zuzolandia Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 cze szibuja ;-) hehhehehehehe pozdrowionka nocne ;-) jak zwykle zresztą ;-) Quote
Alicja Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 :hmmmm: karaoke w czwartek ....wczoraj piętek :razz::razz:...ale tysz spiewałaś ....noooooo.....dopsz ..niech będzie ;) witanko :multi::loveu::multi: Quote
clockwork Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='Medorowa']:B-fly::B-fly:Pięknie śpiewająca:B-fly: Dzisiaj u nich nie byłam:oops::oops::oops: Ale dostałam od sąsiadki paczkę Mikołajkową za pomoc:evil_lol:i co było w paczce??? szczeniorek :razz::razz: dasz ty w końcu te foty klusek??? cholera.. sąsiadka niech nagra ci na płyte... a .. i polecam czytnik kart..... nie musisz podłączać żadnych aparatów, których komp nie widzi... wrzucasz karte KAŻDĄ do czytniczka i heja na kompka :loveu: Quote
apple Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Medorowa napisał(a):Ok, bylebym tylko kolejności nie pomyliła;):evil_lol: :loveu:Hej:loveu: A co dobrego robicie:cool3: Doberek wszystkim - ale piękna pogoda, zaraz uciekamy na spacerek:multi: Madzia gdzie ta piękna pogoda wczoraj było u mnie paskudnie za oknem nawet nosa nie chciało się wystawić to samo dzisiaj. A obiadek same pysznosci- kurczaczek z grillllla- mniam. Dzisiaj też mam - wpadniesz???? Quote
Medorowa Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [quote name='zuzolandia']cze szibuja ;-) hehhehehehehe pozdrowionka nocne ;-) jak zwykle zresztą ;-) :ylsuper: Doberek nocny marku:loveu: [quote name='Alicja']:hmmmm: karaoke w czwartek ....wczoraj piętek :razz::razz:...ale tysz spiewałaś ....noooooo.....dopsz ..niech będzie ;) witanko :multi::loveu::multi: Hi hi, no spiewałam tak o, nie na karaoke, tylko, no tak o sobie, zawsze śpiewam:evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [quote name='clockwork']i co było w paczce??? szczeniorek :razz::razz: dasz ty w końcu te foty klusek??? cholera.. sąsiadka niech nagra ci na płyte... a .. i polecam czytnik kart..... nie musisz podłączać żadnych aparatów, których komp nie widzi... wrzucasz karte KAŻDĄ do czytniczka i heja na kompka :loveu: Był prezencik:grins::grins::evil_lol: I nie było to szczeniorek:roll: Ha ha, moja sąsiadka na takich rzeczach w ogóle się nie zna, zresztą tak jak ja:oops::oops::oops: Czytnik karta powiadasz:hmmmm: Dzis przyjeżdza mój brat, więc poproszę ładnie o prezent, może się zlituje:roll::roll: [quote name='apple']Madzia gdzie ta piękna pogoda wczoraj było u mnie paskudnie za oknem nawet nosa nie chciało się wystawić to samo dzisiaj. A obiadek same pysznosci- kurczaczek z grillllla- mniam. Dzisiaj też mam - wpadniesz???? U nas znowu jest ślicznie:loveu::loveu: Wczoraj po tych słowach zaczął padać deszcz:evil_lol: Mmmm brzmi kusząco, z przyjemnością;) Ale mnie boli gardło:mdleje: Nic mówić prawie nie mogę:shake: A ja muszę gadać, ja lubię gadać, ja ciągle gadam:placz::placz: Quote
Alicja Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 :razz::razz:gardzioło powiadasz ......no to zapewne od spiewania :evil_lol::evil_lol: czytniczki na Allegro ...polecam ;)...ja mam dzięki Magdzie :grins:...gdyby nie ona nadal tkwilabym w nieświadomości :roll::oops: http://www.allegro.pl/8903_karty_pamieci_czytniki_i_adaptery.html Quote
Rybka_39 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Cześć Madziu!:multi: Zdrowiej szybko!:loveu: Quote
Medorowa Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [quote name='Alicja']:razz::razz:gardzioło powiadasz ......no to zapewne od spiewania :evil_lol::evil_lol: czytniczki na Allegro ...polecam ;)...ja mam dzięki Magdzie :grins:...gdyby nie ona nadal tkwilabym w nieświadomości :roll::oops: http://www.allegro.pl/8903_karty_pamieci_czytniki_i_adaptery.html Pewnie tak:evil_lol::evil_lol:;) Dzięki Alu:p [quote name='Rybka_39']Cześć Madziu!:multi: Zdrowiej szybko!:loveu: Koniecznie, mam czas do wieczora, bo dzisiaj sobota:grin::grin::grin: Moja kochana rodzicielka:loveu::loveu::loveu: kupiła mi Strepsils - bo tylko on mi pomaga:modla: Quote
clockwork Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='Medorowa']Był prezencik:grins::grins::evil_lol: I nie było to szczeniorek:roll: Ha ha, moja sąsiadka na takich rzeczach w ogóle się nie zna, zresztą tak jak ja:oops::oops::oops: Czytnik karta powiadasz:hmmmm: Dzis przyjeżdza mój brat, więc poproszę ładnie o prezent, może się zlituje:roll::roll: widze że Ala ci dała... ale co tam jak już znalazłam to też wrzuce :evil_lol: http://www.allegro.pl/item274849892_k206_czytnik_kart_all_in_one_mini_wysylka_24h.html pare groszy...a sprawa naprawde zajebiaszcza... możesz zrzucać z KAŻDEJ karty .... w Media Markt oglądałyśmy TE SAMIUŚKIE za 69,90, czy 79,90 :hmmmm: Ale mnie boli gardło:mdleje: Nic mówić prawie nie mogę:shake: A ja muszę gadać, ja lubię gadać, ja ciągle gadam:placz::placz: mnie tysz... czuje że jutro polegne ...poległabym najchętniej już... ale jade na dżampreze do Rybnika :multi: Quote
apple Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Medorowa napisał(a):Ale mnie boli gardło:mdleje: Nic mówić prawie nie mogę:shake: A ja muszę gadać, ja lubię gadać, ja ciągle gadam:placz::placz:Dobrze że na Dogo nie musisz gadać - ino pisać!:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 :razz::razz:..no no no ....chwila ...Ala nic nie dala:oops::oops:...wkleiłam tylko linka ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 ze tak powiem pogubiłam sie :evil_lol: cze Madz:multi: kiedy foty beda??? :grin: Quote
Medorowa Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Doberek wszystkim:loveu::loveu: Ja dziś ledwie żyje:mdleje: Mam gorączkę, katar, kaszel... masakra:mdleje: Quote
clockwork Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='Medorowa']Doberek wszystkim:loveu::loveu: Ja dziś ledwie żyje:mdleje: Mam gorączkę, katar, kaszel... masakra:mdleje: witaj w klubie :multi::multi::multi: ić do kościoła... ja poszłam... pozarażałam wszystkich i wróciłam...:diabloti: jak to wirus śmiertelny to bede zbawcą świata od moherów :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='clockwork']witaj w klubie :multi::multi::multi: ić do kościoła... ja poszłam... pozarażałam wszystkich i wróciłam...:diabloti: jak to wirus śmiertelny to bede zbawcą świata od moherów :evil_lol::evil_lol: :razz::razz:jak narazie to mnie boli czerep i mam kaszel :evil_lol:...nie mam mohera ...mam polarową czapke :eviltong::eviltong: A mówil że złego diabli nie bierą :shake::shake: Quote
apple Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Ale schorowane towarzystwo! To w taki razie wszystkim zdrówka życzymy!Madzia kochana szybciutko! Wpadniemy jutro sprawdzić jak się czujesz! Całuski Quote
agbar Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 dzien dobry .......zaprzeczam jakobym to ja dilowala wirusami:grins: Quote
emdziolek Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Czesc i czołem:evil_lol:( o nie moze nie czołembo i tak obite dzisiaj o szafke:evil_lol:) jestem w skole i pozdrówki wysyłam:cool3: Quote
Medorowa Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='clockwork']witaj w klubie :multi::multi::multi: ić do kościoła... ja poszłam... pozarażałam wszystkich i wróciłam...:diabloti: jak to wirus śmiertelny to bede zbawcą świata od moherów :evil_lol::evil_lol: O nasz zbawco:modla::evil_lol: heej:loveu: [quote name='Alicja']:razz::razz:jak narazie to mnie boli czerep i mam kaszel :evil_lol:...nie mam mohera ...mam polarową czapke :eviltong::eviltong: A mówil że złego diabli nie bierą :shake::shake: Też na to liczyłam i co, i doopa:angryy::evil_lol: Witaj Alu:loveu: [quote name='apple']Ale schorowane towarzystwo! To w taki razie wszystkim zdrówka życzymy!Madzia kochana szybciutko! Wpadniemy jutro sprawdzić jak się czujesz! Całuski Witajcie:multi::multi:Dzięki;) [quote name='agbar']dzien dobry .......zaprzeczam jakobym to ja dilowala wirusami:grins: T Ty Ty... Dijejko Ty:loveu::diabloti: Quote
Medorowa Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='emdziolek']Czesc i czołem:evil_lol:( o nie moze nie czołembo i tak obite dzisiaj o szafke:evil_lol:) jestem w skole i pozdrówki wysyłam:cool3: A co się stało w czółko;) [quote name='Alicja']......żyjesz ????? Jakieś tam oznaki zycia daję:roll::roll: [quote name='apple']Medorkowa - dychasz jeszcze? Jeszcze tak:grins::grin: Doberek, ja już mam dość tego przeziębienia:placz::placz: Dalej czuję się źle, nic tylko bym spała (ale to nie nowość:roll:):evil_lol: Doberek wszystkim, zapraszam na poranną kawusie;):loveu::loveu::loveu: EDIT; http://www.allegro.pl/show_item.php?item=282260574 Quote
apple Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 No nareszcie się objawiłaś kochana. Jak tam przy poniedziałku????Bo u mnie średnio:cool1: Quote
Recommended Posts