apple Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Łaskawa wybacza! Pochwal się coś kupiła :evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 apple napisał(a):Łaskawa wybacza! Pochwal się coś kupiła :evil_lol: J.W.;) Jeszcze nawet z domu nie wyszłam:evil_lol: Quote
apple Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Medorowa napisał(a):J.W.;) Jeszcze nawet z domu nie wyszłam:evil_lol: To co godzine wczesniej piszesz że wychodzisz jak nie wychodzisz:cool1: W błęda mnie wprowadzasz i tyle. Cofam wybaczanie :evil_lol:. Idź już na te zakupy a nie mizdżyj sie przed lustrem tyle czasu juz ci nic nie pomoże takla piękna jesteś ze już bardziej nie można:B-fly: Quote
caroolcia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 no sójka.... normalna sójka :roll: :diabloti: Quote
Rybka_39 Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Wraca..i wyłazi..wyjdź raz a porządnie...:diabloti: i potem masz sie pochwalić zakupami:razz: PS..medorowa jak to sie stało że mamy tyle samo postow? Jakas mroczna siła nas łaczy xD..ja mam dzis taki dziwny dzien;d Quote
zuzolandia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Witaj poswiatecznie zakupoholiczko jedna ;-) hhihihihihihihih Quote
Medorowa Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 apple napisał(a):To co godzine wczesniej piszesz że wychodzisz jak nie wychodzisz:cool1: W błęda mnie wprowadzasz i tyle. Cofam wybaczanie :evil_lol:. Idź już na te zakupy a nie mizdżyj sie przed lustrem tyle czasu juz ci nic nie pomoże takla piękna jesteś ze już bardziej nie można:B-fly: No teraz już naprawdę wychodze:roll::roll::evil_lol: Masz rację i tak jestem śliczna:loveu: caroolcia napisał(a):no sójka.... normalna sójka :roll: :diabloti: No przeca mówię, że już wychodzę:diabloti: Rybka_39 napisał(a):Wraca..i wyłazi..wyjdź raz a porządnie...:diabloti: i potem masz sie pochwalić zakupami:razz: PS..medorowa jak to sie stało że mamy tyle samo postow? Jakas mroczna siła nas łaczy xD..ja mam dzis taki dziwny dzien;d Jeszcze nigdzie nie wyszłam:evil_lol::evil_lol: Aż strach się bać;) zuzolandia napisał(a):Witaj poswiatecznie zakupoholiczko jedna ;-) hhihihihihihihih Cze Rudo:multi::multi::multi:KCM:loveu: No, to se ide:roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
caroolcia Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 byłaś? wróciłaś? nie wyszłaś? :diabloti: Quote
apple Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 hejka Medorkowa! :multi: Przyszłam powiedzieć co byś się bała bo idę ci konkurencję robić. Idę do fryzjera i jak wrócę to się bój - będe taka ładna jak ty albo i ładniejsza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na pewno ładniejsza :loveu::evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 caroolcia napisał(a):byłaś? wróciłaś? nie wyszłaś? :diabloti: Byłam, wróciłam, idę:grins::grins: apple napisał(a):hejka Medorkowa! :multi: Przyszłam powiedzieć co byś się bała bo idę ci konkurencję robić. Idę do fryzjera i jak wrócę to się bój - będe taka ładna jak ty albo i ładniejsza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na pewno ładniejsza :loveu::evil_lol: :icon_roc::icon_roc::icon_roc:Ja jestem bezkonkurencyjna:B-fly: Doberek:multi: Szczęśliwego nowego piątku;) A ja wczoraj nic nie kupiłam, bo spotkałam kolegę ze szkoły średniej i poszliśmy na piwo:roll: Ale dzis muszę się wybrać w poszukiwaniu czegoś na sylwestra, ino jakos weny dziś do zakupów nie mam:-o:-oA to nierealne:-o Chyba się jeszcze dobrze nie obudziłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 Odwiedziłam wszystkich:mdleje:Chyba:hmmmm::hmmmm: Ha, ale sobie obróżke dla Medora wymyśliłam:B-fly: Teraz muszę tylko napisać czy zgodzą się taką zrobić:roll: :B-fly: Uciekamy na psacer:B-fly: Quote
tygra Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 a ja zamówiłąm Tygrze obroze z obciążeniem :) Quote
Medorowa Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 tygra napisał(a):a ja zamówiłąm Tygrze obroze z obciążeniem :) Fajna sprawa, też nad tym myślałam:roll::roll::roll: Ale chyba wykonamy ją sobie sami:p Quote
Cimi Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Czesc :cool3: To powiedz jaka sobie obrozke wymyslilas :eviltong: Quote
Wyjątek Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Cześć Medorowa :) mnie nie odwiedzilas :P Ale my z Gamciocha jestesmy i pozdrawiamy poświątecznie :) Quote
clockwork Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [FONT=Arial]cze medorowa... jak to?? poszłas na zakupy i trafiłaś na piwo?? aaaaa kazda droga prowadzi do baru :evil_lol::evil_lol: a śpiewała ty wczoraj?? :razz::razz: ja dziś ide na koncert... HIPHOP yo madafaka [/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]tak ino chciałam zagadać :roll:[/FONT] Quote
Medorowa Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 [quote name='Wyjątek']Cześć Medorowa :) mnie nie odwiedzilas :P Ale my z Gamciocha jestesmy i pozdrawiamy poświątecznie :) :oops::oops:Zaraz nadrobię:oops: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]cze medorowa... jak to?? poszłas na zakupy i trafiłaś na piwo?? aaaaa kazda droga prowadzi do baru :evil_lol::evil_lol: a śpiewała ty wczoraj?? :razz::razz: ja dziś ide na koncert... HIPHOP yo madafaka [/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]tak ino chciałam zagadać :roll:[/FONT] :evil_lol::evil_lol: A śpiwałam - to była walka o mikrofony;):evil_lol::evil_lol: Joł siostro:diabloti: Tak se tylko odpowiedziałam na Twoje zagadanie:roll: Mam wene do zakupów - idę:loveu::multi::multi::multi: Quote
apple Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='Medorowa']Byłam, wróciłam, idę:grins::grins: :icon_roc::icon_roc::icon_roc:Ja jestem bezkonkurencyjna:B-fly: Byłaś! Teraz ja jezdem naj! Mój fryzjer czyni cuda :evil_lol: ładnie to tak z drogi zbaczać na piwo w środku dnia :cool1: - dobra przyznam się -zazdrość przeze mnie przemawia:evil_lol::roll: Quote
Alicja Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 :razz:[FONT=Arial]:razz:ooo a tu rozmowy o muzyce ;)[/FONT] Quote
e.v.a Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 co kupilas?? poka poka poka:razz::razz::razz::razz: ja dzis kupilam sweterek :p znaczy sie TZ płacil :evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 Jutro odpiszse:grins: Znów się nabombilałam:roll::roll:DSzień jak codzień:roll: Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='Medorowa']Jutro odpiszse:grins: Znów się nabombilałam:roll::roll:DSzień jak codzień:roll: [FONT=Arial]Witaj Nabombiana Magdalenko :multi::loveu::multi: A od nas właśnie wyjechał nasz gość z Legnicy :razz::razz:[/FONT] Quote
apple Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Oj Medorowa podpadasz! Już wiem ukrywasz się! Coś przeskrobała hm?:evil_lol: Quote
Recommended Posts