Medorowa Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Wogóle dziś się wqrwiłam nieziemsko na spacerze:angryy: Idziemy sobie spokojnie z Medkiem, a tu podbiega jakiś haszczak i się rzuca na Medora:crazyeye: Medek mi się wyrwał i go przywalił, no to odciągnęłam. A ten znowu:crazyeye: Więc się wqrwiłam i czekam aż właściciele huskyego łaskawie podejdą:mad: :mad: A tu jakaś stara prukwa do mnie, żebym zabierała tego psa mordercę:mdleje::angryy: :angryy: Nie zacytuję, co jej odpowiedziałam:angryy: Quote
Medorowa Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Gabarytowo, duecik, jak mój:lol: . Hi hi, dokładnie;) :lol: :lol: :lol: Quote
Jagoda1 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='madzia i medor']Wogóle dziś się wqrwiłam nieziemsko na spacerze:angryy: Idziemy sobie spokojnie z Medkiem, a tu podbiega jakiś haszczak i się rzuca na Medora:crazyeye: Medek mi się wyrwał i go przywalił, no to odciągnęłam. A ten znowu:crazyeye: Więc się wqrwiłam i czekam aż właściciele huskyego łaskawie podejdą:mad: :mad: A tu jakaś stara prukwa do mnie, żebym zabierała tego psa mordercę:mdleje::angryy: :angryy: Nie zacytuję, co jej odpowiedziałam:angryy: Tak, wiemy, Twoje staranne wychowanie na to nie pozwala... :roflt: Quote
Medorowa Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Tak, wiemy, Twoje staranne wychowanie na to nie pozwala... :roflt: :roflt: Buhahaha:evil_lol: Ty jedna mnie chociaż doceniarz:calus::diabloti: A ja właśnie zamówiłam moim dziecium takie łoże - niebieskie:razz: Gorzej, że ja już spłukana jestem:evil_lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=182523641 Quote
agbar Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='madzia i medor']:roflt: Buhahaha:evil_lol: Ty jedna mnie chociaż doceniarz:calus::diabloti: A ja właśnie zamówiłam moim dziecium takie łoże - niebieskie:razz: Gorzej, że ja już spłukana jestem:evil_lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=182523641 my mamy podobne tylko bordowe..:) Quote
Medorowa Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 dealer napisał(a):my mamy podobne tylko bordowe..:) I jak się sprawdza:razz: To legowisko to bardziej dla Dinka, bo wątpię, żeby Medor chciał opuścić moje łoże:shake: :shake: ;) Quote
agbar Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 madzia i medor napisał(a):I jak się sprawdza:razz: To legowisko to bardziej dla Dinka, bo wątpię, żeby Medor chciał opuścić moje łoże:shake: :shake: ;) z tego co widze to nawet ten sam material, jesli tak to jest super do sprzatania..ja to traktuje odkurzaczem i przecieram mokra szmatka..jak nowe wyglada:) i wygodne bardzo - sprawdzalismy z TZem:) Dili tez podsypial na lozku ale teraz juz rzadziej...:) Quote
Medorowa Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='DORRAG']Cześć:p Ale świetne to legowisko:p Tyż mi się podoba:p :p [quote name='dealer']z tego co widze to nawet ten sam material, jesli tak to jest super do sprzatania..ja to traktuje odkurzaczem i przecieram mokra szmatka..jak nowe wyglada:) i wygodne bardzo - sprawdzalismy z TZem:) Dili tez podsypial na lozku ale teraz juz rzadziej...:) :evil_lol: No może Medor też się przekona do własnego łóżeczka:razz: Quote
Jagoda1 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 madzia i medor napisał(a): No może Medor też się przekona do własnego łóżeczka:razz: Nie licz na to;) ! Jak znam boksie...będzie bezużyteczne:evil_lol: . Quote
e.v.a Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Magda skonfiguruj ta karte!!!!!:razz: moze poprostu dlatego sie foty nie zapisuja Quote
Medorowa Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Nie licz na to;) ! Jak znam boksie...będzie bezużyteczne:evil_lol: . To chociaż Dinuś skorzysta;) :evil_lol: :evil_lol: evaxon napisał(a):Magda skonfiguruj ta karte!!!!!:razz: moze poprostu dlatego sie foty nie zapisuja Ale jak :hmmmm: Quote
Kiłi Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='madzia i medor']Wogóle dziś się wqrwiłam nieziemsko na spacerze:angryy: Idziemy sobie spokojnie z Medkiem, a tu podbiega jakiś haszczak i się rzuca na Medora:crazyeye: Medek mi się wyrwał i go przywalił, no to odciągnęłam. A ten znowu:crazyeye: Więc się wqrwiłam i czekam aż właściciele huskyego łaskawie podejdą:mad: :mad: A tu jakaś stara prukwa do mnie, żebym zabierała tego psa mordercę:mdleje::angryy: :angryy: Nie zacytuję, co jej odpowiedziałam:angryy: Do Spota nikt psów nie puszcza, bo dobrze wiedzą jak to się skończy:evil_lol: :evil_lol: prukwa hehehe lubie to określenie:evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='Kiłi']Do Spota nikt psów nie puszcza, bo dobrze wiedzą jak to się skończy:evil_lol: :evil_lol: hehehe lubie to określenie:evil_lol: Właściciele szli sobie z takiej górki, pojawili się na horyzoncie dopiero po paru minutach:roll: :angryy: :angryy: :evil_lol: Quote
Kitka20 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Madziu może masz źle sformatowaną tą kartę?? Quote
Medorowa Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Kitka20 napisał(a):Madziu może masz źle sformatowaną tą kartę?? Ja nawet nie wiem o czym Wy do mnie rozmawiacie:shake: :shake: :evil_lol: Ja ją tylko włożyłam do aparatu i wsio:niewiem: Quote
Jagoda1 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Madalenko, Ty dzisiaj również na luziku? Bo mnie tyż nie chce się sprzątać, latam po DGM, BF, popijam winko...:razz: Quote
Medorowa Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Madalenko, Ty dzisiaj również na luziku? Bo mnie tyż nie chce się sprzątać, latam po DGM, BF, popijam winko...:razz: Ja tyż i tu i tam;) Ale nie mam nic odpowiedniego do popijania:shake: :shake: ;) Quote
Medorowa Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 A jednak tyż sobie winko popijam:multi: Wiedziałam, że w barku powinno coś jeszcze być:Cool!: Pewności nie miałam;) A jednak:Cool!: Quote
Agnieszka PPP Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Hej:p Legowisko swietne:thumbs: a ja popijam grzańca:eviltong: Quote
agbar Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 halo Madzia..... nie mam dzis natchnienia ...tak se lukam po blogaskach i nawet pisac mi sie nie chce..... ale dlaczego to nie wiem..... Quote
Medorowa Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Agnieszka PPP napisał(a):Hej:p Legowisko swietne:thumbs: a ja popijam grzańca:eviltong: Cholera, ja chyba założę osobny wątek AA:diabloti: dealer napisał(a):halo Madzia..... nie mam dzis natchnienia ...tak se lukam po blogaskach i nawet pisac mi sie nie chce..... ale dlaczego to nie wiem..... Ty mój prześladowczyku kochany :calus::calus: Napij się ze mną winka, to Ci przejdzie:evil_lol: Quote
agbar Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 madzia i medor napisał(a):Cholera, ja chyba założę osobny wątek AA:diabloti: Ty mój prześladowczyku kochany :calus::calus: Napij się ze mną winka, to Ci przejdzie:evil_lol: no to chlup.... Quote
Medorowa Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 dealer napisał(a):no to chlup.... Iiii Dealerkowa,nie smutaj się :calus::calus: , bo Ci nie do twarzy;) A mnie dziś napadła kolejna mania zakupowo - psiowa:crazyeye: Chyba muszę chwilowo odejść od kompa:crazyeye: :evil_lol: Quote
Recommended Posts