Jump to content
Dogomania

Groźne psy - wchodzisz na własne ryzyko - czyli boxer Medor & senior Dinuś;))

Recommended Posts

• Replies 11.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Medorowa

3199

• Alicja

1267

• e.v.a

1082

• agbar

520

Top Posters In This Topic

Posted

Wogóle dziś się wqrwiłam nieziemsko na spacerze:angryy:
Idziemy sobie spokojnie z Medkiem, a tu podbiega jakiś haszczak i się rzuca na Medora:crazyeye: Medek mi się wyrwał i go przywalił, no to odciągnęłam. A ten znowu:crazyeye: Więc się wqrwiłam i czekam aż właściciele huskyego łaskawie podejdą:mad: :mad: A tu jakaś stara prukwa do mnie, żebym zabierała tego psa mordercę:mdleje::angryy: :angryy: Nie zacytuję, co jej odpowiedziałam:angryy:

Posted

[quote name='madzia i medor']Wogóle dziś się wqrwiłam nieziemsko na spacerze:angryy:
Idziemy sobie spokojnie z Medkiem, a tu podbiega jakiś haszczak i się rzuca na Medora:crazyeye: Medek mi się wyrwał i go przywalił, no to odciągnęłam. A ten znowu:crazyeye: Więc się wqrwiłam i czekam aż właściciele huskyego łaskawie podejdą:mad: :mad: A tu jakaś stara prukwa do mnie, żebym zabierała tego psa mordercę:mdleje::angryy: :angryy: Nie zacytuję, co jej odpowiedziałam:angryy:

Tak, wiemy, Twoje staranne wychowanie na to nie pozwala... :roflt:

Posted

dealer napisał(a):
my mamy podobne tylko bordowe..:)

I jak się sprawdza:razz:
To legowisko to bardziej dla Dinka, bo wątpię, żeby Medor chciał opuścić moje łoże:shake: :shake: ;)

Posted

madzia i medor napisał(a):
I jak się sprawdza:razz:
To legowisko to bardziej dla Dinka, bo wątpię, żeby Medor chciał opuścić moje łoże:shake: :shake: ;)

z tego co widze to nawet ten sam material, jesli tak to jest super do sprzatania..ja to traktuje odkurzaczem i przecieram mokra szmatka..jak nowe wyglada:) i wygodne bardzo - sprawdzalismy z TZem:) Dili tez podsypial na lozku ale teraz juz rzadziej...:)

Posted

[quote name='DORRAG']Cześć:p

Ale świetne to legowisko:p
Tyż mi się podoba:p :p
[quote name='dealer']z tego co widze to nawet ten sam material, jesli tak to jest super do sprzatania..ja to traktuje odkurzaczem i przecieram mokra szmatka..jak nowe wyglada:) i wygodne bardzo - sprawdzalismy z TZem:) Dili tez podsypial na lozku ale teraz juz rzadziej...:)
:evil_lol:
No może Medor też się przekona do własnego łóżeczka:razz:

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Nie licz na to;) ! Jak znam boksie...będzie bezużyteczne:evil_lol: .

To chociaż Dinuś skorzysta;) :evil_lol: :evil_lol:
evaxon napisał(a):
Magda skonfiguruj ta karte!!!!!:razz: moze poprostu dlatego sie foty nie zapisuja

Ale jak :hmmmm:

Posted

[quote name='madzia i medor']Wogóle dziś się wqrwiłam nieziemsko na spacerze:angryy:
Do Spota nikt psów nie puszcza, bo dobrze wiedzą jak to się skończy:evil_lol: :evil_lol:

prukwa

hehehe lubie to określenie:evil_lol:

Posted

[quote name='Kiłi']Do Spota nikt psów nie puszcza, bo dobrze wiedzą jak to się skończy:evil_lol: :evil_lol:

hehehe lubie to określenie:evil_lol:

Właściciele szli sobie z takiej górki, pojawili się na horyzoncie dopiero po paru minutach:roll: :angryy: :angryy:

:evil_lol:

Posted

Kitka20 napisał(a):
Madziu może masz źle sformatowaną tą kartę??

Ja nawet nie wiem o czym Wy do mnie rozmawiacie:shake: :shake: :evil_lol:
Ja ją tylko włożyłam do aparatu i wsio:niewiem:

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Madalenko, Ty dzisiaj również na luziku?
Bo mnie tyż nie chce się sprzątać, latam po DGM, BF, popijam winko...:razz:

Ja tyż i tu i tam;) Ale nie mam nic odpowiedniego do popijania:shake: :shake: ;)

Posted

Agnieszka PPP napisał(a):
Hej:p Legowisko swietne:thumbs: a ja popijam grzańca:eviltong:

Cholera, ja chyba założę osobny wątek AA:diabloti:
dealer napisał(a):
halo Madzia.....
nie mam dzis natchnienia ...tak se lukam po blogaskach i nawet pisac mi sie nie chce.....
ale dlaczego to nie wiem.....

Ty mój prześladowczyku kochany :calus::calus: Napij się ze mną winka, to Ci przejdzie:evil_lol:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Cholera, ja chyba założę osobny wątek AA:diabloti:

Ty mój prześladowczyku kochany :calus::calus: Napij się ze mną winka, to Ci przejdzie:evil_lol:

no to chlup....

Posted

dealer napisał(a):
no to chlup....

Iiii Dealerkowa,nie smutaj się :calus::calus: , bo Ci nie do twarzy;)

A mnie dziś napadła kolejna mania zakupowo - psiowa:crazyeye: Chyba muszę chwilowo odejść od kompa:crazyeye: :evil_lol: