Medorowa Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 clockwork napisał(a):ić spać.. ja też ide... może nie zaśpie :roll: :roll:Zaśpisz:roll::roll: :diabloti: Quote
clockwork Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Medorowa napisał(a)::roll:Zaśpisz:roll::roll: :diabloti: skoro tak mówisz... siła sugestii :roll::roll:autosugestii?? :razz: Quote
Alicja Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 clockwork napisał(a):ić spać.. ja też ide... może nie zaśpie :roll: Medorowa napisał(a)::roll:Zaśpisz:roll::roll: :diabloti: clockwork napisał(a): skoro tak mówisz... siła sugestii :roll::roll:autosugestii?? :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zaśpisz ...zaśpisz...:eviltong::eviltong::eviltong: .......................................................:hmmmm: a może nie :razz::razz: Quote
zuzolandia Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 cze MEDORKOWO ;-) A PO CO SPAC???? mi brakuje doby 48godzinnej heheheehehh Quote
Alicja Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 :hmmmm:wstalaś ......... jakby co ....to dzień doberek :multi::multi::loveu::multi::multi: Quote
clockwork Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Medorowa napisał(a)::roll:Zaśpisz:roll::roll: Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol:zaśpisz ...zaśpisz...:eviltong::eviltong: :siara::siara::shock: 8:32 :eek2: Quote
teqquila Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Witajsa MAdzia SPISZ ?? to siem obudz ju :evil_lol: Quote
Patikujek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Co wy ją tak wcześnie budzić chcecie, o 9 to się człowiek na drugi bok obraca dopiero a nie wstaje:):evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 dobrze prawi PATIKUJEK;-) o tej porze to snimy sobie o lecie ;-) ehhehehe doberek Medorkowa !!! Quote
Medorowa Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 clockwork napisał(a): skoro tak mówisz... siła sugestii :roll::roll:autosugestii?? :razz: Za trudne słowa:roll::evil_lol::evil_lol:;) Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zaśpisz ...zaśpisz...:eviltong::eviltong::eviltong: .......................................................:hmmmm: a może nie :razz::razz: :evil_lol: zuzolandia napisał(a):cze MEDORKOWO ;-) A PO CO SPAC???? mi brakuje doby 48godzinnej heheheehehh A ja sypiam zdecydowanie za długo:mdleje::mdleje: Alicja napisał(a)::hmmmm:wstalaś ......... jakby co ....to dzień doberek :multi::loveu::multi: Doberek jakby co:evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 clockwork napisał(a)::siara::siara::shock: 8:32 :eek2: :B-fly::B-fly: agbar napisał(a):dzien dobry.....i tyle na dzis:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzień dobry Aguś:loveu: teqquila napisał(a):Witajsa MAdzia SPISZ ?? to siem obudz ju :evil_lol: Nooo, właśnie się przed chwilą obudziłam:evil_lol: Patikujek napisał(a):Co wy ją tak wcześnie budzić chcecie, o 9 to się człowiek na drugi bok obraca dopiero a nie wstaje:):evil_lol: Jedna, która mnie rozumie:loveu::evil_lol::evil_lol: Wstałam przed pierwszą:mdleje: I spać poszłam o pierwszej:mdleje: Muszę to zmienić, bo przesypiam pół doby:placz: A wiecie ile rzeczy można przez ten czas zrobić:roll::roll::roll::diabloti: Medor tylko czasami przychodzi i szturcha mnie nosem, jak już przesadzam:loveu::loveu: Bo to jest tak, ze medek śpi ze mną, ale rano, jak moja mamcia wychodzi do pracy, to wtedy on przenosi się na jej łóżko - cwaniak jeden:loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 ooooooooooooooo wstała !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Medorowa Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 zuzolandia napisał(a):dobrze prawi PATIKUJEK;-) o tej porze to snimy sobie o lecie ;-) ehhehehe doberek Medorkowa !!! Doberek:multi::multi: Ja tam śnie o innych rzeczach:roll::evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 zuzolandia napisał(a):ooooooooooooooo wstała !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :B-fly::B-fly: Quote
zuzolandia Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Nio to czasami mamy cosik wspolnego;-) ja dzisiaj do 12-30 walczylam z poduszka heheh psioki mnie budzily a co ale ja myk pod kolderke i bidne musialy dalej spac ...cosik tam pobuczaly ale suma sssumarum spaly dalej hehehehehehehehhe toz to zdbrodnia ;-) Quote
e.v.a Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Medorowa napisał(a): Jak ja nie lubię takiej monotonii :placz::placz::placz: idz do pracy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hej hej :multi: Quote
Rinuś Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 siema siema :eviltong: wracaj już z tej pracy :evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Słuchajcie - zaginęła ta sunia, której znaleźliśmy domek... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101171 Quote
Alicja Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Medorowa napisał(a):Słuchajcie - zaginęła ta sunia, której znaleźliśmy domek... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101171 :shake::shake::shake:....jak i co ..........:razz::razz: Quote
Medorowa Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Alicja napisał(a)::shake::shake::shake:....jak i co ..........:razz::razz: Mała uciekała - wspina się po siatce i daje dyla... zawsze od razu udawało się ją złapać... niema jej od wczoraj:shake::shake::shake::shake: Quote
Alicja Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Medorowa napisał(a):Mała uciekała - wspina się po siatce i daje dyla... zawsze od razu udawało się ją złapać... niema jej od wczoraj:shake::shake::shake::shake: oj maleńka ...daj się zlapkac ...wracaj do domku ...noooo:-(..... cholerka wiedziałam że boxie są pomyslowe ale że aż tak :razz::razz:....pozostaje mi trzymać :kciuki: Quote
zuzolandia Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 oj oj i co zle jej było??? czasami te psioki to nie myslace sa ;-) mam nadzieje ze sie znajdzie trzymam kciukasy ;-) u mła alkohol jakby co sie leje -barborkowy ;-) Quote
e.v.a Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Medowa :angryy: jak mam ci zrobic baner jak u ciebie w blożku fot nie ma:mdleje: Quote
Recommended Posts