbym to ja na to karaoke łaziła :evil_lol: Boś Ty z Tych;):loveu: [quote name='Rinuś']Cześc gupia :loveu::evil_lol: :peace:Siema albo sie nie ma:loveu: Uff, odpisałam:mdleje::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Oć do Klocusiowej :p....ma Papugę :grins: Quote
apple Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Wstawa z tej gleby i gada co tam na ty karaoke........ dyploma dostałaś?:eviltong: Quote
caroolcia Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Madziu zaśpiewaj nam ty nasz słowiczku :evil_lol: Quote
Medorowa Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='Alicja']Oć do Klocusiowej :p....ma Papugę :grins: Widziałom ptoszko Klockowej:loveu: [quote name='apple']Wstawa z tej gleby i gada co tam na ty karaoke........ dyploma dostałaś?:eviltong: Na karaoke...były śpiewy:grins: Dyploma nie dostałam, nie doceniają prawdziwego talentu:roll::roll::evil_lol: [quote name='caroolcia']Madziu zaśpiewaj nam ty nasz słowiczku :evil_lol: Trlalallalallalalalallalaaaaaa:siara::B-fly: Nie mam siły:mdleje: A dziś znowu dałam się namówić na karaoke:placz: A tak sie wczoraj zarzekałam:roll::evil_lol: Quote
apple Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Medorowa napisał(a):Widziałom ptoszko Klockowej:loveu: Na karaoke...były śpiewy:grins: Dyploma nie dostałam, nie doceniają prawdziwego talentu:roll::roll::evil_lol: Trlalallalallalalalallalaaaaaa:siara::B-fly: Nie mam siły:mdleje: A dziś znowu dałam się namówić na karaoke:placz: A tak sie wczoraj zarzekałam:roll::evil_lol: :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: Quote
Medorowa Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 apple napisał(a)::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: Też tak myślę:roll::roll::roll::evil_lol: Stwierdziłam, że muszę iść do Kosciółka:loveu::loveu: bo od Pasterki nie byłam:roll: A kto wie, może jakieś nowe partie się pojawiły:diabloti: ha ha ha ha Quote
caroolcia Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='Medorowa']Też tak myślę:roll::roll::roll::evil_lol: Stwierdziłam, że muszę iść do Kosciółka:loveu::loveu: bo od Pasterki nie byłam:roll: A kto wie, może jakieś nowe partie się pojawiły:diabloti: ha ha ha ha lepiej na karaoke poszukaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='Medorowa']Też tak myślę:roll::roll::roll::evil_lol: Stwierdziłam, że muszę iść do Kosciółka:loveu::loveu: bo od Pasterki nie byłam:roll: A kto wie, może jakieś nowe partie się pojawiły:diabloti: ha ha ha ha Buahahahahahahahahahaha- podryw w kościele- jak to się nazywa?.......... A juz wiem na święta dziewice :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='caroolcia']lepiej na karaoke poszukaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Now iesz, wszystko pięknie cacy, ale tam słyszą mój spiew:diabloti::diabloti: I nikt mnie już wtedy nie ce:placz::cool1: [quote name='apple']Buahahahahahahahahahaha- podryw w kościele- jak to się nazywa?.......... A juz wiem na święta dziewice :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Buhahahahahahahah oplułam monitor:evil_lol:buhahahhahaha Quote
apple Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Medorowa napisał(a): :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Buhahahahahahahah oplułam monitor:evil_lol:buhahahhahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts