Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kora']Nutusia, spotkanie musi sie odbyc bo soczek i smalczyk Ci obiecalam ;-) Mazowszanka "stare" to my tam bylysmy wsrod tych malolatow :evil_lol:, ale mialysmy cel i tematy ktore nas interesuja, to mowilam [B]ja Kora z gestem "bez zadnych zdjec[/B]" ;-)[/QUOTE]

Czyli Pani Wielka Strażaczka:)
PPoż. :)

Dobrze, że Wiosna tam nie siedziała, bo by się "zlała" z tą szafką ogniową:)

Posted

[quote name='Nutusia']Następnym razem musimy się umówić ze stosownym wyprzedzeniem, co by Kielcówka takowy sabat wpisała w terminarz i też mogła zjechać. Tym bardziej, że wczoraj wszystkie zgodnie doszłyśmy do wniosku, że baaaaaaardzo byśmy chciały Węgielkową poznać w realu ;) Ja, w razie co, proponuję nocleg, ale od razu zastrzegam, że tylko z opcją przynajmniej jeden pies pod kołdrą :)[/QUOTE]
U mnie na Ursynowie tez ktos ma nocleg zapewniony jak bedzie potrzeba, ale niestety bez czworonoga bo moja gwiazda konkurencji nie toleruje.

Posted

[quote name='wegielkowa']Czyli Pani Wielka Strażaczka:) PPoż. :) Dobrze, że Wiosna tam nie siedziała, bo by się "zlała" z tą szafką ogniową:)[/QUOTE]
Wiedzialam gdzie usasc widzisz ze mam eko papieroska w reku.

Posted

[quote name='Kora']U mnie na Ursynowie tez ktos ma nocleg zapewniony jak bedzie potrzeba, ale niestety bez czworonoga bo moja gwiazda konkurencji nie toleruje.[/QUOTE] Moi Teściowie mieszkają na Ursynowie, siostra i brat mojej Mateńki, mój Szwagier, a ma siostra osobista w Opypach:)

Posted

Z tych Kielców to fajna ekipa może przyjechać, na czele oczywiście z wąglikowa, a i ta Wulgarna Emilia też może się przywlec zza granicy.

Posted

[quote name='wiosenka']Ale fajnie, kurcze żeby tak kiedyś w weekend się dało...
Edit[SIZE=1] Męczyłam męża, żeby pokazał mi Mazowszankę ;).[/SIZE][/QUOTE]

a skąd mąż zna tę panią?......... Co dziwne, teraz mój popatrzył na zdjecia i też zaraz poznał Gośkę.......

Posted

Malagosie, przepraszam za offa, ale mam pytanie do pólnocnej strony stolicy:
czy wiecie, jaka fundacja jest w Markach lub w okolicy Marek? Podobno tam jest sunia, która wróciła z niedobrej adopcji. Pani sąsiadka tego dziwnego DSu chce zaadoptować tę sunię i poszukuje fundacji (organizacji?), która przyjęła sunię na tymczas. Sunia-szczeniak ma na imię Luna i wygląda tak:

[IMG]http://img651.imageshack.us/img651/8311/zdjcie10121.jpg[/IMG]

Posted

Z ogłoszeń nie ma żadnego telefonu ani mejla. Wczoraj ukazała się w Kurierze Makowskim notatka "Pomóż adoptując" ze zdjeciem suni i szczylka oraz Milusi plus krótki fajny tekścik (autorstwa pani z gminy). Do Milusi podany mój telefon, jak prosiłam, do suni tel. urzędu gminy. Oczywiście, nie było na razie odzewu.
Zapowiadają mrozy, poprosiłam więc pana z gospodarki komunalnej o dodatkowe ocieplenie budki (więcej słomy, bo się ta uleżała) i ma też obłożyć budkę paczkami słomianymi, by śnieg nie nawiewał. Tylko tyle mogę zrobic w temacie sunia+szczeniak.........

Posted

Jakoś głucha ta Milucha na Twe prośby :)
Dobrze jej na naszej kanapie, smakuje jej nasz chlebek kradziony cichaczem, fajnie się myszkuje w koszu na śmieci - to gdzie będzie się wybierała?
ale jak to powiedzieć kolejnej biedusi w potrzebie, choćby tej matusi z maleństwem?
U nas teraz juz -11 stopni i spada temperatura na pysk........

Posted

Mam i ja taką nadzieję.
A tu kolejna porzucona mała suczka, spi pod głoym niebem w Sulejówku!

Sulejówek k/ Warszawy
Bardzo proszę o pomoc, nadal mam pod domem małego pieska, a raczej sunie. Nie mogę jej zabrać do domu. Straż miejska i inne tego typu odsyłają mnie z kwitkiem. Czy ktoś nie chciał by przygarnąć takiego maleństwa, bardzo pilnie, jest bardzo zimno, a ona śpi na zewnątrz. Sunia jest bardzo przestraszona, ale daje się głaskać i dotykać. Nie widać żeby była na coś chora, wymaga po prostu kąpieli i zadbania. Piesek znajduje się w Sulejówku pod Warszawą.

[IMG]http://img402.imageshack.us/img402/6229/beowav.jpg[/IMG]

[B]Kontakt 788-885-888[/B]

Posted

[quote name='malagos']Mam i ja taką nadzieję.
A tu kolejna porzucona mała suczka, spi pod głoym niebem w Sulejówku!

Sulejówek k/ Warszawy
Bardzo proszę o pomoc, nadal mam pod domem małego pieska, a raczej sunie. Nie mogę jej zabrać do domu. Straż miejska i inne tego typu odsyłają mnie z kwitkiem. Czy ktoś nie chciał by przygarnąć takiego maleństwa, bardzo pilnie, jest bardzo zimno, a ona śpi na zewnątrz. Sunia jest bardzo przestraszona, ale daje się głaskać i dotykać. Nie widać żeby była na coś chora, wymaga po prostu kąpieli i zadbania. Piesek znajduje się w Sulejówku pod Warszawą.

[B]Kontakt 788-885-888[/B][/QUOTE]

[SIZE=5]Matko jedyna[/SIZE]

Posted

ja bym chciała zaapelować do Milusi!!!
skoro pompa wysłuchała apelu, to może inteligentny border też wysłucha?
Borderze bo tutaj zaraz zepsujesz teorię magicznych 6 tygodni, więc mykaj czymprędzej do domku!!!!!

Posted

[quote name='Ryjonek']ja bym chciała zaapelować do Milusi!!!
skoro pompa wysłuchała apelu, to może inteligentny border też wysłucha?
Borderze bo tutaj zaraz zepsujesz teorię magicznych 6 tygodni, więc mykaj czymprędzej do domku!!!!![/QUOTE]

Mila jest u nas od 26 listopada, to ile to tygodni?...........