Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

Posted

[quote name='evaxon']hej Medowa:multi::multi::multi:
oć utulam cie :calus::calus::calus:
:loveu::loveu::loveu::loveu:
[quote name='clockwork']eeeee.. Madzia... uchyl rombka tajemnicy :cool3::cool3: piłaś w miejscu publicznym??? :razz::razz:
jak cie to pocieszy to powiem ci że i mi sie miesza... za 3 mies. chyba bede osobą bezrobotną :-( niezłe pocieszenie co?? :loveu:

Tak to za picie w miejscu publicznym:roll::roll: Ale tym się w sumie aż tak nie przejmuje:shake:
Madzia:crazyeye::crazyeye:Co Ty piszesz, jak bezrobotną:mdleje:
Mnie nie pocieszają kłopoty innych:shake:
[quote name='teqquila']Madziarka nie martw sie masz nas my mamy ciebie :)
napewno wszystko sie ulozy zobaczysz

Wiem;):loveu:

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Medorowa']

Tak to za picie w miejscu publicznym:roll::roll: Ale tym się w sumie aż tak nie pszejmuje:shake:
MEDOROWO!!! KCM!! :B-fly::B-fly::B-fly: buntowniczko z wyboru ty!!! moja krew !!!!

Madzia:crazyeye::crazyeye:Co Ty piszesz, jak bezrobotną:mdleje:
Mnie nie pocieszają kłopoty innych:shake:

no widzisz... życie rzuca kłody pod nogi.. nie zawsze mamy to co chcemy... :niewiem: i nie zawsze nasze starania sa doceniane ;)

Posted

eeej Madziku!!:multi:

co tam się zadziało u Cia? :roll: bom nie doczytała...:roll:

ściskam mocniachno!! :loveu:
jakby co... to się nie łam! ;) wiedźma Zuzkowa pożyczy Ci miotłę... polatasz sobie, odstresujesz się... od razu Ci się nastrój poprawi
:loveu:

Posted

[quote name='clockwork']
MEDOROWO!!! KCM!! :B-fly::B-fly::B-fly: buntowniczko z wyboru ty!!! moja krew !!!!
no widzisz... życie rzuca kłody pod nogi.. nie zawsze mamy to co chcemy... :niewiem: i nie zawsze nasze starania sa doceniane ;)
:B-fly::B-fly::B-fly::evil_lol:
No niestety masz rację, ale nie trza się łamać, trza być twardym a nie mientkim, podnieść głowę i iść dalej do przodu;):loveu:

[quote name='basia2202']eeej Madziku!!:multi:

co tam się zadziało u Cia? :roll: bom nie doczytała...:roll:

ściskam mocniachno!! :loveu:
jakby co... to się nie łam! ;) wiedźma Zuzkowa pożyczy Ci miotłę... polatasz sobie, odstresujesz się... od razu Ci się nastrój poprawi
:loveu:

Zuźkowa, u mnie to się zawsze coś dzieje:roll::roll:;) Już sobie włączam pozytywne myślenie i jest coraz lepiej:p
[quote name='Alicja']Madziu Medorowa ...a co ja Ci tam będę pisać ....oć utulkam ....:calus:
KCA:loveu::loveu:

Posted

mia_mia napisał(a):
witam grozne psy :p

Witam w groźnych progach:diabloti:;):evil_lol::evil_lol:

Fuga*** napisał(a):
Super pieski. Widać, że szczęśliwe. :-)

Daje im z siebie tyle, ile tylko mogę, a może i jeszcze więcej;)
Witamy u nas:loveu:

Doberek w ten zimowy dzionek;)
Achh mamy teraz tyle problemów na głowie, a znów się zaczynam cieszyć z... sama nie wiem czego:hmmmm::niewiem::evil_lol:Czyli wszystko wraca do normy:evil_lol:
Życzę wszystkim udanego dnia:multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Medorowa']:B-fly::B-fly::B-fly::evil_lol:
No niestety masz rację, ale nie trza się łamać, trza być twardym a nie mientkim, podnieść głowę i iść dalej do przodu;):loveu:

KCA:loveu::loveu:

napić sie piwka.... w miejscu publicznym :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i szafa gra!! :multi::multi::multi:

:hmmmm: KCA :hmmmm: KCA..... kAca?? masz kaca??? :roll:

Posted

[quote name='clockwork']chyba żartujesz :crazyeye::crazyeye: znasz ich właścicielke?? :diabloti:
Jeszcze nie, dlatego takie miłe słowa w moim kierunku:multi::multi:;):evil_lol:
[quote name='clockwork']
napić sie piwka.... w miejscu publicznym :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i szafa gra!! :multi::multi::multi:

:hmmmm: KCA :hmmmm: KCA..... kAca?? masz kaca??? :roll:
Buhahahhaaaa, ale się śmiałam jak mi go wypisywali, buhahahha, jeszcze się zapytałam, które adres podać, stały, czy tymczasowy, mr policman powiedział, że obojetne, więc podałam stały, w Tychach:diabloti: Biedak nie wiedział jak napisać nazwę:turn-l: Buhahahhaaa, myślałam, że sie popłaczę ze śmiechu:diabloti::evil_lol::evil_lol: I love policmani:loveu:

Kac, a cóż to jest:niewiem: Zjawisko dla mnie nieznane:niewiem::niewiem: Kkkkurde:diabloti:
[quote name='Jagoda*']Hej, Madziulka,huśtawka nastrojów?
Nie lubisz monotonii, prawda?
Raczej kłopotów;)
Nienawidzę :roll::roll::eviltong:

Posted

[quote name='Medorowa']KCA:loveu::loveu:

[quote name='clockwork']:hmmmm: KCA :hmmmm: KCA..... kAca?? masz kaca??? :roll:

:eviltong::eviltong::eviltong:

:grins: to do mła było ....:multi::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Medorowa']

Buhahahhaaaa, ale się śmiałam jak mi go wypisywali, buhahahha, jeszcze się zapytałam, które adres podać, stały, czy tymczasowy, mr policman powiedział, że obojetne, więc podałam stały, w Tychach:diabloti: Biedak nie wiedział jak napisać nazwę:turn-l: Buhahahhaaa, myślałam, że sie popłaczę ze śmiechu:diabloti::evil_lol::evil_lol: I love policmani:loveu::megagrin::megagrin::B-fly::B-fly::B-fly:
no tak... ciężka sprawa.. T-Y-C-H-Y. Tyyyy-chyyy :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Alicja']:eviltong:

:grins: to do mła było ....:multi::loveu:
znaczy że Ty masz kAca :razz:

Posted

[quote name='Alicja']:eviltong::eviltong::eviltong:

:grins: to do mła było ....:multi::loveu::loveu::loveu:
Skad wiedziałaś:eviltong::eviltong::eviltong::loveu:
[quote name='clockwork']:megagrin::megagrin::B-fly::B-fly::B-fly:

:evil_lol::evil_lol:
Tychy akurat potrafili napisać, gorzej było z ulica - :diabloti: Gen. De' Gaulle'a - :B-fly:

Posted

[quote name='Medorowa']

Tychy akurat potrafili napisać, gorzej było z ulica - :diabloti: Gen. De' Gaulle'a - :B-fly:

aaa... no to rozumiem ich... bo też daja jakieś takieś nazwy :shake::shake: dali by Lenina czy jakiego innego Rydzyka- wszyscy wiedzą jak sie to pisze

Posted

[quote name='clockwork']:megagrin::megagrin::B-fly::B-fly::B-fly:

hi hi hi ......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:cool1:...nie mam .....:eviltong::eviltong::eviltong:

[quote name='Medorowa']Skad wiedziałaś:eviltong::eviltong::eviltong::loveu:

zwierzęca intuicja :diabloti:..........;)....:eviltong:.....:loveu:

:roflt: :roflt: :roflt:

Posted

Medorkowoooooooooo powaznie zrezygnowalas z budy???? nie rob tego NAM ;-)
I wogole sie nie smutkaj bo zycie jest piekneeeeeeeeeeeeeeee......zakop doła ;-) albo dej mu kopa ;-) niy koopa czyli nie kupalona ;-) heheheehehehhhe

cieple buziole przesylom choc u nos zimno jak pieron ;-)

Posted

Madzialena...oczom nie wierze...ten mandat to mnie nie zdziwil :diabloti:ale rezygnacja ze szkoly????? to marzenie twoje bylo.....kurde...nie wiem co sie stalo ale jak chcesz pogadac to wiesz gdzie mnie szukac
KCM

Posted

Witam wszystkich:loveu::loveu::loveu:
Czy już wspominałam, że Was kocham:calus:
Dziękuję Wam wszystkim, za to, że jesteście - nawet nie wiecie, ile to czasami dla mnie znaczy:buzi::buzi:

Hmmm, biorę się za ostre odchudzanie Medora - po raz setny enty, ale teraz takie stanowcze.
Znowu zaczęłam mu gotować:stupid::mdleje:
Nie mam juz pomysłów, co zrobić, by zrzucił chociaż to parę kilo:niewiem::niewiem: