clockwork Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Alicja']:-(:-(:-(mój nie zgłupiał ...bo mądry piesio był ...ale zywocik miał krotki ...4 latka i 3 miesiące :-( Alu... przeca wiesz że nie mówiłam o sterydach pod kontem leczenia, ino o tych dupkach co to futruja psa prochami żeby miał MASE :mad: Quote
Rinuś Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Medorowa']*****:angryy::angryy: Pamiętacie, co Wam pisałam o tej suni, przywiązanej pod moimi drzwiami,która była oplataną kablem:angryy:, którą przygarnęła moją sąsiadka... A wiec okazało się, że będzie mieć małe:mdleje::mdleje: Pewnie dlatego ktoś ją wyrzucił:angryy: Trzeba będzie znaleźć domek dla tych maluchów ... ja nie pamiętam bo mnie nie było tutaj dawno,ale chyba "psy w potrzebie" pójdą w ruch :shake: Quote
clockwork Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Medorowa']*****:angryy::angryy: Pamiętacie, co Wam pisałam o tej suni, przywiązanej pod moimi drzwiami,która była oplataną kablem:angryy:, którą przygarnęła moją sąsiadka... A wiec okazało się, że będzie mieć małe:mdleje::mdleje: Pewnie dlatego ktoś ją wyrzucił:angryy: Trzeba będzie znaleźć domek dla tych maluchów ... o masz............... Quote
Alicja Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='clockwork']Alu... przeca wiesz że nie mówiłam o sterydach pod kontem leczenia, ino o tych dupkach co to futruja psa prochami żeby miał MASE :mad: :razz:..przeca wiem .... chodziło mi o to że sterydy skracają żywocik.......:-( ino zal mi tych wszystkich piechów :shake:...a potem to i właścicieli tych nieświadomych i ufajacych bezgranicznie wetom :shake:....bo o psycholach co siebie i psiaczki futrują nie wspomnę :angryy:... Oj bo mi sie na wspominki wzięło i kurde noooo.......:cool1:...i zaś spierdasilam sprawe... SORKI .... Quote
Alicja Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Medorowa']*****:angryy::angryy: Pamiętacie, co Wam pisałam o tej suni, przywiązanej pod moimi drzwiami,która była oplataną kablem:angryy:, którą przygarnęła moją sąsiadka... A wiec okazało się, że będzie mieć małe:mdleje::mdleje: Pewnie dlatego ktoś ją wyrzucił:angryy: Trzeba będzie znaleźć domek dla tych maluchów ... :-(.....osz kurde ......... Quote
agbar Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Medorowa napisał(a):*****:angryy::angryy: Pamiętacie, co Wam pisałam o tej suni, przywiązanej pod moimi drzwiami,która była oplataną kablem:angryy:, którą przygarnęła moją sąsiadka... A wiec okazało się, że będzie mieć małe:mdleje::mdleje: Pewnie dlatego ktoś ją wyrzucił:angryy: Trzeba będzie znaleźć domek dla tych maluchów ... :mdleje::angryy: Quote
e.v.a Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Medorowa']Patrzajta w czym mój bałwanek będzie śmigał:cool1::cool1: Jeszcze dla Dydka trzeba znaleźć coś obciachowego:hmmmm::diabloti: buahahah ale wypas:loveu: bedziesz zamawiac w collar? witanko:multi: Quote
Alicja Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 :placz::placz::placz:Medorowa...szłam za tobą i siem mi zagubiłas w śnieżycy .....piję tera piff publicznie przy kompecku :cool3: Quote
teqquila Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Witaj Madziialena :) moj groopek wazy 43 kg tera znow :evil_lol: ALu Tyska tyz wet sterydem leczyl :shake: :angryy::placz: Quote
Rinuś Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Madziasta gdzie jesteś?:cool3: schlała się i w rowie leży :evil_lol: Quote
Medorowa Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [quote name='evaxon']buahahah ale wypas:loveu: bedziesz zamawiac w collar? witanko:multi: Tak, już zamówione:eviltong::eviltong: [quote name='Alicja']:placz::placz::placz:Medorowa...szłam za tobą i siem mi zagubiłas w śnieżycy .....piję tera piff publicznie przy kompecku :cool3: Zasypało mnie:roll: :diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='teqquila']Witaj Madziialena :) moj groopek wazy 43 kg tera znow :evil_lol: ALu Tyska tyz wet sterydem leczyl :shake: :angryy::placz: Wow, ładna waga:loveu::loveu: [quote name='Rinuś']Madziasta gdzie jesteś?:cool3: schlała się i w rowie leży :evil_lol: Degustowałam:oops::oops: A najlepsze jest to, że nie mam już fajek:placz::placz::placz: A w to zimno nie chce mi sie do sklepu lecieć:placz: Quote
Rinuś Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Medorowa'] A najlepsze jest to, że nie mam już fajek:placz::placz::placz: A w to zimno nie chce mi sie do sklepu lecieć:placz: oj dobrze,że nie mam nałogów :evil_lol::evil_lol: oprócz mojego Kamila :eviltong::evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Medorowa napisał(a):Tak, już zamówione:eviltong::eviltong: i ile płaciłas??:razz: Quote
Medorowa Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [quote name='Rinuś']oj dobrze,że nie mam nałogów :evil_lol::evil_lol: oprócz mojego Kamila :eviltong::evil_lol: Czyli jednak nałogi masz:eviltong: [quote name='evaxon']i ile płaciłas??:razz: 22zł plus koszt wysyłki:grins: Quote
Rinuś Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Medorowa']Czyli jednak nałogi masz:eviltong: Jeden ale taki maciupki :evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Medorowa napisał(a): 22zł plus koszt wysyłki:grins: za 4cm??:razz: to luzik ... musze sie zastanowic nad wzorem i w grudniu by, zamowila:razz: Quote
Medorowa Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [quote name='Rinuś']Jeden ale taki maciupki :evil_lol: Nie wnikam, czy jest maciupki:evil_lol::evil_lol:;) [quote name='evaxon']za 4cm??:razz: to luzik ... musze sie zastanowic nad wzorem i w grudniu by, zamowila:razz: No, cena rewelacyjna, dlatego nie mogłam się oprzeć:loveu: Quote
e.v.a Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Medorowa napisał(a): No, cena rewelacyjna, dlatego nie mogłam się oprzeć:loveu: a mozna do nich wlasny wymyslony wzor wyslac? czy oni daja do wyboru?:razz: Quote
Rinuś Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Medorowa']Nie wnikam, czy jest maciupki:evil_lol::evil_lol:;) dobra,aż taki maciupki to on nie jest :evil_lol: Quote
Medorowa Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [quote name='evaxon']a mozna do nich wlasny wymyslony wzor wyslac? czy oni daja do wyboru?:razz: Możesz wysłać wymyślony przez siebie, zrobią jak chcesz:p [quote name='Rinuś']dobra,aż taki maciupki to on nie jest :evil_lol: No przecież napisałam, że nie wnikam:diabloti: Quote
e.v.a Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Medorowa napisał(a):Możesz wysłać wymyślony przez siebie, zrobią jak chcesz:p to musze pomyslec:cool3: ach Madzialeno.....co ja bym bez ciebie zrobila:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 evaxon napisał(a):to musze pomyslec:cool3: ach Madzialeno.....co ja bym bez ciebie zrobila:loveu::loveu::loveu::loveu: Mi się podoba ten pomysł z ,,Mam zajebistą Panią":evil_lol::evil_lol: I bardzo poważnie się nad tym zastanawiam:evil_lol: Wiem, wiem, jestem niezastąpiona :evil_lol: My już mówimy dobranoc:hand: Jeszcze tylko na siq:mdleje: i lulac:loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 :evil_lol:[quote name='Medorowa']Patrzajta w czym mój bałwanek będzie śmigał:cool1::cool1: Jeszcze dla Dydka trzeba znaleźć coś obciachowego:hmmmm::diabloti: A CIO TO ??? OBROZKA ??? Bom nie kumata :evil_lol::evil_lol: czy ubranko??? witej PIERWSZO DYREKTORKO SZKOLY :loveu: Quote
e.v.a Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Medorowa napisał(a):Mi się podoba ten pomysł z ,,mam zajebistą Panią":evil_lol::evil_lol: I bardzo poważnie się nad tym zastanawiam:evil_lol: Wiem, wiem, jestem niezastąpiona :evil_lol: haha no ten pomysl mi sie udal:evil_lol: tylko jak to bedzie wygladac jak moj tata wyjdzie z tigrą:grin: Quote
Medorowa Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 zuzolandia napisał(a)::evil_lol: A CIO TO ??? OBROZKA ??? Bom nie kumata :evil_lol::evil_lol: czy ubranko??? witej PIERWSZO DYREKTORKO SZKOLY :loveu: Tak;):evil_lol::evil_lol: Ha ha rosnę:evil_lol: Teraz pierwsza dyrektorka, niebawem pierwsza damo:evil_lol: Achhh czy ja nie jestem po prostu zajebista:loveu::diabloti: Quote
Recommended Posts