Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

Posted

[quote name='Medorowa']Jutro odpiszse:grins:
Znów się nabombilałam:roll::roll:DSzień jak codzień:roll:
Wstyd rodzinie przynosisz:shake: bombilasz się i bombilasz:diabloti:

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bonita']Wstyd rodzinie przynosisz:shake: bombilasz się i bombilasz:diabloti:

[FONT=Arial]wstyd powiadasz .........Madzia przykryj wstyda :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Witaj Nabombiana Magdalenko :multi::loveu::multi:

A od nas właśnie wyjechał nasz gość z Legnicy :razz::razz:
[/FONT]
:evil_lol:
Witaj:loveu::loveu:
Z L-cy, to bliziutko mnie:multi:
[quote name='apple']Oj Medorowa podpadasz! Już wiem ukrywasz się! Coś przeskrobała hm?:evil_lol:
Nic nie przeskrobałam:roll:Jestem na to za cudowna:loveu:
[quote name='bonita']Wstyd rodzinie przynosisz:shake: bombilasz się i bombilasz:diabloti:
:evil_lol::evil_lol:Ktoś musi być tą czarną owcą w rodzinie:roll:;)
[quote name='clockwork'][FONT=Arial]cze nabombiona :cool1:

przybądź kiedy do mła na terapie AA :razz:
[/FONT]
Od nowego roku zacznę o tym intensywnie myśleć;):loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]wstyd powiadasz .........Madzia przykryj wstyda :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
Przykryłom, już go nie widoć:grins::grins:
[quote name='apple']UuuuHuuuHuu to musiała się nieźle nabombic jak już popołudnie a jej jeszcze nie ma:evil_lol:
A no:roll: Dziś wychodzę tylko na soczek:roll:Ewentualnie malutkie piwko;)

Witajcie powitani i jeszcze nie powitani, którzy będziecie powitani:grins:
Ale to było mądre:B-fly::B-fly: [SIZE=2]Pijem sobie kawunie i marze o zimnej coli:loveu:

Posted

[quote name='Alicja']

[FONT=Arial]
:loveu::loveu:
[/FONT]

[FONT=Arial]ŻYCZONKA DLA WAS

[/FONT]

Dziękujemy:loveu::loveu:
[quote name='Vectra']cześć kochana siostro :diabloti:
Witaj najdroższa:cool1::loveu:

No to se posiedziałam:roll::roll::roll: Brat przyjechał na wesele i mnie wygania:placz: A że ja młodsza, piękniejsza, cudowniejsza, wspaniałomyślniejsza i co na pewno mądrzejsza:B-fly:MuSzę mu ustąpić:roll::roll::roll:

Posted

Medorowa napisał(a):

A no:roll: Dziś wychodzę tylko na soczek:roll:Ewentualnie malutkie piwko;)

Uuuuuu a co to syndrom dnia poprzedniego :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

agbar napisał(a):
witaj poswiatecznie moja namadrzejsza najsliczniejsza wlochata malpeczko:loveu::loveu::loveu:

Witaj moja tii tii robaczywa robaczyco:loveu::loveu::loveu::loveu:
apple napisał(a):
Uuuuuu a co to syndrom dnia poprzedniego :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:roll::oops::oops: No, ale już mi przeszło, idę na browara:mdleje::evil_lol:
Vectra napisał(a):
siostruniu , najlepszy jest soczek z chmielu :diabloti:

Wiem najmilsza:grins::grins:

Ale śliczna pogoda:loveu:Świeci słoneczko:loveu: Mieliśmy iść na spacer:loveu:Ale że madziunia się troszkę źle czuje, to godzinę przesiedzieliśmy na ławce:mdleje::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Medorowa napisał(a):

Ale śliczna pogoda:loveu:Świeci słoneczko:loveu: Mieliśmy iść na spacer:loveu:Ale że madziunia się troszkę źle czuje, to godzinę przesiedzieliśmy na ławce:mdleje::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Oj Madzia to ty nie wiesz że na kaca najlepsze jest ....................

powietrze z pompki od materaca :evil_lol:
Pospaceruj ty z tym Medziem trochę :loveu::lol:

Posted

Paula_ napisał(a):
Witaj Madzia :loveu: Ja się chyba od Ciebie zaraziłam ;) bo mi się ostatnio nie chce siedzieć przy kompku :roll: i nabombilona za często :evil_lol: ;)

dlatego trzeba unikac kontaktów z Madzią....:mad::mad::mad:

cholerka ja tak blisko jej mieszkam, a propo kiedy Madzia zdobywamy razem Ostrzycę???Nie wiem czy styczeń na to pozwoli, na początku letego mam niestety operację Łukaszka na oczy, więc pewnie znowu do wiosny poczekamy:diabloti::diabloti::diabloti:Kanulec już nie może sie doczekac, by poznac Medusią, Meduś (bardziej stateczny) raczej za Kaną nie tęskni:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='emdziolek']Cześć , wpadajcie... podnoscie:( prosze:(
http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9178230#post9178230

zrobione ...
[quote name='apple']Oj Madzia to ty nie wiesz że na kaca najlepsze jest ....................

powietrze z pompki od materaca :evil_lol:
Pospaceruj ty z tym Medziem trochę :loveu::lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dziś pospaceruje:p
[quote name='Paula_']Witaj Madzia :loveu: Ja się chyba od Ciebie zaraziłam ;) bo mi się ostatnio nie chce siedzieć przy kompku :roll: i nabombilona za często :evil_lol: ;)
:evil_lol::evil_lol:Ha ha, widzisz jaki mam cudowny wpływ na ludziów:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='majoka']dlatego trzeba unikac kontaktów z Madzią....:mad::mad::mad:

cholerka ja tak blisko jej mieszkam, a propo kiedy Madzia zdobywamy razem Ostrzycę???Nie wiem czy styczeń na to pozwoli, na początku letego mam niestety operację Łukaszka na oczy, więc pewnie znowu do wiosny poczekamy:diabloti::diabloti::diabloti:Kanulec już nie może sie doczekac, by poznac Medusią, Meduś (bardziej stateczny) raczej za Kaną nie tęskni:evil_lol:
Kontakty ze mną to czysta przyjemność:B-fly:;):evil_lol:

Ja z przyjemnością, problem w tym, że za bardzo nie mam transportu:roll: Ale mam nadzieję, że do wiosny zdam to cholerne prawko:mdleje::p
Trzymam kciuki za operację:kciuki::kciuki:
Medziu stateczny, ale rozrywkowy chłopak:evil_lol:
[quote name='apple']Madzia co ty jeszcze do siebie nie doszłaś? A może się zakochałaś co? :razz:
Jezdem ino mam komputer okupowany:roll:;)
[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hand:.......cze :loveu::loveu:....dziś nie siedź na ławce ...bo zimno :razz::razz:[/FONT]
Już siedziałam:evil_lol: Cieplutko, słoneczko świeci, aż miło:p:p

Ja sobie uciekam do solarium, a później z rudym na spacerek:hand::hand:

Posted

[FONT=Arial]nie patrzałam na daty kiedy co pisałaś a nadrabiałam 5 stron... no i sie pogubiłam czy ty dziś idziesz też na piwko czy to pisałaś wczoraj... ale jak jeszcze dziś nie pisałaś to pewnie oświadczysz nam to po powrocie:diabloti:

witam cie magdaleno :multi:
[/FONT]

Posted

[quote name='Gonitwa']Joł joł ;)
elo elo 3 2 0;),
siema siema;)
;):hand:
[quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie patrzałam na daty kiedy co pisałaś a nadrabiałam 5 stron... no i sie pogubiłam czy ty dziś idziesz też na piwko czy to pisałaś wczoraj... ale jak jeszcze dziś nie pisałaś to pewnie oświadczysz nam to po powrocie:diabloti:

witam cie magdaleno :multi:
[/FONT]
Dziś nie byłam na piffku:p i tu Cię mam robaczku:eviltong::eviltong::eviltong:

Byłam pomagać przygotowywać salę na sylwestra:shake::shake: Że też musieli mnie dorwać:shake:
A jutro to już nie wiem, jak się z tym wszystkim wyrobię:shake:
Muszę rano lecieć na miasto zakupić sobie jakąś spódniczkę:mdleje::mdleje:
Potem mam uczesać trzy koleżanki i jednej zrobić makijaż:mdleje: No i muszę iść na salętrochę wcześniej - pomagać:mdleje::mdleje::mdleje:
A jeszcze sama muszę się wyszykować:B-fly: