clockwork Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [FONT=Arial]poka kolczyki :diabloti::diabloti::diabloti: namaluj :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]poka kolczyki :diabloti::diabloti::diabloti: namaluj :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]:razz::razz:...z uchami niech pokaza;)[/FONT] Quote
Medorowa Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='apple']Na świętego nie ale na Śniętą :evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: :roll::loveu::loveu::evil_lol: [quote name='evaxon']poka kolczyki w kształcie doopy poka:multi: Buhahahah w kształcie że czego że jak:evil_lol::evil_lol: [quote name='Rinuś']ello:multi: a Wy dalej gadacie o tym kto kogo widział?:razz: :roll:Buhaha ale kto miał kogo widzieć buhahhaaa [quote name='Izabela124.'] Stołów pięknie ozdobionych, jadłem suto zastawionych i prezentów z dwa tuziny, niech zazdroszczą Wam rodziny! Żadnych sporów, żadnych kłótni, niechaj nikt nie będzie smutny - grunt to dobre wieść pożycie, a karpiowi... daruj życie! I każdemu - przyjaciela, co czasami łzę ociera... i wszystkiego co Wam trzeba, no i jeszcze gwiazdki z nieba. Przy wigilijnym stole łamiąc opłatek święty, wspomnijcie, że dzień radosny w miłości jest poczęty, że jak mówi Wam wszystkim dawne odwieczne orędzie w pierwszą na niebie gwiazdkę Bóg w Naszym domu zasiądzie. Bardzo, bardzo ślicznie dziękujemy:loveu::loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]....a kto kogo widzial :hmmmm:[/FONT] :hmmmm: [quote name='zuzolandia']jo niy wiym ;-) jo nic niy rozumia ;-) :niewiem: Quote
Medorowa Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]to tak jak jo :hmmmm:[/FONT] I jo:evil_lol::roll: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]poka kolczyki :diabloti::diabloti::diabloti: namaluj :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Buhahahaha pomyślem, tzn. spróbuje pomyśleć, bo to nie leży w mojej naturze:roll::roll: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:...z uchami niech pokaza;)[/FONT] Aaaa aż takiego talentu by własne uszy malować nie mam;):evil_lol: Achh czy życie nie jest piękne??:loveu: JEST:loveu: Quote
zuzolandia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 witej w klubie niewiedzacych ihihiih Quote
Medorowa Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 zuzolandia napisał(a):witej w klubie niewiedzacych ihihiih Jedno jest pewne, wiemy, ze nie wiemy:roll::roll::roll: :evil_lol: A czy ja Wam moje drogie dogociółki opowiadałam, dlaczego oblałam za drugim razem egzamin z prawka:cool1::cool1: A wiec na drodze z pierwszeństwem łamanym jakiś tir wjechał mi na drogę:diabloti: Jak to nazwał egzaminator "wymuszenie pierszeństwa":B-fly: Quote
Paula Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 :evil_lol: Gratuluje, znaczy yyy .... do trzech razy sztuka :kciuki: Witaj śliczna :multi: :loveu: Quote
apple Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Medorkowa ja cię koffom a ty śpisz:placz: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Paula_ napisał(a)::evil_lol: Gratuluje, znaczy yyy .... do trzech razy sztuka :kciuki: Witaj śliczna :multi: :loveu: ;):evil_lol::evil_lol: Witaj pikna:loveu: apple napisał(a):Medorkowa ja cię koffom a ty śpisz:placz: :evil_lol: Jużem nie śpiem:lol!: Cześć kochanieńka:loveu::loveu::loveu: Witam w ten cudny dzień:loveu: :loveu:Piję kawkę, mniam, i biorę się za robotę:razz: później Was poodwiedzam:Cool!: Quote
apple Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Medorowa napisał(a):Jużem nie śpiem:lol!: Cześć kochanieńka:loveu::loveu::loveu: To pracuj, pracuj a potem przyjdź na drugą kaff!:loveu: Quote
Medorowa Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 apple napisał(a):To pracuj, pracuj a potem przyjdź na drugą kaff!:loveu: Coś mi się wydaje, ze najpierw wypiję drugą kawusie, a potem wezmę się za robotę;):loveu: Quote
apple Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Medorowa napisał(a):Coś mi się wydaje, ze najpierw wypiję drugą kawusie, a potem wezmę się za robotę;):loveu: To oć naleję ci :lol: Quote
Medorowa Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 apple napisał(a):To oć naleję ci :lol: Lej:grins:ino do pełna;) Quote
apple Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Medorowa napisał(a):Lej:grins:ino do pełna;):kaffee_2: Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem;) Quote
Medorowa Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 apple napisał(a)::kaffee_2: Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem;) Skoro tak twierdzisz, to teraz prosiem wysprzątać mi chaupe:loveu::loveu: Quote
apple Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Medorowa napisał(a):Skoro tak twierdzisz, to teraz prosiem wysprzątać mi chaupe:loveu::loveu: :hmmmm: Niech pomyśle! Aż tak cię nie kochom:evil_lol::diabloti: Quote
Medorowa Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 apple napisał(a)::hmmmm: Niech pomyśle! Aż tak cię nie kochom:evil_lol::diabloti: Załamałabym się, gdyby nie fakt...:roll::roll::roll: że ja sama siebie kocham:evil_lol: Quote
apple Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Medorowa napisał(a):Załamałabym się, gdyby nie fakt...:roll::roll::roll: że ja sama siebie kocham:evil_lol: buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah:mdleje::mdleje::mdleje: nie mam już do ciebie siły :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='apple']buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah:mdleje::mdleje::mdleje: nie mam już do ciebie siły :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roll::roll: :B-fly: Dobra, biorę się za robote:mdleje: Ha, wiecie co sobie właśnie uświadomiłam,tzn. uswiadomili mi znajomi, tadaammmm, że dzisiaj jest czwartek,, taaddddaam Quote
apple Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='Medorowa']:roll::roll: :B-fly: Dobra, biorę się za robote:mdleje: Ha, wiecie co sobie właśnie uświadomiłam,tzn. uswiadomili mi znajomi, tadaammmm, że dzisiaj jest czwartek,, taaddddaam O nie Medorowas bedzie śpiewać - chować się kto może! Quote
Patikujek Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Jezuuu Madziu nie rób tego, nie chcę tracić słuchu, a to aż do mojej galerii dochodzi:shake: Quote
Alicja Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='Medorowa']:roll::roll: Dobra, biorę się za robote:mdleje: Ha, wiecie co sobie właśnie uświadomiłam,tzn. uswiadomili mi znajomi, tadaammmm, że dzisiaj jest czwartek,, taaddddaam [FONT=Arial] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:KaRaOkE:multi::multi::multi: Madzia gol goł goł ale ale ale :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Doberecek :grins:[/FONT] Quote
Medorowa Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='apple']O nie Medorowas bedzie śpiewać - chować się kto może! [quote name='Patikujek']Jezuuu Madziu nie rób tego, nie chcę tracić słuchu, a to aż do mojej galerii dochodzi:shake: Ja Się Wcale Nie Chwalę, JA Po Prostu Mam Talent:B-fly::B-fly: [quote name='Alicja'][FONT=Arial] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:KaRaOkE:multi::multi::multi: Madzia gol goł goł ale ale ale :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Doberecek :grins:[/FONT] Alu, Ty mnie rozumiesz:ylsuper::ylsuper::loveu::Cool!: Quote
apple Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:KaRaOkE:multi::multi::multi: Madzia gol goł goł ale ale ale :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Doberecek :grins:[/FONT] I ty Brutusie przeciwko mnie :shake: A może ty Alu masz problemy ze słuchem - tak się zastanawiam:razz: [quote name='Medorowa']Ja Się Wcale Nie Chwalę, JA Po Prostu Mam Talent:B-fly::B-fly: taaaaaaa słyszymy właśnie [quote name='Medorowa'] Alu, Ty mnie rozumiesz:ylsuper::ylsuper::loveu::Cool!: Ala pracuje w przedszkolu tam jest pełno takich talentów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 apple napisał(a):I ty Brutusie przeciwko mnie :shake: A może ty Alu masz problemy ze słuchem - tak się zastanawiam:razz: taaaaaaa słyszymy właśnie Ala pracuje w przedszkolu tam jest pełno takich talentów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To ktoś ma jeszcze taki talent jak JA:-(:-( Quote
Recommended Posts