teqquila Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 widzem wlasnie ze chodzisz za mna jak cien :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 jak jeden cien z doliny mgieł ;-) heehehehehehheheh Quote
Medorowa Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Alicja napisał(a):jest w orkiestrach detych jakas siła Nie było dziś tego w repertuarze:eviltong::eviltong: evaxon napisał(a):buahahaha teraz wiesz jak ja sie czułam przez wakacje :grin: witanko kwiatuszku:loveu: JuŻ wiem:roll::roll: Witaj stokrotko:loveu::loveu: Rinuś napisał(a):Ja kcem zobaczyć :placz::placz: Ja też wiel rzeczy chę i nie mam:eviltong::eviltong::eviltong::loveu: evaxon napisał(a):buahahahahahah to nie zobaczysz:evil_lol: :evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Rinuś napisał(a):Ale jesteś:placz::placz::placz::placz: idę się poskarżyć mamusi :placz: Nie skarż:roll: Bo Nieł;addnie:evil_lol: zuzolandia napisał(a):Tyskowa sledzem CIEM ;-) :evil_lol: teqquila napisał(a):widzem wlasnie ze chodzisz za mna jak cien :evil_lol: :evil_lol: Się normalnie uposdliłam:roll:Idę spać:roll::roll::loveu: Quote
teqquila Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 hyhy dobrze ze z doliny :evil_lol: a choc za mna :) lub ze mna :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 a sune cieniem za ciem.... Medorkowa cho na chata a nie spac! Quote
teqquila Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Moderkowa chyba ju sie upila hahaha chodzisz cieniem za ciem i ciem za ciem :evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Ty Medorowa to trza do AA ZAPISAC;-)............pije i pije .... ciem ciem laciem ;-) Quote
teqquila Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Moderowa co sie urywasz widzialam cie ciem za cieniem pogania Quote
zuzolandia Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Bo UNA tako cichociemno jezd;-) cieniami cienie za cienisiem szol i cienkim cieniam pocienial az wylazl zacienia heehehh ale gooopio;-) Quote
teqquila Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 e tam gooppia fajnie :evil_lol: Madzialena nie uryjesz isme przede mna :evil_lol: Quote
Medorowa Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Boshhh, wstałam, żeby wyłączyć komputer:mdleje: dobranoc... :mdleje:;):evil_lol: Quote
Alicja Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Medorowa napisał(a):Boshhh, wstałam, żeby wyłączyć komputer:mdleje: dobranoc... :mdleje:;):evil_lol: to ja siem przywitnem z załączonym kompeckiem :p:loveu::loveu: Cho no tu Medorkowa ...powie co spiewałas na karaoke :cool3: Quote
basia2202 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 cześć Medorowa w zaśnieżony piątek:multi: ulepiłam Ci bałwanka :loveu: Quote
Fuga*** Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 pozdrawiamy! i czekamy na foooty śnieżne Quote
Medorowa Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Alicja napisał(a):to ja siem przywitnem z załączonym kompeckiem :p:loveu::loveu: Cho no tu Medorkowa ...powie co spiewałas na karaoke :cool3: Witaj Alu:loveu::loveu::loveu: A czego ja nie śpiewałam;):evil_lol::evil_lol: basia2202 napisał(a):cześć Medorowa w zaśnieżony piątek:multi: ulepiłam Ci bałwanka :loveu: Ale fajny bałwanek:loveu::loveu::loveu: A u nas nie ma śniegu ...pada tylko deszcz i jest chlapa:shake: Fuga*** napisał(a):pozdrawiamy! i czekamy na foooty śnieżne Jak spadnie śnieg;):evil_lol: Witam wszystkich:loveu::loveu::loveu: Później Was poodwiedzam, bo teraz muszę jechać do Legnicy:mdleje: Quote
Rinuś Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Heej wpadlismy w odwiedzinki :loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 BeaC napisał(a): Madzia Buhahahaa:evil_lol: Hej:loveu: clockwork napisał(a):cześć upodlona :loveu::loveu: :oops::oops: Witaj Klocku:loveu: jakie szare skarpety mają te Mikołajki:roll: Rinuś napisał(a):Heej wpadlismy w odwiedzinki :loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: Jutro Was poodwiedzamy:modla: Bo dziś jest piątek.... wieczór... ;):evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Medorowa napisał(a): Jutro Was poodwiedzamy:modla: Bo dziś jest piątek.... wieczór... ;):evil_lol::evil_lol: pijaczka:cool1: Quote
Alicja Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 ;)..tylko ładnie lej ......WOSK ...oczywiście :razz::razz:Madziu Medorowa ;) Quote
zuzolandia Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 aaaaaaaaaa no tak bo to przeca wczoraj andrzejki byly ............. Quote
Paula Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Medorowa napisał(a):Jutro Was poodwiedzamy:modla: Bo dziś jest piątek.... wieczór... ;):evil_lol::evil_lol: Haha :D A jutro/dziś będzie sobota wieczór :razz: Cze Madzia :multi: Quote
Recommended Posts