Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

Posted

Aga już ogłosiła cudowne wieści:multi::multi::loveu:
Spotkamy się we Wrocławiu;)
Wielkie dzięki również dla Fidelowej, która zawozi nas do wrocka;):Rose:
Niezmiernie się cieszę:multi::multi:
Mam zdjęcia, ale nie mam odpowiedniego kabla USB:shake:
Medor szaleją z Małą, nie mogę przestać na nich patrzeć:loveu::loveu::loveu:
Moja mamcia zakoffana w Maleńkiej:loveu:
Jak ja bym chciała ją zostawić:roll::roll:

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']:placz::placz::placz:buuu i jak nam fotaski pokazasz :roll:

[quote name='zuzolandia']buuuuuuuuuuuuu moze AGA zrobi jutro i wstawi ;-)
Podejrzewam, że tak;););)
A ja i tak załatwie ten kabelek:eviltong:

My już mówimy dobranoc:hand::hand::hand:
Jeszcze muszę wyjść z psami na sikuu:loveu:

Posted

Medorowa napisał(a):
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:wallbash::wallbash::wallbash::wallbash:
Właśnie wróciłam z porannego spaceru, wyszłam z dwoma psami... :wallbash::wallbash:
a wróciłam z trzema:wallbash::wallbash: Na naszej trasie spacerowej błąkała się strasznie wychudzona i jeszcze bardziej wystraszona sunia - bokserka - około dwa lata, na moje oko;):loveu: Bała się podejść, kładła się i sikała, ale udało mi się ją złapać i przyprowadzić do domu:mdleje::mdleje: Boi się dosłownie wszystkiego... nawet jak wycierałam ręcę w ręczniki, od razu się skuliła... musiała być bardzo bita:-(:-(:-(:-( Zjadła już dwie michy, dosłownie wchłonęła:shake::shake: Teraz razem z Medorkiem zwiedza mieszkanie:loveu::loveu: Troszkę się "rozjuszyła", nawet zostałam przez nią dokładnie wylizana po całej twarzy:loveu:Jest kochana:loveu::loveu:

O qrde, Madzia :loveu: Co by było z tą bidulką, gdybyś jej nie zabrała :shake: I w ogóle jaka szybka akcja z domkiem :multi: To dobrze, lepiej wcześniej, zanim byś się do niej bardziej przywiązała :cool1: Kochana jesteś :calus:

Posted

Czesc medorowa :loveu:
Historia... jak mojej Sabuchy.. chuda.. przestraszona.. bita boksia :-(
Ja ją wepchnęłam rodzinie i mam ją prawie na codzien :loveu:
Dobrze, ze malutka ma juz dom! Kochana jestes!!

Posted

My już z powrotem:multi:
Nie mam teraz czasu pisać pełnej relacji, bo właśnie szykuję się na zasłużony wolny weekend;):diabloti:
Sunia już jedzie do swojego nowego domku:loveu:
Aga, bardzo miło była Was poznać - ogromne dzięki dla Ciebie i Twojego TZta:Rose::Rose::Rose:
Jesteście wspaniali:loveu:

Ogromne dzięki dla niezastąpionej Fidelowej i jej TZta:loveu::loveu:

A teraz zbieram się i idę pić;):evil_lol:

Posted

Kochani, juz jestesmy w domku...chwilowo u mnie ale za pol godziny malenstwo pozna swoja nowa rodzinke. Podroz przetrwala cudownie. Spala cala droge, nawet policja nie zrobila na niej wrazenia - a na nas i owszem ....tz zarobil punkciory i 100 jest w plecy :) tak gnal do domku:)

Posted

oczywiscie mamy kilka fotek ale wstawie je jutro. Mamy propozycje imienia dla suni mam nadzieje, ze spodoba sie nowym wlascicielom:) Co powiecie na imie Nana :) Koncze juz bo musze TZ-a nakarmic :) jeszcze mi padnie :) a obiecal ze po nastepnego boksia to i do Portugalii pojedzie jak bedzie trzeba. Zarazil sie bokserowiroza :) niech choruje a co :P

Posted

[quote name='lula']Kochani, juz jestesmy w domku...chwilowo u mnie ale za pol godziny malenstwo pozna swoja nowa rodzinke. Podroz przetrwala cudownie. Spala cala droge, nawet policja nie zrobila na niej wrazenia - a na nas i owszem ....tz zarobil punkciory i 100 jest w plecy :) tak gnal do domku:)
:roll:....o cholerka ....

[quote name='lula']oczywiscie mamy kilka fotek ale wstawie je jutro. Mamy propozycje imienia dla suni mam nadzieje, ze spodoba sie nowym wlascicielom:) Co powiecie na imie Nana :) Koncze juz bo musze TZ-a nakarmic :) jeszcze mi padnie :) a obiecal ze po nastepnego boksia to i do Portugalii pojedzie jak bedzie trzeba. Zarazil sie bokserowiroza :) niech choruje a co :P
nie ma to jak zarażony TZ ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

ta ślicznotka skradła moje serce. Jest już w nowym domku a ja nie mogę się pozbierać. Tęsknię za nią bardzo choć poznałyśmy sie wczoraj. Spałam razem z nią u nowych właścicieli a dziś jak odjeżdżałam rozpłakałam się jak bóbr. Spojrzałam w te smutne oczka, które prosiły -zostań ze mną. Ona się oswoi z całą sytuacją - mi jest trudniej. Będę ją odwiedzać tak często jak tylko się da. Jeśli zaprzyjaźni się z Fuksem i będzie za mną tęskniła - zabiorę ją do domu. To tyle na dziś -ide popłakać