Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

Posted

[quote name='Medorowa'] nawet nie wiecie, ile to czasami dla mnie znaczy:buzi::buzi:

czasami taaak ? :diabloti::angryy:
[quote name='Medorowa']
Znowu zaczęłam mu gotować:stupid::mdleje:
Nie mam juz pomysłów, co zrobić, by zrzucił chociaż to parę kilo:niewiem::niewiem:
a ile on waży ? :-o

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Rinuś']czasami taaak ? :diabloti::angryy:

a ile on waży ? :-o
:siara::diabloti::diabloti:

39 kg:diabloti:
Leciał na karmie light i przytył kilogram:mdleje::evil_lol::evil_lol:
Przy czym ma codzienną dawkę ruchu. Wet powiedział, żebym go nie odchudzała, bo nie ma z czego, że on ma już taki typ budowy:roll: A jeżeli się już tak bardzo uparłam, to kilo, góra półtora:roll:

Posted

[quote name='Medorowa']:siara::diabloti::diabloti:

39 kg:diabloti:
Leciał na karmie light i przytył kilogram:mdleje::evil_lol::evil_lol:
Przy czym ma codzienną dawkę ruchu. Wet powiedział, żebym go nie odchudzała, bo nie ma z czego, że on ma już taki typ budowy:roll: A jeżeli się już tak bardzo uparłam, to kilo, góra półtora:roll:
a to na Boksera dużo tak ? bo ja się nie znam :evil_lol::evil_lol:
zapodaj jakąś jego fotkę jak stoi to zaraz obadamy :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']Madziu...Harley był poteżnym boxiem ....na dodatek na sterydach i ważył 47 kg...więc myślę że Medzio nie waży za dużo :razz:
jak to na sterydach?:crazyeye:

Posted

[quote name='Rinuś']a to na Boksera dużo tak ? bo ja się nie znam :evil_lol::evil_lol:
zapodaj jakąś jego fotkę jak stoi to zaraz obadamy :evil_lol:

No niby tak i nie - znam boksery "cięższe";)
[quote name='Alicja']Madziu...Harley był poteżnym boxiem ....na dodatek na sterydach i ważył 47 kg...więc myślę że Medzio nie waży za dużo :razz:
Wow, to rzeczywiście kawał chłopa:loveu::loveu: Hmmm, może i masz rację:roll:

[quote name='Rinuś']jak to na sterydach?:crazyeye:
Sterydy,to też lekarstwa;)

Posted

[quote name='Rinuś']jak to na sterydach?:crazyeye:
no tak normalnie.... prochy, siłownia. ;) brak karku :diabloti:

witam SIE u ciebie... gdybyś ty mnie zapomniała przypadkiem przywitać ....
to co ty tera Madzia?? bedziesz za robotką sie rozglądać?? :roll:

Posted

hej wlazłam do Ciebie, bo widziałam Cię u mnie...a poco żeś ty ruciła szkołę?
he??
młode toto to myśłi że mu sie nie przyda.ale przyda się oj przyda:eviltong::eviltong::eviltong:
kilku moich znajomych zaluje i wyrywa se ostatnie włosy z głowy że nie podeszli do matury bo..............NIEPOTREBNE.a teraz??? zaklinowali się bo o awansach moga zapomnieć srednie bez matury:cool1:

Posted

[quote name='Alicja']:angryy:bo tak mi go leczyli z atopii :-(
:calus:
[quote name='clockwork']no tak normalnie.... prochy, siłownia. ;) brak karku :diabloti:

witam SIE u ciebie... gdybyś ty mnie zapomniała przypadkiem przywitać ....
to co ty tera Madzia?? bedziesz za robotką sie rozglądać?? :roll:

No sama nie wiem:roll::evil_lol::evil_lol: Ale myślę, że tak, przydałoby się trochę własnego grosza;)
[quote name='Alicja']a na karku keta ;)czyli łańcuch ;)
Ha ha:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='Jagoda*']Witaj, Madziu, Medorek to pewnie grubokościsty boksio.
Moja Kiri jest też właśnie taką, o grubej kości, umięśniona i przekroczyła 30 kg.:lol:
Chyba tak, ale i tak uważam, że jakby trochę zrzucił, to nic by się mu nie stało;) Podobnie jak jego właścicielce:evil_lol:
[quote name='BeaC']hej wlazłam do Ciebie, bo widziałam Cię u mnie...a poco żeś ty ruciła szkołę?
he??
młode toto to myśłi że mu sie nie przyda.ale przyda się oj przyda:eviltong::eviltong::eviltong:
kilku moich znajomych zaluje i wyrywa se ostatnie włosy z głowy że nie podeszli do matury bo..............NIEPOTREBNE.a teraz??? zaklinowali się bo o awansach moga zapomnieć srednie bez matury:cool1:

Ale ja szkołe średnią i maturę już mam:eviltong::eviltong: To o awans będzie się można starać:evil_lol: A tak szczerze, to chcę iść na studia - to było studium - tyle, że już o innym kierunku:cool3::cool3:

Posted

[quote name='Alicja']a na karku keta ;)czyli łańcuch ;)

:hmmmm: jak na karku, jak karku brak?? :razz::razz: w miejscu przeznaczonym na kark???:eviltong::eviltong:

DO PRACY RODACY!!!
szkoła nie zając... Madzialeno.......

pozatym wiesz... szkoła jest dla niedouczonych...

praca dla biednych :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']:hmmmm: jak na karku, jak karku brak?? :razz::razz: w miejscu przeznaczonym na kark???:eviltong::eviltong:

uhmmmmmmmm.....:evil_lol:

DO PRACY RODACY!!!

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:LOTTO to jest TO :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']:hmmmm: jak na karku, jak karku brak?? :razz::razz: w miejscu przeznaczonym na kark???:eviltong::eviltong:

DO PRACY RODACY!!!

To co ja mam zrobić, jak ja i niedouczona, i bidna:-(:-(:-(:diabloti:
[quote name='Alicja']

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:LOTTO to jest TO :eviltong::eviltong::eviltong:

Teraz to mi to lotto:cool1::cool1::cool1::diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']no tak normalnie.... prochy, siłownia. ;) brak karku :diabloti:

[quote name='Alicja']:angryy:bo tak mi go leczyli z atopii :-(
nie no myślałam,że...w sumie nie wiem co myślałam :evil_lol:
ale wiecie że są tacy idioci co psa na sterydach "hodują" :shake:

Posted

[quote name='Medorowa']To co ja mam zrobić, jak ja i niedouczona, i bidna:-(:diabloti:
może zatrudnij sie w szkole.. np. jako p. dyrektor :roll: 2 w 1.. taki wash&go ;)

[quote name='Rinuś']
ale wiecie że są tacy idioci co psa na sterydach "hodują" :shake:

wiemy wiemy.... i psiaki niestety... głupieją- jak te kotlety z bramek.. i krótki ich żywocik :-(

Posted

[quote name='clockwork'];)
wiemy wiemy.... i psiaki niestety... głupieją- jak te kotlety z bramek.. i krótki ich żywocik :-(

:-(:-(:-(mój nie zgłupiał ...bo mądry piesio był ...ale zywocik miał krotki ...4 latka i 3 miesiące :-(

tylko że ja wtedy niedouczona byłam ...że są inne sposoby leczenia ...no ale cóż ..uczymy się na błędach i czasem mogłabym innym pomóc doradzic ...bo ja już przeżyłam swoją tragedię ...

Posted

*****:angryy::angryy: Pamiętacie, co Wam pisałam o tej suni, przywiązanej pod moimi drzwiami,która była oplataną kablem:angryy:, którą przygarnęła moją sąsiadka... A wiec okazało się, że będzie mieć małe:mdleje::mdleje: Pewnie dlatego ktoś ją wyrzucił:angryy:
Trzeba będzie znaleźć domek dla tych maluchów ...