Medorowa Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Aga już ogłosiła cudowne wieści:multi::multi::loveu: Spotkamy się we Wrocławiu;) Wielkie dzięki również dla Fidelowej, która zawozi nas do wrocka;):Rose: Niezmiernie się cieszę:multi::multi: Mam zdjęcia, ale nie mam odpowiedniego kabla USB:shake: Medor szaleją z Małą, nie mogę przestać na nich patrzeć:loveu::loveu::loveu: Moja mamcia zakoffana w Maleńkiej:loveu: Jak ja bym chciała ją zostawić:roll::roll: Quote
Alicja Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 :placz::placz::placz:buuu i jak nam fotaski pokazasz :roll: Quote
zuzolandia Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 buuuuuuuuuuuuu moze AGA zrobi jutro i wstawi ;-) Quote
Medorowa Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 [quote name='Alicja']:placz::placz::placz:buuu i jak nam fotaski pokazasz :roll: [quote name='zuzolandia']buuuuuuuuuuuuu moze AGA zrobi jutro i wstawi ;-) Podejrzewam, że tak;););) A ja i tak załatwie ten kabelek:eviltong: My już mówimy dobranoc:hand::hand::hand: Jeszcze muszę wyjść z psami na sikuu:loveu: Quote
e.v.a Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 dobranoc medowa:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Paula Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Medorowa napisał(a):Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:wallbash::wallbash::wallbash::wallbash: Właśnie wróciłam z porannego spaceru, wyszłam z dwoma psami... :wallbash::wallbash: a wróciłam z trzema:wallbash::wallbash: Na naszej trasie spacerowej błąkała się strasznie wychudzona i jeszcze bardziej wystraszona sunia - bokserka - około dwa lata, na moje oko;):loveu: Bała się podejść, kładła się i sikała, ale udało mi się ją złapać i przyprowadzić do domu:mdleje::mdleje: Boi się dosłownie wszystkiego... nawet jak wycierałam ręcę w ręczniki, od razu się skuliła... musiała być bardzo bita:-(:-(:-(:-( Zjadła już dwie michy, dosłownie wchłonęła:shake::shake: Teraz razem z Medorkiem zwiedza mieszkanie:loveu::loveu: Troszkę się "rozjuszyła", nawet zostałam przez nią dokładnie wylizana po całej twarzy:loveu:Jest kochana:loveu::loveu: O qrde, Madzia :loveu: Co by było z tą bidulką, gdybyś jej nie zabrała :shake: I w ogóle jaka szybka akcja z domkiem :multi: To dobrze, lepiej wcześniej, zanim byś się do niej bardziej przywiązała :cool1: Kochana jesteś :calus: Quote
drzalka Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Witamy.. co tam u maleńskiej.. właśnie wszystko przeczytałam :loveu::multi:.. szkoda że nie możesz jej zostawić :roll:...ale napewno będzie super domek ;) Quote
Paulina. Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Czesc medorowa :loveu: Historia... jak mojej Sabuchy.. chuda.. przestraszona.. bita boksia :-( Ja ją wepchnęłam rodzinie i mam ją prawie na codzien :loveu: Dobrze, ze malutka ma juz dom! Kochana jestes!! Quote
Alicja Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 :multi::multi::multi:Doberek Madziulek z sunieczką dziś w podróży .....KCM:loveu::loveu::loveu: Quote
Imbirka Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Witamy się i czekamy na pełną relację z akcji:diabloti::loveu: trzymam mocno kciuki, żeby się wszystko udało:lol: Quote
caroolcia Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 i jak na polu walki??? Wszystkie ściany w domku jeszcze stoją ??? :evil_lol: Quote
Patikujek Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Dobry, dobry, koleżance i kaj te fotki co??? Quote
Medorowa Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 My już z powrotem:multi: Nie mam teraz czasu pisać pełnej relacji, bo właśnie szykuję się na zasłużony wolny weekend;):diabloti: Sunia już jedzie do swojego nowego domku:loveu: Aga, bardzo miło była Was poznać - ogromne dzięki dla Ciebie i Twojego TZta:Rose::Rose::Rose: Jesteście wspaniali:loveu: Ogromne dzięki dla niezastąpionej Fidelowej i jej TZta:loveu::loveu: A teraz zbieram się i idę pić;):evil_lol: Quote
Alicja Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Madzia pisaj bo wiem że wróciłaś :grins: :razz::razz::razz:musialam edytować boś mnie ubiegla o minutkę ...... no a foty zdjes...?? Quote
Rybka_39 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 :multi::multi: Witaj Madziu! Widzę cos wielkiego tu się wydzrayło:diabloti:, opisz relacje:cool3: Quote
lula Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Kochani, juz jestesmy w domku...chwilowo u mnie ale za pol godziny malenstwo pozna swoja nowa rodzinke. Podroz przetrwala cudownie. Spala cala droge, nawet policja nie zrobila na niej wrazenia - a na nas i owszem ....tz zarobil punkciory i 100 jest w plecy :) tak gnal do domku:) Quote
lula Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 oczywiscie mamy kilka fotek ale wstawie je jutro. Mamy propozycje imienia dla suni mam nadzieje, ze spodoba sie nowym wlascicielom:) Co powiecie na imie Nana :) Koncze juz bo musze TZ-a nakarmic :) jeszcze mi padnie :) a obiecal ze po nastepnego boksia to i do Portugalii pojedzie jak bedzie trzeba. Zarazil sie bokserowiroza :) niech choruje a co :P Quote
Alicja Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='lula']Kochani, juz jestesmy w domku...chwilowo u mnie ale za pol godziny malenstwo pozna swoja nowa rodzinke. Podroz przetrwala cudownie. Spala cala droge, nawet policja nie zrobila na niej wrazenia - a na nas i owszem ....tz zarobil punkciory i 100 jest w plecy :) tak gnal do domku:) :roll:....o cholerka .... [quote name='lula']oczywiscie mamy kilka fotek ale wstawie je jutro. Mamy propozycje imienia dla suni mam nadzieje, ze spodoba sie nowym wlascicielom:) Co powiecie na imie Nana :) Koncze juz bo musze TZ-a nakarmic :) jeszcze mi padnie :) a obiecal ze po nastepnego boksia to i do Portugalii pojedzie jak bedzie trzeba. Zarazil sie bokserowiroza :) niech choruje a co :P nie ma to jak zarażony TZ ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gonitwa Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Hurra! Dobrze, że wszystko się dobrze skończyło!!! Quote
lula Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 ta ślicznotka skradła moje serce. Jest już w nowym domku a ja nie mogę się pozbierać. Tęsknię za nią bardzo choć poznałyśmy sie wczoraj. Spałam razem z nią u nowych właścicieli a dziś jak odjeżdżałam rozpłakałam się jak bóbr. Spojrzałam w te smutne oczka, które prosiły -zostań ze mną. Ona się oswoi z całą sytuacją - mi jest trudniej. Będę ją odwiedzać tak często jak tylko się da. Jeśli zaprzyjaźni się z Fuksem i będzie za mną tęskniła - zabiorę ją do domu. To tyle na dziś -ide popłakać Quote
e.v.a Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 jaka slicznotka:mdleje: :multi:super ze tak szybko znalazla domek:loveu: Quote
Recommended Posts