Alicja Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='clockwork'] ja nie wiem :roll::roll: też chce wiedzieć :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:za dużo juz wiesz .......:eviltong: [quote name='socurek']I nie tylko z głowy... :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....padłam ...... Medorkowa.;)...nie wszystko mozna tu napisać :razz:...więc nie pytaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....zapytasz ....jak będziesz :eviltong: Quote
Medorowa Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='socurek']I nie tylko z głowy... :oops: Aha hahah z doopalona tyż:turn-l::turn-l: [quote name='clockwork']Bo Pawcio mnie nakręca kluczykiem i latam na każde jego pierdnięcie :eviltong::eviltong: żegnam sie już dzisio!! pappapappa do poniedziałku ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To działa jak kliker kli klik:diabloti::diabloti: Pozytywna metoda szkolenia:evil_lol: Papapapapa pararapapappa pa pa;):loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:za dużo juz wiesz .......:eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....padłam ...... Medorkowa.;)...nie wszystko mozna tu napisać :razz:...więc nie pytaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....zapytasz ....jak będziesz :eviltong: :grins::grins::grins: Sie rozumie;) Quote
Alicja Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='madzia i medor']:grins::grins::grins: Sie rozumie;);)czyli nasza jesteś ...nie ma to jak dogadać sie bez słów:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)czyli nasza jesteś ...nie ma to jak dogadać sie bez słów:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wzruszyłam siem:placz::placz::placz: Prawie jak w zerwanych więzadłach:diabloti: [quote name='chicken']Witanko w ten wietrzny dzien... :cool3: Ten dzień nie jest wieczny:crazyeye::crazyeye: On się kończy za niespełna dziesięć godzinek:grins: :diabloti: Quote
Alicja Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='madzia i medor']Wzruszyłam siem:placz::placz::placz: Prawie jak w zerwanych więzadłach:diabloti:...:evil_lol:powiem prościej ...wzruszyła mnie twoja historia:loveu::loveu::loveu: Ten dzień nie jest wieczny:crazyeye::crazyeye: On się kończy za niespełna dziesięć godzinek:grins: :diabloti:....niech on się kończy .....musze sprzątać ....a tak to bede ze ścierą latać w nieskończoność:diabloti: ....paranoja:crazyeye: Quote
Medorowa Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']....niech on się kończy .....musze sprzątać ....a tak to bede ze ścierą latać w nieskończoność:diabloti: ....paranoja:crazyeye: Losie, aż mną potelepało... :smhair2::smhair2: Bo ja tyż powinnam się wziąść za robotę:roll::roll: Quote
Alicja Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='madzia i medor']Losie, aż mną potelepało... :smhair2::smhair2: Bo ja tyż powinnam się wziąść za robotę:roll::roll::razz:...to cho ku mje...razem nam się lepiej będzie sprzątać ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:...to cho ku mje...razem nam się lepiej będzie sprzątać ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wybywam na spacer:hand::hand: Quote
Alicja Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='madzia i medor']http://images26.fotosik.pl/19/7be95c52e96f4c53.jpg Wybywam na spacer:hand::hand::razz:to weź Ozzulka .... a z takim napisem i obrazeczkiem są koszuleczki:p Quote
Medorowa Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:to weź Ozzulka .... a z takim napisem i obrazeczkiem są koszuleczki:p No już przeca wczoraj miałaś mi go wysłać:shake::shake:Czekam, czekam i nic:niewiem: Wiem:grins: Quote
e.v.a Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 witaj ty moja ten tego najukochansza Madziu:diabloti::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
drzalka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 A będą ze spacerku fotencje :errrr: :errrr: :errrr: / ??? Quote
Alicja Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 :razz:Madziuuuuuuu.........gdzie wybyłaś na tego spacera ...pa pa pa parapapapapara... Quote
Imbirka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Mamcia, ciemno sie robi, kaj ty się podziewasz?:cool3::cool3::cool3: Dzieci w domu płaczą:diabloti: Quote
teqquila Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Madzia mleko trza dac dzieciom :evil_lol: :evil_lol: Quote
ferraribox Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 :loveu: Przyszliśmy się przywitać:multi: :multi: :multi: Quote
Medorowa Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 evaxon napisał(a):witaj ty moja ten tego najukochansza Madziu:diabloti::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu:Ten tego witaj:diabloti::diabloti::diabloti: drzalka napisał(a):A będą ze spacerku fotencje :errrr: :errrr: :errrr: / ??? Nie będzie:errrr: :errrr::diabloti:;) paula_z napisał(a):Cześć Madzia :p No to siup :chlup: Ja już nie siupam, już mam dość na dłuższy czas:razz::razz::razz: No ale z Tobą:knajpa: Quote
Medorowa Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:Madziuuuuuuu.........gdzie wybyłaś na tego spacera ...pa pa pa parapapapapara... ze spacera wróciłam i poszłam ku przyjemnością... :mdleje: :evil_lol:papapapapa pararararaa :evil_lol::evil_lol: [quote name='Imbir1']Mamcia, ciemno sie robi, kaj ty się podziewasz?:cool3::cool3::cool3: Dzieci w domu płaczą:diabloti: Matkę chcesz kontrolować:mad::mad::diabloti: Spać trzeba było, a nie płakać:evil_lol: [quote name='teqquila']Madzia mleko trza dac dzieciom :evil_lol: :evil_lol: Stoi w lodówce:cool1::diabloti: [quote name='ferraribox']:loveu: Przyszliśmy się przywitać:multi: :multi: :multi: :multi::multi: Wczoraj sobie pośmigałam samochodem... i stwierdzam wszem i wobec, że tak się nie da... kolega mówi do mnie, popuszczaj sprzęgło, hamulec i coś tam gaz... :mdleje: Tylko skąd tu wziąć trzecią nogę:niewiem::niewiem::niewiem::diabloti: Quote
Imbirka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 teqquila napisał(a):Madzia mleko trza dac dzieciom :evil_lol: :evil_lol: madzia i medor napisał(a): Matkę chcesz kontrolować:mad::mad::diabloti: Spać trzeba było, a nie płakać:evil_lol: Stoi w lodówce:cool1::diabloti: Matkę trzeba troche kontrolować:diabloti: rozumiem, że mleko takie chmielowe??? na lepszy sen:diabloti::p Jak zaczynałam jeździć to największy problem miałam, żeby skręcić i zredukować bieg, gdzieś po drodze jeszcze trzeba było włączyć kierunkowskaz, to już nie tylko nóg mi brakowało ale i rąk:cool3: a teraz jakoś samo się wszystko robi. No ale wiesz, ja wtedy miałam 17 lat i chyba z koordynacją ruchów miałam problemy, ale ty stara dooopa i nie wiesz jak to się robi???:evil_lol::diabloti: Quote
teqquila Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 no ba oczywiscie ze chmielowe :evil_lol: tom ja mam problem z cofaniem tylko :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 [quote name='Imbir1']Matkę trzeba troche kontrolować:diabloti: rozumiem, że mleko takie chmielowe??? na lepszy sen:diabloti::p Jak zaczynałam jeździć to największy problem miałam, żeby skręcić i zredukować bieg, gdzieś po drodze jeszcze trzeba było włączyć kierunkowskaz, to już nie tylko nóg mi brakowało ale i rąk:cool3: a teraz jakoś samo się wszystko robi. No ale wiesz, ja wtedy miałam 17 lat i chyba z koordynacją ruchów miałam problemy, ale ty stara dooopa i nie wiesz jak to się robi???:evil_lol::diabloti: I pomyśleć, że to moje dziecię:shake::diabloti::loveu::loveu: Ja nie wiem, jak ja zdam to prawko:roll: Dla mnie to czarna magia:shake::shake:... ale ponoć głupi ma szczęście więc liczę na cud:diabloti::diabloti::diabloti::loveu: Jaka stara:mdleje: Toż ja świeżynka szesnastka jezdem:siara::siara::siara::diabloti: [quote name='teqquila']no ba oczywiscie ze chmielowe :evil_lol: tom ja mam problem z cofaniem tylko :evil_lol: :evil_lol: Cholera po lodówce mi grzebała:mad::mad::mad: Ja mam problem... ze wszytkim:cool1: Quote
Imbirka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='madzia i medor']I pomyśleć, że to moje dziecię:shake::diabloti::loveu::loveu: Ja mam problem... ze wszytkim:cool1: no, na własnej piersi wyhodowałaś coś takiego:diabloti::diabloti::diabloti::loveu::loveu::loveu: no widzę właśnie, ze ze sobą też masz problem:diabloti::p Quote
Recommended Posts