Medorowa Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Gonitwa napisał(a):A taka jakaś.. nowość;) Hi hi:evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Gonitwa napisał(a):Widzę,że humorek dopisuje...:diabloti: Mi (prawie) zawsze humorek dopisuje;):loveu::loveu::loveu: Quote
teqquila Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 ja wiem czemu Madzi humorek dopisuje wiem wiem :evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
Medorowa Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 teqquila napisał(a):ja wiem czemu Madzi humorek dopisuje wiem wiem :evil_lol::evil_lol::loveu: No właśnie, o ja goopia, zapomniałam Wam powiedzieć:megagrin::megagrin::megagrin: Wiecie normalnie jakie ciacho się koło mnie wprowadziło:mdleje: Na dodatek ma małego dobermanka:loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
teqquila Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 wiemy wiemy :evil_lol::evil_lol: no to do roboty Madzia :cool3: Quote
e.v.a Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 teqquila napisał(a):wiemy wiemy :evil_lol::evil_lol: no to do roboty Madzia :cool3: do roboty? aaa no tak do roboty madzia ... czas posprzatac po piesku sasiada:evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 teqquila napisał(a):wiemy wiemy :evil_lol::evil_lol: no to do roboty Madzia :cool3: Tiaa.... :diabloti: evaxon napisał(a):do roboty? aaa no tak do roboty madzia ... czas posprzatac po piesku sasiada:evil_lol: Buhahahaaaaa:evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
teqquila Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 oh ty Efo goooppia nie takiej roboty :evil_lol::evil_lol: tylko niech sie beirze ze mena pooki wolny jest :evil_lol::evil_lol: a ty mozesz se isc posprzatac koopale Tigry :evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 teqquila napisał(a):oh ty Efo goooppia nie takiej roboty :evil_lol::evil_lol: tylko niech sie beirze ze mena pooki wolny jest :evil_lol::evil_lol: a ty mozesz se isc posprzatac koopale Tigry :evil_lol::evil_lol: koopa Tigry to naturalny nawoz na osiedlu:diabloti: aaaaa za niego sie wziasc.. a po co ? Quote
Kate I Luka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 evaxon napisał(a):do roboty? aaa no tak do roboty madzia ... czas posprzatac po piesku sasiada:evil_lol: hahaha :diabloti: a swoją drogą, muszę się zaopatrzyć w woreczki, bo tutaj trzeba po psiaku zbierać :roll: Quote
Medorowa Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 teqquila napisał(a):oh ty Efo goooppia nie takiej roboty :evil_lol::evil_lol: tylko niech sie beirze ze mena pooki wolny jest :evil_lol::evil_lol: a ty mozesz se isc posprzatac koopale Tigry :evil_lol::evil_lol: Ale kto powiedział, że on jest wolny:hmmmm::hmmmm::diabloti: evaxon napisał(a):koopa Tigry to naturalny nawoz na osiedlu:diabloti: aaaaa za niego sie wziasc.. a po co ? Bo zawsze chciaąłm mieć dobermana w rodzinie:diabloti:;):evil_lol::evil_lol: Kate I Luka napisał(a):hahaha :diabloti: a swoją drogą, muszę się zaopatrzyć w woreczki, bo tutaj trzeba po psiaku zbierać :roll: To jest moim zdaniem bardzo fajne rozwiązanie:razz::razz: Jak czasami wychodzę na ulicę i widzę goooowno, to aż mnie telepie:razz::mdleje: Quote
teqquila Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 oj Madzia jak nie jest wolny to bedzie da sie to zrobic :evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 teqquila napisał(a):oj Madzia jak nie jest wolny to bedzie da sie to zrobic :evil_lol::evil_lol: Tiaa, ja się w takie rzeczy nie bawię:shake::shake::shake::razz: A w ogóle, co to za durny temat:cool3::cool3: Quote
e.v.a Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 madzia i medor napisał(a): To jest moim zdaniem bardzo fajne rozwiązanie:razz::razz: Jak czasami wychodzę na ulicę i widzę goooowno, to aż mnie telepie:razz::mdleje: noo koopa na chodniuku to nic fajnego:razz: madzia i medor napisał(a): A w ogóle, co to za durny temat:cool3::cool3: Ty:p Quote
Medorowa Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 evaxon napisał(a):noo koopa na chodniuku to nic fajnego:razz: Ty:p :obrazic::obrazic::obrazic::cool1: Quote
teqquila Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Madzia ta zniewaga krwi wymaga :evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 teqquila napisał(a):Madzia ta zniewaga krwi wymaga :evil_lol::evil_lol: Takim ludziom trzeba wybaczać:shake::shake::shake::diabloti: Quote
teqquila Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 ja ci pomoge z nia :mad::mad::mad: a w sumie masz racje takie to dziecko biedne :evil_lol::evil_lol: ciote ma i dlatego taka wredna :evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 teqquila napisał(a):ja ci pomoge z nia :mad::mad::mad: a w sumie masz racje takie to dziecko biedne :evil_lol::evil_lol: ciote ma i dlatego taka wredna :evil_lol::evil_lol: Poplułam się:roflt::roflt: Quote
teqquila Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 dobrze ze siebie a nie monitor :evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 teqquila napisał(a):dobrze ze siebie a nie monitor :evil_lol::evil_lol: No, bo znowu bym miała te śmieszne kolorowe plamki:diabloti::cool1::cool1: Idę na piwo:loveu: Quote
teqquila Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Madzia ja tez cem na piffko :evil_lol::evil_lol: zabierz mnie :evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 teqquila napisał(a):Madzia ja tez cem na piffko :evil_lol::evil_lol: zabierz mnie :evil_lol::evil_lol: Choo:loveu: Quote
teqquila Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 juz lece zaraz bede tylko ten deszcz po drodze kurka felurka no muszisz poczekac troszke :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts