luka1 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Irytuje taka nieodpowiedzialność, ale gdy dookoła tyle psów, że można zmieniać jak -hm nie wiem co. Nie wiem czy świadomość ludzi jest tak mizerna, czy głupota tak wielka. Załatwiłam sterylkę za darmo!! dla dwóch suczek, dla których udało mi się znależć domki - jedna mieszkała w norze przy drodze, druga pod moim balkonem. Ani jedna, ani druga niezostała wysterylizowana - "bo ona rodzi takie ładne dzieci". A wczoraj w ogródku jordanowskim znów ktoś pozostawił gromadkę szczeniaków. Ręce opadają. Quote
Zmysł Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Ale piękna sunia. I widać, że bardzo przyjacielska. Żal słuchać takich wieści:shake: . Quote
malagos Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 malagos napisał(a):I juz wiadomo, dlaczego oddano Małą? :shake: A tak sobie znów zapytam....? Quote
pidzej Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Ja nie wiem, pewnie nie ma wieści. Być może w tym tygodniu mała poleci do Niemiec. Ale to jeszcze nie wiadomo. Quote
Zmysł Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 coroczna majówka dla dzieciaków i zwierzaków z cyklu: POKOCHAJ SIERŚCIUCHA 27 maja 2007, od godz. 12.00 w pubie LOLEK (Pola Mokotowskie) W programie: * występy artystów dorosłych i trochę młodszych * * loteria fantowa ze wspaniałymi nagrodami * * pokaz psiej tresury i fryzjerstwa * * mądre rady od weterynarzy, psich psychologów i właścicieli schronisk * * super konkursy dla zwierzaków i dzieciaków * * wybory psich piękności – sędziuje sędzia kynologiczny * * i wiele innych niespodzianek Quote
Iga23 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Jakie pieski jeszcze zostały chciałą bym pomuc w czukaniu im domku ale niewiem którym. Co z tym dalmatyńczykiem? Quote
ARKA Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Pani Aldonie przesunieto przyjecie do szpitala, idzie 30 maja. Mala sunia ma dom, nie pojechala do Niemic, Sara, wyzlica tez ma dom. Jesli chcesz pomoc kontaktuj sie bezposrednio z p.Aldona tel; 606 391 022. Mnie pytala jedna osoba o dalmatynczyka ale chcial dla suczki dalmatynki:mad: :mad: :mad: Quote
asiamm Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 W czwartek pani Zyta zabrała do Azorka jedną sunię (na fotkach poniżej), a w przyszłym tygodniu ma zabrać jeszcze 4 małe sunie. Quote
Zmysł Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='asiamm']W czwartek pani Zyta zabrała do Azorka jedną sunię (na fotkach poniżej), a w przyszłym tygodniu ma zabrać jeszcze 4 małe sunie. Ale słodziak Quote
Zmysł Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Zmysł napisał(a):Ale słodziak I co z tym pieseczkiem? Quote
asiamm Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='Zmysł']I co z tym pieseczkiem? nadal w schronisku, tyle że jest już po sterylce aborcyjnej (i po kąpieli ;) ) słodziaczek z niej, chodzi za człowiekiem jak cień i się cała merda tu więcej fotek małej: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=11915&page=143 Quote
Guest Reyes Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='Ania W']LALUŚ - dalmatyńczyk, ok 8 lat. Bardzo źle znosi pobyt w schronisku, ze stresu gryzie łapy. Do domu bez psów. Wiadomo już coś o tum psie ? (mod. Łaciatego Forym ) Quote
Ziutka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Czy ktoś wie co się dzieje z tym schroniskiem ?? Czy Ono nadal istnieje ?? Quote
luka1 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Ziutka, a co ty takie pytania zadajesz? :cool3: Pewnie że istnieje i jak tam latem byłam miało sie b. dobrze. Zresztą jak bedziesz w Sochaczewie możesz tam jechac i zobaczyć - mnie sie b. podobało. Wybiegi ok , psiaki zadowolone. Quote
Ziutka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 luka1 napisał(a):Ziutka, a co ty takie pytania zadajesz? :cool3: A bo tak sobie przeglądam stare wątki i wpadł mi w oko ten - to siem zapytałam :cool3: Quote
Recommended Posts