apple Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 A tak w ogóle to przyszłam Dziń Dybry powiedzieć :loveu: Quote
Alicja Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='Medorowa']Ja jutro odpisze:modla:Obiecuję:modla::modla: Bo dziś się upodliłam, ale za to moi znajomi płakali ze śmiechu słysząc moje 'złote myśli' ;) [FONT=Arial]czyli masz misję w życiu :razz::razz:...przynosić radość ;)....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bereczek Kochanieńka :loveu::loveu:[/FONT] Quote
BeaC Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 przyszłam do Cie z ale BEZ prezentóf:diabloti: Quote
apple Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='BeaC']przyszłam do Cie z ale BEZ prezentóf:diabloti: To już wiem co ci Medorowa powie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Opowiedz, Madziu, co ubawiło wczoraj Twoich znajomych? My ocenimy ich poczucie humoru.:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 :loveu:[FONT=Arial]:loveu::loveu:życzonka ........ http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9136678#post9136678[/FONT] Quote
apple Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Medorowa tak żeś się zarobiła że o Bożym Świecie zapomnialaś? Biedna ty tak cię do roboty gnają - niedobre ludzie :roll: Żeby taki talent wszechstronny przy sprzataniu marnować - ja nie wiem:shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Toż w poniedziałek albo w niedzielę składa się życzenia :evil_lol: Quote
clockwork Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]czyli masz misję w życiu :razz::razz:...przynosić radość ;)....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bereczek Kochanieńka :loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]bo medorowa to wesoła dziołcha.... gdzie sie nie pojawi tam sie z niej śmieją[/FONT] :diabloti: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9137594&postcount=206 :grins: Quote
Paula Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Medorowa napisał(a):później Was poodwiedzam:Cool!: Sprecyzuj :evil_lol: Później dzisiaj, czy później w bliżej nieokreślonym czasie :p ;) :multi: Witaj nieodrodna śliczna wnusi swojej babci ;) :evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Cześć kochani:multi::multi: Dziękujemy wszystkim za życzonka:loveu: Jeszcze tu zajrzymy;) Quote
apple Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Medorowa napisał(a):Cześć kochani:multi::multi: Dziękujemy wszystkim za życzonka:loveu: Jeszcze tu zajrzymy;)Ło!:crazyeye: Medorowa o tej porze na necie - nie może być!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Tak poza tym to Cześć Madziu! Przyszła byś do mnie nieść to światło dobroć i piękno :B-fly:. Bo mi jakoś smutno dzisiaj :roll: Quote
Alicja Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='Medorowa']Cześć kochani:multi::multi: Dziękujemy wszystkim za życzonka:loveu: Jeszcze tu zajrzymy;) :loveu::loveu:[FONT=Arial]:loveu:Madziu jak milutko Cię widzieć i tej porze....chyba że mam omamy[/FONT] :razz::razz: Quote
Medorowa Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 [quote name='apple']Ło!:crazyeye: Medorowa o tej porze na necie - nie może być!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Tak poza tym to Cześć Madziu! Przyszła byś do mnie nieść to światło dobroć i piękno :B-fly:. Bo mi jakoś smutno dzisiaj :roll: :roll: Witaj:loveu: Zaraz przyjdem;):loveu: [quote name='Alicja']:loveu::loveu:[FONT=Arial]:loveu:Madziu jak milutko Cię widzieć i tej porze....chyba że mam omamy[/FONT] :razz::razz: :loveu::loveu::loveu:Sama jestem w szoku, nie śpię od szóstej, a położyłam się między drugą, a trzecią:mdleje: Quote
Medorowa Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Dobra moi drodzy:loveu::loveu::loveu: Spindalam zakupić świątecznego chwasta :roll: Quote
apple Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Medorowa napisał(a):Dobra moi drodzy:loveu::loveu::loveu: Spindalam zakupić świątecznego chwasta :roll: Ino fróć :roll: Quote
Alicja Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [quote name='Medorowa']:roll: :loveu::loveu::loveu:Sama jestem w szoku, nie śpię od szóstej, a położyłam się między drugą, a trzecią:mdleje: [quote name='Medorowa']Dobra moi drodzy:loveu::loveu::loveu: Spindalam zakupić świątecznego chwasta :roll: [FONT=Arial]Ino wyjdź z tego szoku:razz::razz: i wracajjjjjjjjjjjjjjj:loveu::multi:[/FONT] Quote
clockwork Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [FONT=Arial]chciałam poprosić o fotke chwasta.... ale cofam :cool1: cze szoknięta wczesnym wstanięciem medorko :multi:[/FONT] Quote
Iza i Fidel Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 heh,sie obudzila !!! Ja wczoraj w nadlesnictwie kupilam.Duza pod sufit,szczupla(bo taka chcialam :) ) za ...15zl. Dzis juz pewnie nie ma w czym wybierac... A prezenty dla siersciuchow kupilas? Bo ja tak :) Powodzenia !! Quote
tygra Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 cześc my z życzonkami :) http://images29.fotosik.pl/129/742e1630110cf881med.jpg Quote
Medorowa Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 [quote name='apple']Ino fróć :roll: Fróciłam:B-fly: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Ino wyjdź z tego szoku:razz::razz: i wracajjjjjjjjjjjjjjj:loveu::multi:[/FONT] Wyszedłam i jezdem:multi::multi: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]chciałam poprosić o fotke chwasta.... ale cofam :cool1: cze szoknięta wczesnym wstanięciem medorko :multi:[/FONT] Ha ha:cool1::cool1::cool1: Cze :loveu: [quote name='Iza i Fidel']heh,sie obudzila !!! Ja wczoraj w nadlesnictwie kupilam.Duza pod sufit,szczupla(bo taka chcialam :) ) za ...15zl. Dzis juz pewnie nie ma w czym wybierac... A prezenty dla siersciuchow kupilas? Bo ja tak :) Powodzenia !! Ja też kupiłam dzisiaj, ładną, dużą, ha i z 25zł przecenili mi na 10:B-fly: Ha, jestem cudowna:loveu: Przentów nie kupiłam, wolę wydać pieniądze na siebie:roll: których zreszta i tak już nie mam:grin: [quote name='tygra']cześc my z życzonkami :) http://images29.fotosik.pl/129/742e1630110cf881med.jpg Dziekujemy:loveu::loveu::loveu: Idem sprzątać:loveu: Quote
Recommended Posts