Kiłi Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='madzia i medor']Co ja:niewiem::niewiem::niewiem::diabloti: Ty... ty kombinatorko!:diabloti: Quote
Medorowa Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='Kiłi']Ty... ty kombinatorko!:diabloti: Że niby co, że niby ja:siara: [quote name='ferraribox']:lol: :lol: :lol: WItanko:lol: :lol: :lol: Będę was odwiedzać:lol: :lol: :lol: Witamy i zapraszamy:multi: :multi: [quote name='Agunia-Pańciunia)']rzekłabym dopiero patrzac na godzine tego posta.....:diabloti: Uuuu, jak na Vectre, to i tak dobrze:evil_lol: :evil_lol: Witam wszystkich:hand::hand::hand: :multi: Quote
Alicja Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:o wstałaś już ...... dzień dobry u nas jak narazie zapowiada sie piękny dzionek:multi: Quote
Medorowa Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o wstałaś już ...... dzień dobry u nas jak narazie zapowiada sie piękny dzionek:multi: Sama się dziwię, że wstałam:hmmmm:, bo spałam tylko 5 i pół godziny:mdleje: czyli połowę z tego co powinnam;) A dziś niedomagam, głowa mnie boli, wszystko mnie denerwuje, źle mi, kto mnie przytuli:placz: :placz: A oprócz tego, to rzeczywiście dzionek zapowiada się pięknie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='madzia i medor']Sama się dziwię, że wstałam:hmmmm:, bo spałam tylko 5 i pół godziny:mdleje: czyli połowę z tego co powinnam;) A dziś niedomagam, głowa mnie boli, wszystko mnie denerwuje, źle mi, kto mnie przytuli:placz: :placz: A oprócz tego, to rzeczywiście dzionek zapowiada się pięknie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::loveu:oć ciocia ciem przytulka:p Quote
Medorowa Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:oć ciocia ciem przytulka:p Mła Ty:loveu::loveu: Tylko nie za mocno:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='madzia i medor']Mła Ty:loveu::loveu: Tylko nie za mocno:evil_lol::evil_lol::calus:już cię tulknęłam Quote
Medorowa Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:calus:już cię tulknęłam Dzięki za tulknięcie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Od razu lepiej:loveu: Quote
Alicja Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='madzia i medor']Dzięki za tulknięcie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Od razu lepiej:loveu::pno to siem cieszkam :loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='evaxon']:Rose: 10 znakow Łło losie, czy Ty czegoś ode mnie oczekujesz:hmmmm::evil_lol: [quote name='dealer']BU!!!:diabloti: :stupid::siara: Tyż Cię kocham wiedźmo:p Idę się walnąć do wyrka, bo dzisiaj ze mną naprawdę ciężko:shake::shake: Quote
e.v.a Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 madzia i medor napisał(a):Łło losie, czy Ty czegoś ode mnie oczekujesz:hmmmm::evil_lol: chce wysssac twoja kreffff:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kitka20 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 ŁĄŁŁŁŁŁŁŁŁŁ nie było mnie pół dnia i wyjątkowo nie muszę nadrabiać:lol: :multi: Witaj Madziulka nie zapomnij juro wysłać aparatu:diabloti: Quote
Medorowa Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 evaxon napisał(a):chce wysssac twoja kreffff:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: W moich żyłach płynie chmiel:loveu: Agunia-Pańciunia) napisał(a):czesc laseczko.... Witam:multi: :multi: Kitka20 napisał(a):ŁĄŁŁŁŁŁŁŁŁŁ nie było mnie pół dnia i wyjątkowo nie muszę nadrabiać:lol: :multi: Witaj Madziulka nie zapomnij juro wysłać aparatu:diabloti: Nie zapomnę:p :p paula_z napisał(a):Cześć wiedźminko :p Jak główka? :razz: Wypiłam sobie dwa piffka w nadziei, że mi pomogą, no i niby trochę pomogło:roll: :roll: Ale nie na tyle, bym mogła powiedzieć, że czuję się dobrze;) Idę spać:hand: Quote
gosikf & dogs Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Pijaczka???:evil_lol: Hey! Pozdrawiam i proszę przekazać mizianko dla psiaków!!!;) Quote
Vectra Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 cześć kochana moja :loveu: zaniedbałam Cię dziś :oops: ale nadrobię to :diabloti: Quote
agbar Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
AlKil Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 dzień dobry, czy dzisiaj pospałaś te 11 godzin i masz dobry humor?:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Hejka chmielowa księżniczko :loveu: Siostruniu, czy z Tobą już lepiej? Quote
agbar Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Medorowa !!!!!!!!!!!!!! bacznosc!!!!!!!!!!!:diabloti: Quote
agbar Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Kate I Luka napisał(a):Hejka chmielowa księżniczko :loveu: Siostruniu, czy z Tobą już lepiej? to z nia moze byc lepiej:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :diabloti: Quote
Kate I Luka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 dealer napisał(a):to z nia moze byc lepiej:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :diabloti: no wiesz... powinowactwo ze mną zobowiązuje :eviltong: Quote
Recommended Posts