Vectra Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Madziu jesteś :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Vectra napisał(a):Madziu jesteś :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: Byłam, jestem i będę:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 clockwork napisał(a)::cool3::cool3: A Ty co tak tymi brewkami trzaskasz :roll::roll: Quote
clockwork Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Medorowa napisał(a):A Ty co tak tymi brewkami trzaskasz :roll::roll: resztką sił próbuje powiedzieć CZESC :roll: Quote
Medorowa Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 clockwork napisał(a):resztką sił próbuje powiedzieć CZESC :roll: Aaaa, trzeba było tak od razu:loveu::loveu::loveu::diabloti: Quote
clockwork Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Medorowa napisał(a):Aaaa, trzeba było tak od razu:loveu::loveu::loveu::diabloti: TAK OD RAZU :cool3::cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: ide spać... zaśpie :cool1: Quote
Medorowa Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 clockwork napisał(a):TAK OD RAZU :cool3::cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: ide spać... zaśpie :cool1: Właśnie TAK:grins::cool3:cześć:cool3: Nie zaśpisz... wierzę w Ciebie:turn-l::turn-l: Quote
clockwork Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Medorowa napisał(a):Właśnie TAK:grins::cool3:cześć:cool3: Nie zaśpisz... wierzę w Ciebie:turn-l::turn-l: jesteś jedyna :roll::roll::roll::roll: buk zapłać :loveu::loveu::loveu::loveu: nawet ja w siebie nie wierze :cool1::cool1::cool1: Quote
Medorowa Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 clockwork napisał(a):jesteś jedyna :roll::roll::roll::roll: buk zapłać :loveu::loveu::loveu::loveu: nawet ja w siebie nie wierze :cool1::cool1::cool1: Który to ten buk, bo nie wiem do kogo mam się o kasę zwrócić:grins: Dlatego ja robię to za Ciebie, coby Ci miło było:grins: Quote
Medorowa Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Zapraszam:saint1: i pamiętajcie - co złego, to nie ja:saint1: http://belle.art.pl/sobol/index.html Quote
Paula Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Cześć Madzia :loveu: Śliczny baneros :grins: Ale ten pierwszy ma dobry rozmiar :hmmmm: Musisz tylko wstawić bez tej przerwy na górze ;) Trzymam kciuki co by się boksia odnalazła :kciuki: Quote
Vectra Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Medorowa napisał(a):Zapraszam:saint1: i pamiętajcie - co złego, to nie ja:saint1: http://belle.art.pl/sobol/index.html kocham cię normalnie kocham jak cholera :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Medorowa Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Paula_ napisał(a):Cześć Madzia :loveu: Śliczny baneros :grins: Ale ten pierwszy ma dobry rozmiar :hmmmm: Musisz tylko wstawić bez tej przerwy na górze ;) Trzymam kciuki co by się boksia odnalazła :kciuki: Aaaa, Effka już zmniejszyła:evil_lol::evil_lol: P. S.KOCHAM CIĘ Effciu:loveu::evil_lol: Trzymajcie, trzymajcie ... Vectra napisał(a):kocham cię normalnie kocham jak cholera :diabloti: :diabloti: :diabloti: :B-fly::B-fly::B-fly:Wiem:evil_lol: Quote
Paula Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 evaxon napisał(a): Tego pierwszego nie usunęła :p Medorowa napisał(a):Zapraszam:saint1: i pamiętajcie - co złego, to nie ja:saint1: http://belle.art.pl/sobol/index.html Osz Ty @ :mad: Quote
Alicja Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 :hand: doberek Madziu :loveu::loveu:z nowym banderolasem :grins: Quote
agbar Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 :grins: dzien dobry robaczku ty moj ti ti ti:loveu::loveu::loveu: Quote
basia2202 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 witoj ma wiedźminko :multi: :loveu: cmokam Cię w pychola i spadam do robótki :razz: aaa... nową mietłe Ci przyniosłam:p :diabloti: ukradłam Harrjemu Portierowi :evil_lol: Quote
apple Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Cześć Madziu ! Wpadłam się przywitać! Pamiętata mnie jeszcze???:razz: Quote
Izabela124. Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Witanko! Na tej stronie fotecek nima Quote
BeaC Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 cze.................skarbnico fot:diabloti::eviltong::eviltong: Quote
Medorowa Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Paula_ napisał(a):Tego pierwszego nie usunęła :p Osz Ty @ :mad: :B-fly:Wiem, wiem, jeste bosskaa Alicja napisał(a)::hand: doberek Madziu :loveu::loveu:z nowym banderolasem :grins: Doberek Alu agbar napisał(a)::grins: dzien dobry robaczku ty moj ti ti ti:loveu::loveu::loveu: Doberekk tii tiii moja Dijejeczko basia2202 napisał(a):witoj ma wiedźminko :multi: :loveu: cmokam Cię w pychola i spadam do robótki :razz: aaa... nową mietłe Ci przyniosłam:p :diabloti: ukradłam Harrjemu Portierowi :evil_lol: WowAle sprzęcior Sie byndem tera wozić:cool1::cool1: Quote
Medorowa Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 apple napisał(a):Cześć Madziu ! Wpadłam się przywitać! Pamiętata mnie jeszcze???:razz: No pewnie Monia:multi::multi::multi: Witaj, dawno Was nie było, zaraz lecimy do Was zobaczyć co dobrego słychać:loveu: Izabela124. napisał(a):Witanko! Na tej stronie fotecek nima Noo:roll: Na razie nie ma i nie będzie:oops: BeaC napisał(a):cze.................skarbnico fot:diabloti::eviltong::eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj:loveu: teqquila napisał(a):Witaj Madziuniu kochana :evil_lol: Witajże i Ty mi:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts