Alicja Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='Medorowa']To ktoś ma jeszcze taki talent jak JA:-(:-( [FONT=Arial]:glaszcze: Madziu ...ty jestes jedyna i niepowtarzalna :loveu::grins:[/FONT] Quote
Rybka_39 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Cześć rozspiewana Medorowa:evil_lol: Quote
apple Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:glaszcze: Madziu ...ty jestes jedyna i niepowtarzalna :loveu::grins:[/FONT] Prawdziwy pedagog!:evil_lol: Quote
Rinuś Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 no nie gadajcie,że Madzia znowu będzie "śpiewała" :evil_lol: dzisiaj :shake: Quote
apple Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='Rinuś']no nie gadajcie,że Madzia znowu będzie "śpiewała" :evil_lol: dzisiaj :shake: No chociaż jedna osoba mnie rozumie :lol: Quote
Rinuś Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='apple']No chociaż jedna osoba mnie rozumie :lol: Można się tylko modlić,że od tego cotygodniowego śpiewania w końcu straci głos :diabloti: Quote
apple Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='Rinuś']Można się tylko modlić,że od tego cotygodniowego śpiewania w końcu straci głos :diabloti:Bhahahahahahahahahahahahahaha! Ale ciiiiiiiiiiiiiiiii bo usłyszy jeszcze i się obrazi :evil_lol: Quote
Rinuś Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='apple']Bhahahahahahahahahahahahahaha! Ale ciiiiiiiiiiiiiiiii bo usłyszy jeszcze i się obrazi :evil_lol: tak tak ciiii....tylko się nie wygadaj :evil_lol: Quote
apple Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='Rinuś']tak tak ciiii....tylko się nie wygadaj :evil_lol: Milczę jak grób:ekmm: nic nie powiem choćby mnie torturą brali - normalnie nic! :evil_lol: Quote
Rinuś Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='apple']Milczę jak grób:ekmm: nic nie powiem choćby mnie torturą brali - normalnie nic! :evil_lol: Cieszę się :eviltong: nawet jak będą gilgotali w stopy piórkiem?:razz: Quote
apple Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='Rinuś']Cieszę się :eviltong: nawet jak będą gilgotali w stopy piórkiem?:razz: ba nawet jak mi będą żółwika robili - nie powiem - za nic:evil_lol: Quote
Rinuś Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='apple']ba nawet jak mi będą żółwika robili - nie powiem - za nic:evil_lol: jakiego żółwika?:cool1: Quote
apple Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='Rinuś']jakiego żółwika?:cool1: Nie pytaj! To straszne jest traume byś miała/ miał? Quote
Medorowa Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='Rybka_39']Cześć rozspiewana Medorowa:evil_lol: :hand::multi: [quote name='apple']Prawdziwy pedagog!:evil_lol: Najlepsiejszy, ma nosa do talentów:loveu:;) [quote name='Rinuś']no nie gadajcie,że Madzia znowu będzie "śpiewała" :evil_lol: dzisiaj :shake: [quote name='apple']No chociaż jedna osoba mnie rozumie :lol: [quote name='Rinuś']Można się tylko modlić,że od tego cotygodniowego śpiewania w końcu straci głos :diabloti: [quote name='apple']Bhahahahahahahahahahahahahaha! Ale ciiiiiiiiiiiiiiiii bo usłyszy jeszcze i się obrazi :evil_lol: [quote name='Rinuś']tak tak ciiii....tylko się nie wygadaj :evil_lol: [quote name='apple']Milczę jak grób:ekmm: nic nie powiem choćby mnie torturą brali - normalnie nic! :evil_lol: [quote name='Rinuś']Cieszę się :eviltong: nawet jak będą gilgotali w stopy piórkiem?:razz: [quote name='apple']ba nawet jak mi będą żółwika robili - nie powiem - za nic:evil_lol: [quote name='Rinuś']jakiego żółwika?:cool1: Sioo siły nieczyste:cool1::cool1: Quote
Medorowa Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:glaszcze: Madziu ...ty jestes jedyna i niepowtarzalna :loveu::grins:[/FONT] :B-fly::B-fly::B-fly::loveu: Quote
Rinuś Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='Medorowa'] Sioo siły nieczyste:cool1::cool1: Ty się zastanów,bo jak wyjdziemy to już nigdy nie wejdziemy...:diabloti: Quote
Jagoda1 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='Medorowa']Ha, wiecie co sobie właśnie uświadomiłam,tzn. uswiadomili mi znajomi, tadaammmm, że dzisiaj jest czwartek,, taaddddaam Śpiewaj, Madziu, śpiewaj, one Ci "zazdraszczają", pięknego głosu, czystego śpiewu...:razz: Quote
apple Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 No jeszcze tak nie było co by mnie z bolga wyrzucali :roll: Nie kcom mnie to se idem :obrazic: Quote
Medorowa Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='Rinuś']Ty się zastanów,bo jak wyjdziemy to już nigdy nie wejdziemy...:diabloti: Wrócicie, wrócicie:loveu::loveu: [quote name='Jagoda*']Śpiewaj, Madziu, śpiewaj, one Ci "zazdraszczają", pięknego głosu, czystego śpiewu...:razz: ha, Ty również masz wspaniały gust:loveu::multi::multi::multi: [quote name='apple']No jeszcze tak nie było co by mnie z bolga wyrzucali :roll: Nie kcom mnie to se idem :obrazic: No oć, oć:loveu: Już sie nie obrazaj:loveu:;) Ha ja juz gotowa do wyjścia i wiecie co:razz::razz::razz: Stanęłam przed lusterkiem, spojrzałam na siebie i JESTEM PIęKNA:B-fly: Quote
apple Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Medorowa napisał(a): No oć, oć:loveu: Już sie nie obrazaj:loveu:;) No dobra:evil_lol: Medorowa napisał(a): Ha ja juz gotowa do wyjścia i wiecie co:razz::razz::razz: Stanęłam przed lusterkiem, spojrzałam na siebie i JESTEM PIęKNA:B-fly: Wiemy wiemy ale miej litość nad tymi niewinnymi ludzmi:evil_lol: Quote
Rinuś Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='Medorowa']:razz: Stanęłam przed lusterkiem, spojrzałam na siebie i JESTEM PIęKNA:B-fly: ah ta niska samoocena :diabloti: Quote
zuzolandia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [FONT=Arial Black]WESOLYCH SWIAT NASZA PIEKNA MADZIU ZYCZYMY!!![/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] Quote
Medorowa Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Ja jutro odpisze:modla:Obiecuję:modla::modla: Bo dziś się upodliłam, ale za to moi znajomi płakali ze śmiechu słysząc moje 'złote myśli' ;) Quote
apple Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Medorowa napisał(a):Ja jutro odpisze:modla:Obiecuję:modla::modla: Bo dziś się upodliłam, ale za to moi znajomi płakali ze śmiechu słysząc moje 'złote myśli' ;) buhahahahahaha! Nie dziwię się że płakali.....................może mnie przez złote myśli co? :evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts