Medorowa Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='evaxon']hej Medowa:multi::multi::multi: oć utulam cie :calus::calus::calus: :loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='clockwork']eeeee.. Madzia... uchyl rombka tajemnicy :cool3::cool3: piłaś w miejscu publicznym??? :razz::razz: jak cie to pocieszy to powiem ci że i mi sie miesza... za 3 mies. chyba bede osobą bezrobotną :-( niezłe pocieszenie co?? :loveu: Tak to za picie w miejscu publicznym:roll::roll: Ale tym się w sumie aż tak nie przejmuje:shake: Madzia:crazyeye::crazyeye:Co Ty piszesz, jak bezrobotną:mdleje: Mnie nie pocieszają kłopoty innych:shake: [quote name='teqquila']Madziarka nie martw sie masz nas my mamy ciebie :) napewno wszystko sie ulozy zobaczysz Wiem;):loveu: Quote
clockwork Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='Medorowa'] Tak to za picie w miejscu publicznym:roll::roll: Ale tym się w sumie aż tak nie pszejmuje:shake: MEDOROWO!!! KCM!! :B-fly::B-fly::B-fly: buntowniczko z wyboru ty!!! moja krew !!!! Madzia:crazyeye::crazyeye:Co Ty piszesz, jak bezrobotną:mdleje: Mnie nie pocieszają kłopoty innych:shake: no widzisz... życie rzuca kłody pod nogi.. nie zawsze mamy to co chcemy... :niewiem: i nie zawsze nasze starania sa doceniane ;) Quote
basia2202 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 eeej Madziku!!:multi: co tam się zadziało u Cia? :roll: bom nie doczytała...:roll: ściskam mocniachno!! :loveu: jakby co... to się nie łam! ;) wiedźma Zuzkowa pożyczy Ci miotłę... polatasz sobie, odstresujesz się... od razu Ci się nastrój poprawi :loveu: Quote
Alicja Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Madziu Medorowa ...a co ja Ci tam będę pisać ....oć utulkam ....:calus: Quote
Fuga*** Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Super pieski. Widać, że szczęśliwe. :-) Quote
Medorowa Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='clockwork'] MEDOROWO!!! KCM!! :B-fly::B-fly::B-fly: buntowniczko z wyboru ty!!! moja krew !!!! no widzisz... życie rzuca kłody pod nogi.. nie zawsze mamy to co chcemy... :niewiem: i nie zawsze nasze starania sa doceniane ;) :B-fly::B-fly::B-fly::evil_lol: No niestety masz rację, ale nie trza się łamać, trza być twardym a nie mientkim, podnieść głowę i iść dalej do przodu;):loveu: [quote name='basia2202']eeej Madziku!!:multi: co tam się zadziało u Cia? :roll: bom nie doczytała...:roll: ściskam mocniachno!! :loveu: jakby co... to się nie łam! ;) wiedźma Zuzkowa pożyczy Ci miotłę... polatasz sobie, odstresujesz się... od razu Ci się nastrój poprawi :loveu: Zuźkowa, u mnie to się zawsze coś dzieje:roll::roll:;) Już sobie włączam pozytywne myślenie i jest coraz lepiej:p [quote name='Alicja']Madziu Medorowa ...a co ja Ci tam będę pisać ....oć utulkam ....:calus: KCA:loveu::loveu: Quote
clockwork Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='Fuga***']Super pieski. Widać, że szczęśliwe. :-) chyba żartujesz :crazyeye::crazyeye: znasz ich właścicielke?? :diabloti: Quote
Medorowa Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 mia_mia napisał(a):witam grozne psy :p Witam w groźnych progach:diabloti:;):evil_lol::evil_lol: Fuga*** napisał(a):Super pieski. Widać, że szczęśliwe. :-) Daje im z siebie tyle, ile tylko mogę, a może i jeszcze więcej;) Witamy u nas:loveu: Doberek w ten zimowy dzionek;) Achh mamy teraz tyle problemów na głowie, a znów się zaczynam cieszyć z... sama nie wiem czego:hmmmm::niewiem::evil_lol:Czyli wszystko wraca do normy:evil_lol: Życzę wszystkim udanego dnia:multi::multi::multi::multi: Quote
clockwork Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='Medorowa']:B-fly::B-fly::B-fly::evil_lol: No niestety masz rację, ale nie trza się łamać, trza być twardym a nie mientkim, podnieść głowę i iść dalej do przodu;):loveu: KCA:loveu::loveu: napić sie piwka.... w miejscu publicznym :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i szafa gra!! :multi::multi::multi: :hmmmm: KCA :hmmmm: KCA..... kAca?? masz kaca??? :roll: Quote
Jagoda1 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Hej, Madziulka,huśtawka nastrojów? Nie lubisz monotonii, prawda? Quote
Medorowa Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='clockwork']chyba żartujesz :crazyeye::crazyeye: znasz ich właścicielke?? :diabloti: Jeszcze nie, dlatego takie miłe słowa w moim kierunku:multi::multi:;):evil_lol: [quote name='clockwork'] napić sie piwka.... w miejscu publicznym :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i szafa gra!! :multi::multi::multi: :hmmmm: KCA :hmmmm: KCA..... kAca?? masz kaca??? :roll: Buhahahhaaaa, ale się śmiałam jak mi go wypisywali, buhahahha, jeszcze się zapytałam, które adres podać, stały, czy tymczasowy, mr policman powiedział, że obojetne, więc podałam stały, w Tychach:diabloti: Biedak nie wiedział jak napisać nazwę:turn-l: Buhahahhaaa, myślałam, że sie popłaczę ze śmiechu:diabloti::evil_lol::evil_lol: I love policmani:loveu: Kac, a cóż to jest:niewiem: Zjawisko dla mnie nieznane:niewiem::niewiem: Kkkkurde:diabloti: [quote name='Jagoda*']Hej, Madziulka,huśtawka nastrojów? Nie lubisz monotonii, prawda? Raczej kłopotów;) Nienawidzę :roll::roll::eviltong: Quote
Alicja Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='Medorowa']KCA:loveu::loveu: [quote name='clockwork']:hmmmm: KCA :hmmmm: KCA..... kAca?? masz kaca??? :roll: :eviltong::eviltong::eviltong: :grins: to do mła było ....:multi::loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='Medorowa'] Buhahahhaaaa, ale się śmiałam jak mi go wypisywali, buhahahha, jeszcze się zapytałam, które adres podać, stały, czy tymczasowy, mr policman powiedział, że obojetne, więc podałam stały, w Tychach:diabloti: Biedak nie wiedział jak napisać nazwę:turn-l: Buhahahhaaa, myślałam, że sie popłaczę ze śmiechu:diabloti::evil_lol::evil_lol: I love policmani:loveu::megagrin::megagrin::B-fly::B-fly::B-fly: no tak... ciężka sprawa.. T-Y-C-H-Y. Tyyyy-chyyy :evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicja']:eviltong: :grins: to do mła było ....:multi::loveu: znaczy że Ty masz kAca :razz: Quote
Medorowa Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='Alicja']:eviltong::eviltong::eviltong: :grins: to do mła było ....:multi::loveu::loveu::loveu: Skad wiedziałaś:eviltong::eviltong::eviltong::loveu: [quote name='clockwork']:megagrin::megagrin::B-fly::B-fly::B-fly: no tak... ciężka sprawa.. T-Y-C-H-Y. Tyyyy-chyyy :evil_lol::evil_lol: znaczy że Ty masz kAca :razz: :evil_lol::evil_lol: Tychy akurat potrafili napisać, gorzej było z ulica - :diabloti: Gen. De' Gaulle'a - :B-fly: Quote
clockwork Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='Medorowa'] :evil_lol::evil_lol: Tychy akurat potrafili napisać, gorzej było z ulica - :diabloti: Gen. De' Gaulle'a - :B-fly: aaa... no to rozumiem ich... bo też daja jakieś takieś nazwy :shake::shake: dali by Lenina czy jakiego innego Rydzyka- wszyscy wiedzą jak sie to pisze Quote
Alicja Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='clockwork']:megagrin::megagrin::B-fly::B-fly::B-fly: no tak... ciężka sprawa.. T-Y-C-H-Y. Tyyyy-chyyy :evil_lol::evil_lol: hi hi hi ......:evil_lol::evil_lol::evil_lol: znaczy że Ty masz kAca :razz: :cool1:...nie mam .....:eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='Medorowa']Skad wiedziałaś:eviltong::eviltong::eviltong::loveu: zwierzęca intuicja :diabloti:..........;)....:eviltong:.....:loveu: :evil_lol::evil_lol: Tychy akurat potrafili napisać, gorzej było z ulica - :diabloti: Gen. De' Gaulle'a - :B-fly: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
zuzolandia Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Medorkowoooooooooo powaznie zrezygnowalas z budy???? nie rob tego NAM ;-) I wogole sie nie smutkaj bo zycie jest piekneeeeeeeeeeeeeeee......zakop doła ;-) albo dej mu kopa ;-) niy koopa czyli nie kupalona ;-) heheheehehehhhe cieple buziole przesylom choc u nos zimno jak pieron ;-) Quote
Paula Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Cześć Madzia :loveu: Cieszkam, że już Ci lepiej :calus: Quote
basia2202 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 hej wiedźminko :razz: :diabloti: przyszłam dać Ci pozytywnego buziolka na dzień dobry :loveu: co byś się już nie smutaskowała ;) :p Quote
agbar Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Madzialena...oczom nie wierze...ten mandat to mnie nie zdziwil :diabloti:ale rezygnacja ze szkoly????? to marzenie twoje bylo.....kurde...nie wiem co sie stalo ale jak chcesz pogadac to wiesz gdzie mnie szukac KCM Quote
Medorowa Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Witam wszystkich:loveu::loveu::loveu: Czy już wspominałam, że Was kocham:calus: Dziękuję Wam wszystkim, za to, że jesteście - nawet nie wiecie, ile to czasami dla mnie znaczy:buzi::buzi: Hmmm, biorę się za ostre odchudzanie Medora - po raz setny enty, ale teraz takie stanowcze. Znowu zaczęłam mu gotować:stupid::mdleje: Nie mam juz pomysłów, co zrobić, by zrzucił chociaż to parę kilo:niewiem::niewiem: Quote
Recommended Posts