Medorowa Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Alicja napisał(a)::hmmmm: czy twój sąsiad to też mój sąsiad:crazyeye::crazyeye:.........mój od rana wierci :placz::placz: a mnie głowa boli ...buuuuuuu...zrobiłam se 2 kaff:cool3: Czyli mój sąsiad jest Twoim sąsiadem,a Twój sąsiad jest sąsiadem mym:hmmmm::roll: Ja wypiłam jedną, ale zaraz Cię dogonie;) Patikujek napisał(a):Ja mam sąsiada który wprowadziś się 2 lata temu i on ciągle coś od tego czasu remontuje od rana do wieczora:shake: Ostatnio zastanawiałam się czy n może jakiś seryjnym mordercą nie jest i najpierw zabija swoje ofiary a potem je w ścianach zamurowuje:shake: Bo ileż można mieszkanie remontowac tym bardziej że pół roku po ich wprowadzeniu mieli wszystko gotowe:shake: Buhahahhaaa, Patikujku, toż to się pod Archiwum X nadaje;):evil_lol: Quote
Rinuś Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Patikujek napisał(a):Ja mam sąsiada który wprowadziś się 2 lata temu i on ciągle coś od tego czasu remontuje od rana do wieczora:shake: Ostatnio zastanawiałam się czy n może jakiś seryjnym mordercą nie jest i najpierw zabija swoje ofiary a potem je w ścianach zamurowuje:shake: Bo ileż można mieszkanie remontowac tym bardziej że pół roku po ich wprowadzeniu mieli wszystko gotowe:shake: hahhaha wchodzę a tutaj opowieści z krypty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Doberek Medorowa :loveu: Quote
Alicja Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Medorowa napisał(a):Czyli mój sąsiad jest Twoim sąsiadem,a Twój sąsiad jest sąsiadem mym:hmmmm::roll: Ja wypiłam jedną, ale zaraz Cię dogonie;) O masz .....i nawet nie wiedziałam że Boguszowice to inaczej Złotoryja :hmmmm: ale fajnie :grins: oć weź ten kaff razem wypijemy ;)... ha ha ha ...a u mnie jest tak ....jak już sie sasiady wyremontują ...to się wyprowadzają ...przychodzi następny i zaś się remontuje....jakby tak przeswietlić mury to blok wyglądałby chyba jak szwajcarski serek :razz:... Quote
Medorowa Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Rinuś napisał(a):hahhaha wchodzę a tutaj opowieści z krypty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Doberek Medorowa :loveu: Buhahahahaaa:evil_lol: Witaj słoneczko:loveu: Alicja napisał(a):O masz .....i nawet nie wiedziałam że Boguszowice to inaczej Złotoryja :hmmmm: ale fajnie :grins: oć weź ten kaff razem wypijemy ;)... ha ha ha ...a u mnie jest tak ....jak już sie sasiady wyremontują ...to się wyprowadzają ...przychodzi następny i zaś się remontuje....jakby tak przeswietlić mury to blok wyglądałby chyba jak szwajcarski serek :razz:... Ciągle co napiszesz Boguszowice, to mi się myli z Boguszycami:mdleje: A tam tyż mam rodzinę:cool3: To bardzo apetycznie ten Wasz budynek musi wyglądać:lol!: A ja piję jeszcze jedną kaff i lecę na zakupki:loveu: Nie wiem jeszcze po co, ale nie ważne:evil_lol: Quote
Rinuś Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Medorowa napisał(a): A ja piję jeszcze jedną kaff i lecę na zakupki:loveu: Nie wiem jeszcze po co, ale nie ważne:evil_lol: Ja siię nie dziwę,że Wy nie możecie spać w nocy jak w ciągu dnia pijecie tyle kaffuni :evil_lol: Jak coś kupisz to dawa tutaj :evil_lol: Quote
BeaC Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 przyszłam do Cie, ale wy tutaj bardzo narzekacie:shake: Quote
Medorowa Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Rinuś napisał(a):Ja siię nie dziwę,że Wy nie możecie spać w nocy jak w ciągu dnia pijecie tyle kaffuni :evil_lol: Jak coś kupisz to dawa tutaj :evil_lol: Na mnie kawa nie działa:shake::shake::shake: Pamiętam, jak jeszcze chodziłam do szkoły i miałam się uczyć na jakiś sprawdzian - zrobiłam sobie mocną kaff... po pół godziny spałam na biurku:shake: Że co niby:crazyeye::crazyeye: Kupię i mam Wam tu je dać:roll: Nie, nie:roll: BeaC napisał(a):przyszłam do Cie, ale wy tutaj bardzo narzekacie:shake: Gdzie narzeka, kto narzeka:crazyeye::crazyeye: My tylko mówimy o nieludzkim zachowaniu sąsiadów:diabloti::evil_lol: Quote
clockwork Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 witam sie solidarnie z nekanymi przez sąsiadów... wczoraj właśnie pisałam że jakiś dupek zaczął wiercić w środku nocy :angryy: czyli o 8mej :grins: Quote
Medorowa Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 clockwork napisał(a):witam sie solidarnie z nekanymi przez sąsiadów... wczoraj właśnie pisałam że jakiś dupek zaczął wiercić w środku nocy :angryy: czyli o 8mej :grins: :mdleje::mdleje: Jakby mnie ktoś zbudził o ósmej:flaming:Czy ci ludzie nie mają uczuć :shake: :shake::shake: Mnie zbudzono przed dziesiątą :roll: Quote
Alicja Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Medorowa napisał(a)::mdleje::mdleje: Jakby mnie ktoś zbudził o ósmej:flaming:Czy ci ludzie nie mają uczuć :shake: :shake::shake: Mnie zbudzono przed dziesiątą :roll: :shake:...a co byś zrobiła jakby Cie przez tydzień budzili 6.40 ....ze stwierdzeniem że już się cisza nocna skończyła :angryy::angryy::angryy: Quote
Medorowa Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Alicja napisał(a)::shake:...a co byś zrobiła jakby Cie przez tydzień budzili 6.40 ....ze stwierdzeniem że już się cisza nocna skończyła :angryy::angryy::angryy: Wy chyba żartujecie:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja bym im wtedy zrobiła ciszę nocną:angryy: Quote
Alicja Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Medorowa napisał(a):Wy chyba żartujecie:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja bym im wtedy zrobiła ciszę nocną:angryy: :razz:...zrobiłam .......gniewają się o to do dziś :angryy::angryy::angryy: Quote
zuzolandia Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 posiucham medorkowo i mylec nie bedem ;-) ja mam pobudki codziennie 7 rano bo w calym bloku rury wymieniaja a skladowisko tychze badziewi zrobili se w naszej klatce w piwnicy ....... i rumpluja juz bladym switem maszakraaaaaaa........... buziole i doberek Quote
Medorowa Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Alicja napisał(a)::razz:...zrobiłam .......gniewają się o to do dziś :angryy::angryy::angryy: :evil_lol::evil_lol: A co zrobiłaś??:diabloti: zuzolandia napisał(a):posiucham medorkowo i mylec nie bedem ;-) ja mam pobudki codziennie 7 rano bo w calym bloku rury wymieniaja a skladowisko tychze badziewi zrobili se w naszej klatce w piwnicy ....... i rumpluja juz bladym switem maszakraaaaaaa........... buziole i doberek Posłuchaj, nie myśl:shake::shake::shake: Buhahahhahaa, no to stwierdzam, że nie mam co narzekać na moich sąsiadów:evil_lol: Wiecie co dzisiaj jest:razz: Tak, czwartek:razz: A wiecie co jest w czwartki:razz: Caraoke:Cool!: Quote
Alicja Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Medorowa napisał(a)::evil_lol::evil_lol: A co zrobiłaś??:diabloti: ...nic takiego :roll:...powiedzialam tylko ze myslałam ze rozumu czasem używają :oops::oops: Wiecie co dzisiaj jest:razz: Tak, czwartek:razz: A wiecie co jest w czwartki:razz: Caraoke:Cool!: czyli co ...ćwiczymy ....:Cool!: ...niby nic ...a tak to sie zaczęło ....:evil_lol: Quote
clockwork Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Alicja napisał(a): ...niby nic ...a tak to sie zaczęło ....:evil_lol: papapapa... parapapapapa... Quote
Medorowa Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Rinuś napisał(a):Byłaś na zakupach? :cool3: Byłam:grins: Kupiłam sobie sweterek i kolczyki:loveu::loveu::loveu: Alicja napisał(a):czyli co ...ćwiczymy ....:Cool!: ...niby nic ...a tak to sie zaczęło ....:evil_lol: clockwork napisał(a):papapapa... parapapapapa... :mdleje: :mdleje: Niby nic, zwyczajne papapa, jest w orkiestrach dętych jakaś siła... :mdleje::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Medorowa napisał(a):Byłam:grins: Kupiłam sobie sweterek i kolczyki:loveu::loveu::loveu: poka poka....:multi: :mdleje: :mdleje: Niby nic, zwyczajne papapa, jest w orkiestrach dętych jakaś siła... :mdleje::evil_lol: jest w orkiestrach detych jakas siła Quote
e.v.a Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Medorowa napisał(a):Doberek:multi::multi::multi: Właśnie zostałam zbudzona przez sąsiadów, którzy o nieludzkiej godzinie zaczynają remonty:shake: Normalnie znieczulica:roll::roll: buahahaha teraz wiesz jak ja sie czułam przez wakacje :grin: witanko kwiatuszku:loveu: Quote
Rinuś Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Medorowa napisał(a):Byłam:grins: Kupiłam sobie sweterek i kolczyki:loveu::loveu::loveu: Ja kcem zobaczyć :placz::placz: Quote
e.v.a Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Rinuś napisał(a):Ja kcem zobaczyć :placz::placz: buahahahahahah to nie zobaczysz:evil_lol: Quote
Rinuś Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 evaxon napisał(a):buahahahahahah to nie zobaczysz:evil_lol: Ale jesteś:placz::placz::placz::placz: idę się poskarżyć mamusi :placz: Quote
Recommended Posts