Medorowa Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='evaxon']normalna jestes?:roll: :roll: :diabloti: :evil_lol: pchi:cool1: Uznam to za pytanie retoryczne:diabloti::diabloti::diabloti::cool1: [quote name='Kiłi']Nie znam:hmmmm: :diabloti: Nie ma tak dobrze:diabloti: Dobrze, że Cie piorun nie trafił:diabloti: Złego diabli nie biorą:diabloti::diabloti: Quote
e.v.a Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 madzia i medor napisał(a):Uznam to za pytanie retoryczne:diabloti::diabloti::diabloti::cool1: ale sie zabawna zrobiłas...:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Imbirka Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Helloł mamci z samego ranka, boszsz ile tutaj gadulstwa a foteczek brak:cool3: Quote
Alicja Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 :shake:nie czytam ................. witam się Dobereczek:p Quote
caroolcia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Heloł ponad 300-stronnicowa galeryjko :grins: :lying: :bigcool: :cunao: Quote
drzalka Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Hej...pijemy za trzy stówy:drinka: :popcorn: :beerchug: :drinking: :chlup: :popcorn: :drink1: :knajpa: Quote
Medorowa Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 [quote name='Imbir1']Helloł mamci z samego ranka, boszsz ile tutaj gadulstwa a foteczek brak:cool3: Dziś idę wysłać aparat, już na sto procent, bo sama się zaczynam wkurzać:cool3::cool3::roll:Witaj:loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:shake:nie czytam ................. witam się Dobereczek:p Cześć Alicjo:loveu: [quote name='dealer']dzien dobry moja cudna:loveu: :diabloti: Witaj mój fotografku:loveu: [quote name='bonita']Dobry moja rozgadana córuniu :) Witaj mła poważna mamciu;):loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 caroolcia napisał(a):Heloł ponad 300-stronnicowa galeryjko :grins: :lying: :bigcool: :cunao: :knajpa:Witam:p:p drzalka napisał(a):Hej...pijemy za trzy stówy:drinka: :popcorn: :beerchug: :drinking: :chlup: :popcorn: :drink1: :knajpa: :knajpa:Witam:p:p Jak zwykle się nie wyspałam - opiekuję się dwoma psami znajmej i muszę wstawać około 8:mdleje::p:p:p Quote
BeaC Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 .................jest tu kto??? bo wlazłam bez pytania:diabloti::diabloti: Witaj magdo............a gdzie Twoje brytany????? Quote
e.v.a Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 madzia i medor napisał(a): Jak zwykle się nie wyspałam - opiekuję się dwoma psami znajmej i muszę wstawać około 8:mdleje::p:p:p bidula mała:diabloti: :diabloti: :diabloti: czesc Madziusieńko:loveu: Quote
Medorowa Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 [quote name='BeaC'].................jest tu kto??? bo wlazłam bez pytania:diabloti::diabloti: Witaj magdo............a gdzie Twoje brytany????? Nie ma nikogo w domu:diabloti::diabloti:;) Brytany - jeden śpi na łóżku, a drugi w legowisku:cool1: [quote name='evaxon']bidula mała:diabloti: :diabloti: :diabloti: czesc Madziusieńko:loveu: Pocieszyć ciem:diabloti::diabloti::diabloti: Dostaje za to pieniążki:cool1: Quote
e.v.a Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 madzia i medor napisał(a): Pocieszyć ciem:diabloti::diabloti::diabloti: Dostaje za to pieniążki:cool1: :mdleje: nie za dobrze ci ?:diabloti: Quote
Medorowa Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 evaxon napisał(a)::mdleje: nie za dobrze ci ?:diabloti: Zawsze może być lepiej:lol::lol: Quote
Jagoda1 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 madzia i medor napisał(a):Jak zwykle się nie wyspałam - opiekuję się dwoma psami znajmej i muszę wstawać około 8:mdleje::p:p:p Pewnie jamnik i pinczerek:razz: ... Quote
Medorowa Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Pewnie jamnik i pinczerek:razz: ... Nie:lol!::lol!: Dwa małe kundelki:loveu::diabloti: Kiedyś była jeszcze boxerka, ale już nie żyje:-(:-( Quote
e.v.a Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 madzia i medor napisał(a):Nie:lol!::lol!: Dwa małe kundelki:loveu::diabloti: Kiedyś była jeszcze boxerka, ale już nie żyje:-(:-( dwa MAŁE pieski = MAŁA kasa:evil_lol: wez lepiej fote zrob :p Quote
Kiłi Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Witam właścicielke najbardziej "zagadulonej" galerii na świecie:diabloti: Quote
Medorowa Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 [quote name='evaxon']dwa MAŁE pieski = MAŁA kasa:evil_lol: wez lepiej fote zrob :p NIE:lol!::lol!: I co z tego, że zrobię, skoro nie będę mogła wstawić:roll: [quote name='caroolcia']No właśnie pochwaliłabyś się......:siara: Nie mam jak:roll::roll::roll::roll: [quote name='Vectra']przytul mnie :diabloti: :icon_roc::icon_roc::icon_roc:dobrze się czujemy:diabloti: [quote name='DORRAG']Cześć gaduły:p Cześć fioneczki:p:p [quote name='Kiłi']Witam właścicielke najbardziej "zagadulonej" galerii na świecie:diabloti: Nie przesadzaj:diabloti::diabloti: Quote
e.v.a Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='madzia i medor'] I co z tego, że zrobię, skoro nie będę mogła wstawić:roll: :roll: a niby czemu? Quote
Medorowa Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 evaxon napisał(a)::roll: a niby czemu? Dlatego, że ostatnio nie mogę zgrać zdjęć:niewiem: Zawiesza mi się program:roll::roll: Uciekamy na spacer :p Quote
Recommended Posts