apple Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 cześć medorki wpadam powiedzieć cześć i lecę robić obiad! Quote
Medorowa Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='Alicja']...śpisz już ....czy jeszcze ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: .....:hand: :loveu::loveu::loveu::loveu: u mnie zostało 1 okienko i żaluzje do umycia :razz::razz: :evil_lol::evil_lol: Jestem wstanięta:grins: Mhmmm, to gratuluje:cool1: [quote name='clockwork']to i o Jebie zahacz :razz::razz: podaj numer knta przeleje ci cash :razz: sztuk 3 do umycia nooo i w studio- ale to to pewnie machniesz z gratisa z dziką przyjemnością.. wiesz.. nie każdy może umyć okno Tattoo Kamuflaż ;) Czuję się taka wyróżniona:loveu::loveu::diabloti: Witaj:loveu: [quote name='caroolcia']jak tam okienka???? a ja po nowym roku przestaje chodzic do pracy i korzystam - a jak :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jakies noworoczne postanowienia muszą być :cool1: :evil_lol::evil_lol:Hi hi, bardzo fajne to postanowienie:evil_lol: ja akurat postanowiłam na odwrót :roll: Quote
Medorowa Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='Rinuś']Teraz gratulować a potem współczuć :evil_lol: Ok, bylebym tylko kolejności nie pomyliła;):evil_lol: [quote name='apple']cześć medorki wpadam powiedzieć cześć i lecę robić obiad! :loveu:Hej:loveu: A co dobrego robicie:cool3: Doberek wszystkim - ale piękna pogoda, zaraz uciekamy na spacerek:multi: Quote
clockwork Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 :helo:medorowa medorowa :bigcool::bigcool: :razz::razz::razz::razz: Quote
Medorowa Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='clockwork']:helo:medorowa medorowa :bigcool::bigcool: :razz::razz::razz::razz: Co:niewiem::niewiem::niewiem: :diabloti: Quote
Alicja Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Medorowa']:evil_lol::evil_lol: Jestem wstanięta:grins: Mhmmm, to gratuluje:cool1: :razz::razz:...no widzisz ..pogratulujesz sobie jak umyjesz ;)Madzialeno Klocusiowa.....pożyczyłam sobie emotke :grins: Quote
Medorowa Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='Alicja']:razz::razz:...no widzisz ..pogratulujesz sobie jak umyjesz ;)Madzialeno Klocusiowa.....pożyczyłam sobie emotke :grins; :evil_lol::evil_lol: Udam, ze tego nie przeczytałam:evil_lol: Buhahhahaha, ale sobie pospacerowalismy, zaczął padać deszcz:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 :modla: przeczytaj ...przeczytaj .... u nas cały czas pada :angryy::angryy: Quote
Medorowa Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='Alicja']:modla: przeczytaj ...przeczytaj .... u nas cały czas pada :angryy::angryy: Czytam... czytam.... i co:niewiem: U nas ranoładnie swieciło słoneczko i było cieplutko, a teraz jest szaro i pada:placz: Quote
clockwork Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Medorowa']Czytam... czytam.... i co:niewiem: U nas ranoładnie swieciło słoneczko i było cieplutko, a teraz jest szaro i pada:placz: chmurki mają rozwolnienie :p u nas tysz Quote
justysiek Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 no słodki psiulek:diabloti::diabloti::diabloti:naprawde fajne fotki:loveu::loveu::loveu:pozdrawiam i zapraszam do mnie:crazyeye::crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='clockwork']chmurki mają rozwolnienie :p u nas tysz :crazyeye::crazyeye::crazyeye:...aż tak :diabloti:.....u nas im oringi popuszczały :razz::razz: Quote
clockwork Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:...aż tak :diabloti:.....u nas im oringi popuszczały :razz::razz: u nas sie to nazywa zwieraczami :diabloti::diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='clockwork']u nas sie to nazywa zwieraczami :diabloti::diabloti::evil_lol: :razz::razz:u nas tysz .......:eviltong::eviltong:...a teraz to rozwieracze ....................:razz::razz: Quote
e.v.a Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 :tree1:wszystkiego najjj:multi: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Później poodpisuję, bo ...no piątek jest:evil_lol::roll: Quote
Alicja Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Medorowa']Później poodpisuję, bo ...no piątek jest:evil_lol::roll: :hmmmm: piątek powiadasz .......czyżby karaoke :razz::razz: Quote
clockwork Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Medorowa']Później poodpisuję, bo ...no piątek jest:evil_lol::roll: :evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Jagoda* napisał(a):Piękny banerek...:lol: dziekuje:loveu::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='Alicja']:hmmmm: piątek powiadasz .......czyżby karaoke :razz::razz: Neee karaoke jest w czwartki, a w piątki jest piętek:evil_lol::evil_lol: [quote name='emdziolek']Bry wiecorek Medorkowe:loveu: :multi::multi: [quote name='clockwork'] :evil_lol::evil_lol: Nooo, dzisiaj też śpiewałam:roll::roll: [quote name='Jagoda*']Piękny banerek...:lol: :loveu::loveu: [quote name='evaxon']dziekuje:loveu::evil_lol::evil_lol: :roll::roll::roll::loveu: Quote
Medorowa Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Vectra napisał(a):witaj śpiewająca sis :buzi: :diabloti: :B-fly::B-fly:Pięknie śpiewająca:B-fly: Paula_ napisał(a):Hej Madzia :loveu: Jak maluszki :razz: Dzisiaj u nich nie byłam:oops::oops::oops: Ale dostałam od sąsiadki paczkę Mikołajkową za pomoc:evil_lol: Quote
Recommended Posts