Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Rinuś']Można się tylko modlić,że od tego cotygodniowego śpiewania w końcu straci głos :diabloti:Bhahahahahahahahahahahahahaha! Ale ciiiiiiiiiiiiiiiii bo usłyszy jeszcze i się obrazi :evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Bhahahahahahahahahahahahahaha! Ale ciiiiiiiiiiiiiiiii bo usłyszy jeszcze i się obrazi :evil_lol:
tak tak ciiii....tylko się nie wygadaj :evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś']tak tak ciiii....tylko się nie wygadaj :evil_lol: Milczę jak grób:ekmm: nic nie powiem choćby mnie torturą brali - normalnie nic! :evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Milczę jak grób:ekmm: nic nie powiem choćby mnie torturą brali - normalnie nic! :evil_lol:
Cieszę się :eviltong: nawet jak będą gilgotali w stopy piórkiem?:razz:

Posted

[quote name='Rinuś']Cieszę się :eviltong: nawet jak będą gilgotali w stopy piórkiem?:razz: ba nawet jak mi będą żółwika robili - nie powiem - za nic:evil_lol:

Posted

[quote name='Rybka_39']Cześć rozspiewana Medorowa:evil_lol:
:hand::multi:
[quote name='apple']Prawdziwy pedagog!:evil_lol:
Najlepsiejszy, ma nosa do talentów:loveu:;)
[quote name='Rinuś']no nie gadajcie,że Madzia znowu będzie "śpiewała" :evil_lol: dzisiaj :shake:

[quote name='apple']No chociaż jedna osoba mnie rozumie :lol:

[quote name='Rinuś']Można się tylko modlić,że od tego cotygodniowego śpiewania w końcu straci głos :diabloti:

[quote name='apple']Bhahahahahahahahahahahahahaha! Ale ciiiiiiiiiiiiiiiii bo usłyszy jeszcze i się obrazi :evil_lol:

[quote name='Rinuś']tak tak ciiii....tylko się nie wygadaj :evil_lol:

[quote name='apple']Milczę jak grób:ekmm: nic nie powiem choćby mnie torturą brali - normalnie nic! :evil_lol:

[quote name='Rinuś']Cieszę się :eviltong: nawet jak będą gilgotali w stopy piórkiem?:razz:

[quote name='apple']ba nawet jak mi będą żółwika robili - nie powiem - za nic:evil_lol:

[quote name='Rinuś']jakiego żółwika?:cool1:

Sioo siły nieczyste:cool1::cool1:

Posted

[quote name='Medorowa']Ha, wiecie co sobie właśnie uświadomiłam,tzn. uswiadomili mi znajomi, tadaammmm, że dzisiaj jest czwartek,, taaddddaam

Śpiewaj, Madziu, śpiewaj, one Ci "zazdraszczają", pięknego głosu, czystego śpiewu...:razz:

Posted

[quote name='Rinuś']Ty się zastanów,bo jak wyjdziemy to już nigdy nie wejdziemy...:diabloti:
Wrócicie, wrócicie:loveu::loveu:
[quote name='Jagoda*']Śpiewaj, Madziu, śpiewaj, one Ci "zazdraszczają", pięknego głosu, czystego śpiewu...:razz:
ha, Ty również masz wspaniały gust:loveu::multi::multi::multi:
[quote name='apple']No jeszcze tak nie było co by mnie z bolga wyrzucali :roll:
Nie kcom mnie to se idem :obrazic:
No oć, oć:loveu: Już sie nie obrazaj:loveu:;)

Ha ja juz gotowa do wyjścia i wiecie co:razz::razz::razz:
Stanęłam przed lusterkiem, spojrzałam na siebie i JESTEM PIęKNA:B-fly:

Posted

Medorowa napisał(a):

No oć, oć:loveu: Już sie nie obrazaj:loveu:;)

No dobra:evil_lol:

Medorowa napisał(a):

Ha ja juz gotowa do wyjścia i wiecie co:razz::razz::razz:
Stanęłam przed lusterkiem, spojrzałam na siebie i JESTEM PIęKNA:B-fly:
Wiemy wiemy ale miej litość nad tymi niewinnymi ludzmi:evil_lol:

Posted

Medorowa napisał(a):
Ja jutro odpisze:modla:Obiecuję:modla::modla:
Bo dziś się upodliłam, ale za to moi znajomi płakali ze śmiechu słysząc moje 'złote myśli' ;)
buhahahahahaha! Nie dziwię się że płakali.....................może mnie przez złote myśli co? :evil_lol:

:loveu::loveu::loveu: