basia2202 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 wiitaaaj ach wiiitaaaaj.. Meedooorooowoo maaaaa :loveu: :cunao: Quote
Medorowa Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 zuzolandia napisał(a):Cze Czajnikujaca Siem !!!!!!!! :evil_lol::hand: evaxon napisał(a):pijaczka:cool1: Gdzie:crazyeye::crazyeye: Alicja napisał(a):;)..tylko ładnie lej ......WOSK ...oczywiście :razz::razz:Madziu Medorowa ;) Lałam:roll::roll::roll:... ino o wosku zapomniałam:evil_lol: zuzolandia napisał(a):aaaaaaaaaa no tak bo to przeca wczoraj andrzejki byly ............. :mdleje: No właśnie i ja sobie nie popwróżyłam:placz: Paula_ napisał(a):Haha :D A jutro/dziś będzie sobota wieczór :razz: Cze Madzia :multi: Dokładnie tak:multi::multi::multi: Cze:loveu: basia2202 napisał(a):wiitaaaj ach wiiitaaaaj.. Meedooorooowoo maaaaa :loveu: :cunao: Witojta:p:p:loveu: Ale mam kaca:mdleje: Przełokropnego:roll: ale nie szkodzi, bo dzisiaj jest ... sobota:bigcool: Quote
Alicja Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 witaj sobotnio ;)....lejąca ...Madziu :evil_lol: Quote
clockwork Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 cze Medorowa..... zaś łikend:mdleje: nie zazdroszcze ani tobie ani sobie... choć powody są zupełnie inne... ty bedziesz zdychać, a ja też bede zdychać ale z braku dostępu TU :placz: Quote
Medorowa Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Alicja napisał(a):witaj sobotnio ;)....lejąca ...Madziu :evil_lol: :B-fly::B-fly::B-fly::evil_lol: clockwork napisał(a):cze Medorowa..... zaś łikend:mdleje: nie zazdroszcze ani tobie ani sobie... choć powody są zupełnie inne... ty bedziesz zdychać, a ja też bede zdychać ale z braku dostępu TU :placz: Oć CHlorkowa:glaszcze: A co się dzieje z kompeckiem w domku????:cool3::cool3: Quote
BeaC Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 hej Madzialeno a przeczytałam że cię dopadł KAC-morderca...............:diabloti: a mnie nie:eviltong: a tez wczoraj balowałam, byłam na koncercie heavy-rockowym andrzejkowym tylko się nie wyspałam:-( gorzej:cool1: dzisiaj idę na andrzejki do lokalu:p.....................wyższej kategorii i znowu się nie wyśpię:-o Quote
Medorowa Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 BeaC napisał(a):hej Madzialeno a przeczytałam że cię dopadł KAC-morderca...............:diabloti: a mnie nie:eviltong: a tez wczoraj balowałam, byłam na koncercie heavy-rockowym andrzejkowym tylko się nie wyspałam:-( gorzej:cool1: dzisiaj idę na andrzejki do lokalu:p.....................wyższej kategorii i znowu się nie wyśpię:-o To nie fair:-(:-(:-( A dlaczego Ciebie nie dopadł, a mnie dopadł:-( Ja też dzisiaj jadę na Andrzejki:multi: tylko, że będzie tam tyle osób, że będziemy się czuć jak sardynki w puszce:roll: Nie ważne, liczy się dobre towarzystwo:loveu: Życzę Ci udanej zabawy - i obyś jutro nie miała kaca:errrr::errrr: Quote
clockwork Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Medorowa napisał(a)::B-fly::B-fly::B-fly::evil_lol: Oć CHlorkowa:glaszcze: A co się dzieje z kompeckiem w domku????:cool3::cool3: sie popsiuł :roll::roll: mamy pożyczonego starego graciora od kumpla... i nie wstrzymał tych naszych goopot :diabloti: płyta gówna mu sie popsiuła :roll: Quote
Medorowa Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 clockwork napisał(a):sie popsiuł :roll::roll: mamy pożyczonego starego graciora od kumpla... i nie wstrzymał tych naszych goopot :diabloti: płyta gówna mu sie popsiuła :roll: Zasrana płyta gówna:roll::roll::evil_lol: Haaa:Cool!: A ja sobie kupiłam śliczną bluzeczkę na Andrzejki:Cool!: Tzn. ja w niej ślicznie wyglądam:roll::loveu:Achhh:loveu::loveu: Nie szkodzi, że przez to już teraz prawie nie mam kasy, żeby pojechać na te owe Andrzejki:evil_lol::evil_lol: :evil_lol:;) Quote
e.v.a Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Medorowa napisał(a): Ale mam kaca:mdleje: Przełokropnego:roll: ale nie szkodzi, bo dzisiaj jest ... nie wiem dlaczego... ale ci nie wspolczuje:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: witaj skarbie:loveu: Quote
Medorowa Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 evaxon napisał(a):nie wiem dlaczego... ale ci nie wspolczuje:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: witaj skarbie:loveu: JA też nie wiem dlaczego:roll::roll::roll: Witaj stokrotko:loveu: Kiłi napisał(a):Siemano Medorowa:razz: Heejoooooo:p:p Quote
bonita Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Medorowa napisał(a): Haaa:Cool!: A ja sobie kupiłam śliczną bluzeczkę na Andrzejki:Cool!: Tzn. ja w niej ślicznie wyglądam:roll::loveu:Achhh:loveu::loveu: Mamcia pracuje żeby córunia mogła wydawać:diabloti: Nie szkodzi, że przez to już teraz prawie nie mam kasy, żeby pojechać na te owe Andrzejki:evil_lol::evil_lol: :evil_lol:;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj Madziu która będzie Andrzejkować:multi: Quote
Iza i Fidel Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 czesc pijaczko Ty jedna;) Co tu wejde to Ty zawsze na kacu:evil_lol: Dalabys fotke w tej pieknej bluzce (i bez czapki)... Quote
Alicja Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Medorowa napisał(a):Zasrana płyta gówna:roll::roll::evil_lol: :crazyeye::crazyeye:kto nam ...nas:razz:...no tego tam...:razz:rał :evil_lol::evil_lol: Haaa:Cool!: A ja sobie kupiłam śliczną bluzeczkę na Andrzejki:Cool!: Tzn. ja w niej ślicznie wyglądam:roll::loveu:Achhh:loveu::loveu: Nie szkodzi, że przez to już teraz prawie nie mam kasy, żeby pojechać na te owe Andrzejki:evil_lol::evil_lol: :evil_lol:;) Madziu ...jak pieknie wyglądasz :loveu::loveu: Quote
Cimi Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 evaxon napisał(a):nie wiem dlaczego... ale ci nie wspolczuje:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale z Ciebie kolezanka.. nie wiesz co :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 :hand: nooooooo......gdzie TY ...... wracaj :loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Medorowa napisał(a): Haaa:Cool!: A ja sobie kupiłam śliczną bluzeczkę na Andrzejki:Cool!: Tzn. ja w niej ślicznie wyglądam:roll::loveu:Achhh:loveu::loveu: Nie szkodzi, że przez to już teraz prawie nie mam kasy, żeby pojechać na te owe Andrzejki:evil_lol::evil_lol: :evil_lol:;) Słuchaj...Ta bluzeczka chyba farbuje...Miałam Ci nie mówić ale zrobiłaś się cała niebieska :crazyeye: :diabloti: Quote
Medorowa Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 bonita napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj Madziu która będzie Andrzejkować:multi: Już poandrzejkowane:mdleje::loveu: Iza i Fidel napisał(a):czesc pijaczko Ty jedna;) Co tu wejde to Ty zawsze na kacu:evil_lol: Dalabys fotke w tej pieknej bluzce (i bez czapki)... Bo Ty akurat wchodzisz, kiedy ja mam kaca:roll::evil_lol::evil_lol: Co chcesz od moich czapeczek:evil_lol: Ja je noszę zazwyczaj na spacery, jak mi czesać nie chce:roll::evil_lol: Alicja napisał(a):Madziu ...jak pieknie wyglądasz :loveu::loveu: Wiem:loveu::loveu: Cimi napisał(a):Ale z Ciebie kolezanka.. nie wiesz co :evil_lol: :evil_lol: Prawda:roll::roll: Quote
Medorowa Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Alicja napisał(a)::hand: nooooooo......gdzie TY ...... wracaj :loveu::loveu::loveu: Tutaj:grins: Pysia napisał(a):Słuchaj...Ta bluzeczka chyba farbuje...Miałam Ci nie mówić ale zrobiłaś się cała niebieska :crazyeye: :diabloti: Zazdrośnica:obrazic::obrazic: :diabloti: Imbirka napisał(a):Witaj Madaleno :lol::evil_lol: Hejo:loveu::loveu: evaxon napisał(a):czesc gorozne psy buahahahaha:loveu: :roll:Heej:loveu: Ale się wczoraj wybawiłam - szalałam na parkiecie do szóstej rano:bigcool: Coś sobie zrobiłam w noge, ale i tak było super:lol!: Spałam chyba z dwie godzinki:mdleje: Nie szkodzi,kiedyś odeśpie;):loveu: Quote
Medorowa Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Alicja napisał(a)::bigcool: wrócilas .....:loveu: wróciłam:loveu::loveu::loveu:... i znowu wybywam:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Medorowa napisał(a):wróciłam:loveu::loveu::loveu:... i znowu wybywam:evil_lol: :evil_lol::evil_lol:pal sześć ;)...ważne żeś nie zaginęła :razz::razz: Quote
Recommended Posts