Medorowa Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 agbar napisał(a):oooo krolewna wstala:diabloti: :B-fly::B-fly:Wstałam, bo wiem, że życie bez mojej osoby staje się ponure, szare i do doopy, także jestem:B-fly: Izabela124. napisał(a):A czemu foteczek nie bedzie? Bo na razie nie mamy czym ich robić;) Quote
Medorowa Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Myszka (sunia przygarnieta przez moją sąsiadke) chyba będzie rodzić:mdleje: Cały czas biega po mieszkaniu niespkojna, dyszy i szuka sobie miejsca:mdleje: I ja mam przy tym być:mdleje: Losie biorę się za lekturę odbierania porodu:mdleje: Quote
emdziolek Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Ceśc medorkowa nie wiem czemu tak sie stało ze ja jestem u cebie poraz pierwszy:hmmmm: Ale ok juz bede wpadać:multi: Cieszysz sie?:evil_lol: Wybuziaj psiołki ode mła:) Pozdrowionka!:loveu: Quote
Medorowa Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 emdziolek napisał(a):Ceśc medorkowa nie wiem czemu tak sie stało ze ja jestem u cebie poraz pierwszy:hmmmm: Ale ok juz bede wpadać:multi: Cieszysz sie?:evil_lol: Wybuziaj psiołki ode mła:) Pozdrowionka!:loveu: No ja też nie wiem:hmmmm::evil_lol: Witamy:multi: Wybuziam, wybuziam;) Quote
e.v.a Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 ooo Madzia ale ty masz śliczny baberek:loveu::loveu::evil_lol::multi: Quote
apple Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 I jak tam poród! Akuszerko kochana! Tylko tam nie mdlej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:- daj znać jak te cudeńka wygladają jak juz wyjdą na ten świat! Quote
Medorowa Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 evaxon napisał(a):ooo Madzia ale ty masz śliczny baberek:loveu::loveu::evil_lol::multi: Wiem:cool1::cool1::cool1: apple napisał(a):I jak tam poród! Akuszerko kochana! Tylko tam nie mdlej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:- daj znać jak te cudeńka wygladają jak juz wyjdą na ten świat! Przyszedł na świat pierwszy maluch:multi: Chłopczyk ........aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu::loveu::loveu: Kruszynka tyci tyci:loveu::loveu::loveu::loveu: Zaraz lecę dalej:multi::multi: Dziewczynka radzi sobie świetnie:loveu: Trzymajcie kciuki:loveu: Quote
basia2202 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Medorowa napisał(a):Myszka (sunia przygarnieta przez moją sąsiadke) chyba będzie rodzić:mdleje: Cały czas biega po mieszkaniu niespkojna, dyszy i szuka sobie miejsca:mdleje: I ja mam przy tym być:mdleje: Losie biorę się za lekturę odbierania porodu:mdleje: o raaaanyy... Madzia nasza zostanie położną?? :crazyeye: no to powodzenia kochana!! trzymaj się, bądź dzielna!! i daj znać, jak tam poszło! Quote
zuzolandia Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 ooooooooooooooooooMADZIA Trzymaj sie badz dzielna i oddychaj oddychaj eheehehh i zdawaj relacje ile tych malenkich bobaskow !!!!!!!!!!! Quote
Alicja Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Madziu !!!!!!!!!! ile maluszków :razz::razz: Quote
e.v.a Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Rinuś napisał(a):ta sunia zaczęła rodzić ? :crazyeye: nie sunia... Madzialena:diabloti: Quote
Rinuś Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 evaxon napisał(a):nie sunia... Madzialena:diabloti: lalallaa bardzo śmieszne :diabloti: Quote
Medorowa Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 basia2202 napisał(a):o raaaanyy... Madzia nasza zostanie położną?? :crazyeye: no to powodzenia kochana!! trzymaj się, bądź dzielna!! i daj znać, jak tam poszło! Rinuś napisał(a):ta sunia zaczęła rodzić ? :crazyeye: zuzolandia napisał(a):ooooooooooooooooooMADZIA Trzymaj sie badz dzielna i oddychaj oddychaj eheehehh i zdawaj relacje ile tych malenkich bobaskow !!!!!!!!!!! Alicja napisał(a):Madziu !!!!!!!!!! ile maluszków :razz::razz: evaxon napisał(a):nie sunia... Madzialena:diabloti: Wiesz co:roll::roll::roll: Takich rzeczy się nawet największemu wrogowi nie zyczy ... :diabloti: Rinuś napisał(a):lalallaa bardzo śmieszne :diabloti: A więc jest pięć bobasków:crazyeye::loveu::loveu: ja widziałam tylko jednego, czekałam, czekałam, czekałam, no i się nie doczekałam, więc sobie poszłam:evil_lol::evil_lol: Było już tam tyle osób (:mdleje::mdleje:), że moja obecność nie robiła różnicy;) Maluchy są zdrowe i ... wrzesczące:mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: Jutro je będę miziać i kiziać:multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 :kciuki: za zdróweczko mamuni i maluszków :loveu::loveu:, za dobre przyszła domeczki ...i za Madzie położną ...a tera pepkowe :knajpa: Quote
Patikujek Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Ja nie wiem co okazja to wy tu chlejecie:shake: Za zdrówko maminki i bobasków:loveu: Quote
clockwork Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 jasna cholera... a ja zaś nie w temacie... medorowa poszła rodzic a ja sie dowiaduje prawie że tydzień później :evil_lol: wiesz... zdajesz sobie sprawe... co bedzie za wojna ... że ślepe mieliście uśpić... Basia dopiero przechodziła ta nagonke :mad: za maluszki sztuk 5 Quote
Medorowa Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Alicja napisał(a)::kciuki: za zdróweczko mamuni i maluszków :loveu::loveu:, za dobre przyszła domeczki ...i za Madzie położną ...a tera pepkowe :knajpa: ;):knajpa::knajpa: Patikujek napisał(a):Ja nie wiem co okazja to wy tu chlejecie:shake: Za zdrówko maminki i bobasków:loveu: No bo my, ten tego... ;):evil_lol::evil_lol: Zdrówko:loveu: clockwork napisał(a):jasna cholera... a ja zaś nie w temacie... medorowa poszła rodzic a ja sie dowiaduje prawie że tydzień później :evil_lol: wiesz... zdajesz sobie sprawe... co bedzie za wojna ... że ślepe mieliście uśpić... Basia dopiero przechodziła ta nagonke :mad: za maluszki sztuk 5 Przestańcie mi tak złorzeczyć:placz::placz:;) A niech sobie gadają:angryy: Mam to głęboko w ... posznowaniu:angryy: Za cudne brzdące:loveu::loveu: Quote
Paula Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 :multi: 5 fasolek :loveu: qrcze, Madzia, weź pożycz ten aparat i porób fotki :modla: Quote
Medorowa Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Paula_ napisał(a)::multi: 5 fasolek :loveu: qrcze, Madzia, weź pożycz ten aparat i porób fotki :modla: One mają fotki... ino nie pamiętam dlaczego, ale jak kiedyś pożyczyłam aparat i chciałam zrzucić fotki ze spacerku na kompa, to nie mogłam:hmmmm::hmmmm: Quote
zuzolandia Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 nio to superrrrrrrrr!!! niech zdrowo rosna i znajda kochajace domki !!!! a tym co sie nie podoba niech sie ida wyekslementowac ;-) hehehehehhehe Quote
BeaC Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 hej dowiedziałam się, ześ przy porodzie była???? to dla ciebie i maluśkich Quote
agbar Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 dzien dobry moja dobra i piekna Madzialeno:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts