e.v.a Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Madzia nie pij tyle:loveu::evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol:pal sześć ;)...ważne żeś nie zaginęła :razz::razz: Ja zawsze wracam:evil_lol::loveu: evaxon napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Madzia nie pij tyle:loveu::evil_lol: Od jutra się uspokajam:roll: A poza tym teraz to idziemy z rudzielcem na spacer:loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Medorowa napisał(a): Od jutra się uspokajam:roll: A poza tym teraz to idziemy z rudzielcem na spacer:loveu::loveu: buahahahahha milego spacerku:loveu: Quote
Cimi Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Medorowa napisał(a): Prawda:roll::roll: Prawda, szczera prawda :evil_lol: :lol: Quote
clockwork Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 poszłaś zaś gdzieś?? :razz::razz: no to witam sie pójdźniętą medorową :multi: Quote
Medorowa Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 evaxon napisał(a):buahahahahha milego spacerku:loveu: Był miły:grins::grins: Jagoda* napisał(a):A po spacerku, opowiedz, jak było... Byłam na pizzy:lol!: Cimi napisał(a):Prawda, szczera prawda :evil_lol: :lol: Samo życie;) clockwork napisał(a):poszłaś zaś gdzieś?? :razz::razz: no to witam sie pójdźniętą medorową :multi: Na pizze:roll: Witaj Chlorku:loveu: DoGoBrAnOc:loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Dzień Dobry chciałam Wam powiedzieć z samego rana:loveu:;) Quote
Imbirka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 To ja też Ci powiem z samego rana - DZIEŃ DOBRY:p:p:loveu::loveu::loveu: Quote
mia_mia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 witam w deszczowy poranek.. pocieszajace jest to ze pewnie nie tylko ja bede mokla dzis na spacerze z psem.. Quote
Alicja Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Dobereczek :loveu:bardzo wcześnie wstanięta Medorowa :multi::loveu::multi: Quote
clockwork Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 ooooo... medorowa wstała wcześniej niż ja :crazyeye: duuużo wcześniej :roll: zdażyło mi sie zaspać..:siara:. za 7 min. powinnam być w pracy :shock: Quote
Rinuś Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 a ja wczoraj nie byłam u Was? :hmmmm: to dzisiaj przyszłam się przywitać :evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Imbirka napisał(a):To ja też Ci powiem z samego rana - DZIEŃ DOBRY:p:loveu: :loveu: mia_mia napisał(a):witam w deszczowy poranek.. pocieszajace jest to ze pewnie nie tylko ja bede mokla dzis na spacerze z psem.. Ja właśnie wróciłam zmoknięta:roll: Nie lubię takiej pogody:placz: Alicja napisał(a):Dobereczek :loveu:bardzo wcześnie wstanięta Medorowa :multi::loveu::multi: No:crazyeye: Ja jestem:stupid: Wstałam przed piątą - włączyłam sobie muzykę i do siódmej leżałam:stupid: Po czym stwierdziłam, że nie chce mi się spać i przylozłom do Was:loveu: następnie jednak zmieniłam zdanie i poszłam dalej spać:niewiem: Niedawno obudziły mnie moje słonka, żeby z nimi wyjść na dwór:roll::loveu: clockwork napisał(a):ooooo... medorowa wstała wcześniej niż ja :crazyeye: duuużo wcześniej :roll: zdażyło mi sie zaspać..:siara:. za 7 min. powinnam być w pracy :shock: Nadrobiłam:evil_lol: Wow, Ty zaspałaś:crazyeye: To żeś mnie teraz zszokowała:diabloti: teqquila napisał(a):Witaj Magdaleno ty mpjoa :) Witaj TYśnięta:hand: Rinuś napisał(a):a ja wczoraj nie byłam u Was? :hmmmm: to dzisiaj przyszłam się przywitać :evil_lol: Doberek:p Fuga*** napisał(a):pozdrowionka :-) Dziękujemy i również pozdrawiamy:) Quote
Medorowa Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Ale fatalna pogoda:roll: Dziś wstałam z ogromnym zapałem - nawet z samego rana chciałam iść na spacer - ino nie miałam z kim, bo Fidelowa do pracy pojechała:roll: No, ale jak wstałam po raz drugi:evil_lol: to już mi się nic nie chce, oprócz położenia się ponownie spać:evil_lol: Quote
teqquila Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 hahah Madzia no wdzisz ja tyz nie mam z kim na spacer chodzic chyba ze z Tyskiem ale to normalka przy kazdym spacerku mi towarzyszy a tak wszyscy daleko!! ja wstalam po 8 i siem spac nie kce :evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 teqquila napisał(a):hahah Madzia no wdzisz ja tyz nie mam z kim na spacer chodzic chyba ze z Tyskiem ale to normalka przy kazdym spacerku mi towarzyszy a tak wszyscy daleko!! ja wstalam po 8 i siem spac nie kce :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: Medor ma kilku kumpli, z którymi się lubi... ale większość właścicvieli albo pracuje, albo się uczy i najczęściej robimy spotkanka na weekendy:p A mi się chce dalej:mdleje::mdleje: Kopiuje od Madzialeny i Ali ... dziewczynki :placz::placz::placz: wiem że każdy z nas wspomaga ile może ... ale prosze.......... :placz::placz::placz: każda złotówka sie liczy zdjęcia dla ludzi o zdrowym sercu ....... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101070 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=278860863 Quote
e.v.a Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [CENTER]cze leniu:loveu::loveu::loveu::loveu: [/CENTER] Quote
Alicja Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Medorowa napisał(a):Ale fatalna pogoda:roll: Dziś wstałam z ogromnym zapałem - nawet z samego rana chciałam iść na spacer - ino nie miałam z kim, bo Fidelowa do pracy pojechała:roll: No, ale jak wstałam po raz drugi:evil_lol: to już mi się nic nie chce, oprócz położenia się ponownie spać:evil_lol: :angryy:a ja wstalam bez zapału ...potem mi ukradli net ....umyłam 2 okna :mdleje: posprzatalam łazienke ... teraz nic mi sie już nie chce:shake: :roll::roll:aaa i TZ ma katar :mad::diabloti: Quote
Medorowa Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Alicja napisał(a): :angryy:a ja wstalam bez zapału ...potem mi ukradli net ....umyłam 2 okna :mdleje: posprzatalam łazienke ... teraz nic mi sie już nie chce:shake: :roll::roll:aaa i TZ ma katar :mad::diabloti: Kto Ci ukradł:mad::mad:;) A ja nie zrobiłam nic:mdleje: I dobrze mi z tym:eviltong::eviltong: Też mam katar :evil_lol::evil_lol: Jagoda* napisał(a):To juz śpisz, Madziu?:razz: Jeszcze nie, ale poważnie się nad tym zastanawiam:p:p Paula_ napisał(a):Cze Madzia :loveu: Cześć:loveu: evaxon napisał(a):cze leniu:loveu::loveu::loveu::loveu: Cze:loveu::loveu: Ale nudy:mdleje: Jak ja nie lubię takiej monotonii :placz::placz::placz: Quote
clockwork Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 ić spać.. ja też ide... może nie zaśpie :roll: Quote
Recommended Posts