e.v.a Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [CENTER]:icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: 0X [/CENTER] Quote
Vectra Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 zapewne się ucieszysz że już jestem :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Medorowa Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Kiłi napisał(a):Dzieńdobry gaduły!:lol: Też się dziwię, że ich jęzory od tego gadania nie bolą:shake::diabloti: evaxon napisał(a)::icon_roc: :icon_roc: :icon_roc: 0X :stupid::siara: Quote
Medorowa Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Vectra napisał(a):zapewne się ucieszysz że już jestem :diabloti: :diabloti: :diabloti: O mła:loveu::loveu::loveu: A co to tak szybko się dzisiaj z wyrka podniosłaś:diabloti: Quote
agbar Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 czesc nienormalna:loveu: przyszlam se do ciebie moze mnie Tu taka jedna WEKTRA nie znajdzie:diabloti: gdzie sie wloczysz znowu he?:razz: Quote
Vectra Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 madzia i medor napisał(a):O mła:loveu::loveu::loveu: A co to tak szybko się dzisiaj z wyrka podniosłaś:diabloti: tak jakoś wyfrunęłam szybko z łożeczka żeby czym prędzej do Ciebie przybiec :diabloti: Dilerówny nie widziałaś ? bo lata to to za mną i się ślini :diabloti: Quote
Medorowa Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='dealer']czesc nienormalna:loveu: przyszlam se do ciebie moze mnie Tu taka jedna WEKTRA nie znajdzie:diabloti: gdzie sie wloczysz znowu he?:razz: Teraz to już na doopie siedzę, bo mnie pogoda robi w ... jajo:cool1: [quote name='Vectra']tak jakoś wyfrunęłam szybko z łożeczka żeby czym prędzej do Ciebie przybiec :diabloti: Dilerówny nie widziałaś ? bo lata to to za mną i się ślini :diabloti: A nie mówiłam, że życie beze mnie traci sens:diabloti: :diabloti: Widziałam, była tu przed chwilą i micałego blogaska zaśliniła:diabloti: :diabloti: Quote
Kiłi Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='madzia i medor'] A nie mówiłam, że życie beze mnie traci sens:diabloti: :diabloti: Nie ma to jak skromność:diabloti: :siara: Dajta jakieś zdjątka:mad: Quote
Medorowa Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Kiłi napisał(a):Nie ma to jak skromność:diabloti: :siara: Dajta jakieś zdjątka:mad: Były, trzeba się cofnąć:diabloti: parę stron wcześniej i na pewno znajdziesz:siara: Quote
Kiłi Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 madzia i medor napisał(a):Były, trzeba się cofnąć:diabloti: parę stron wcześniej i na pewno znajdziesz:siara: eee tam tamte to już stare, a ja chce nowe:mad: Takie cieplutkie:diabloti: Quote
Medorowa Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Kiłi napisał(a):eee tam tamte to już stare, a ja chce nowe:mad: Takie cieplutkie:diabloti: Kiedy ja nimam cieplutkich:niewiem::niewiem: Quote
Kiłi Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 madzia i medor napisał(a):Kiedy ja nimam cieplutkich:niewiem::niewiem: To je zrób:diabloti: Quote
Medorowa Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Kiłi napisał(a):To je zrób:diabloti: Nie mam czym:niewiem: paula_z napisał(a):Znowu aparata nie wysłałaś :mad: :evil_lol: Ciiiiiii;) :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kiłi Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 madzia i medor napisał(a):Nie mam czym:niewiem: A to już nie mój problem:diabloti: :evil_lol: Quote
Kitka20 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Oj Madzia Madzia znowu nas olałaś nie toffasz nas jak możesz:placz: Tyle czasu Cie prosimy byś ruszyła 4 literki na poczte:diabloti: a Ty co?? lenia chyba masz i olewkę, a może poprostu nie chcesz się chwalić swoimi słodziznami?? Quote
Medorowa Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Kiłi napisał(a):A to już nie mój problem:diabloti: :evil_lol: Mój też nie:siara:;) :evil_lol: Dobra, wygrzebię jakieś starsze:eviltong: Quote
Medorowa Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Kitka20 napisał(a):Oj Madzia Madzia znowu nas olałaś nie toffasz nas jak możesz:placz: Tyle czasu Cie prosimy byś ruszyła 4 literki na poczte:diabloti: a Ty co?? lenia chyba masz i olewkę, a może poprostu nie chcesz się chwalić swoimi słodziznami?? Bo ja kocham tylko siebie:cool1: A tak poważnie, to dzisiaj cały dzień leje, a ja mam spory kawałek drogi na pocztę:eviltong: A ze leniwa, to swoją drogą:siara::siara: Quote
Kiłi Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 madzia i medor napisał(a):Mój też nie:siara:;) :evil_lol: Osz ty!:angryy: :diabloti: A u mnie dzisiaj słonko:lol: Quote
Medorowa Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='Kiłi']Osz ty!:angryy: :diabloti: A u mnie dzisiaj słonko:lol: Co ja:niewiem::niewiem::niewiem::diabloti: Quote
agbar Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 tesknilas:diabloti: a zdjec nie dawaj...po co??? przeca sa na pierwszej stronie jakies psy....:diabloti: Quote
Medorowa Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 dealer napisał(a):tesknilas:diabloti: a zdjec nie dawaj...po co??? przeca sa na pierwszej stronie jakies psy....:diabloti: Jasne, że tęskiniłam:loveu: :loveu: Nie miałam komu dogryzać:diabloti: Jedna mnie rozumie - słuchajcie Dealerki, ona wie o co kamam:ylsuper: Quote
ferraribox Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 :lol: :lol: :lol: WItanko:lol: :lol: :lol: Będę was odwiedzać:lol: :lol: :lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='Vectra']zapewne się ucieszysz że już jestem :diabloti: :diabloti: :diabloti: rzekłabym dopiero patrzac na godzine tego posta.....:diabloti: Quote
Recommended Posts