Tootiki Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Misiulku, do góry szybciutko!! Dobranoc biedny psinku... Quote
pati_zabrze Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Boooże czytam i nie mogę powstrzymać łez :placz: Ile w ludziach jest okrucieństwa :shake: ile to biedne stworzenie musiało przeżyć... Misiulku kochany bądź dzielny, Ty musisz żyć!!! Trzymam kciuki żeby Ci się udało. Quote
Tootiki Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Cioteczki, a jak on się dziś czuje?????????? Kiedy ma zapaść decyzja o zoperowaniu łapki????? Quote
Monia70 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Ja też się pytam o staruszka???? Ale też przepraszam za offa ale to pilne, dotyczy zatrutej karmy dla psów i kotów:-( [URL]http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=346243#more[/URL] Quote
kelko Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Kurcze, nie mogę znaleźć odnośnika do AFN... Chciałam zrobić przelew. Pomoże mi ktoś (jakiś czas mnie nie było na forum i nie mogę się odnaleźć :oops: ) Quote
anielica Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Kurczę... coś pozmieniali, ja też nie mogę znaleźć :roll: Quote
Monia70 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 znalazlam Tu jest wątek [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23307&page=418[/url] [B][COLOR=#ff0000]ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]UL.JAGIEŁŁY 5 M 19[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]14-100 OSTRÓDA[/COLOR][/B] [B][SIZE=4][COLOR=navy]numer konta[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=navy]78213000042001038801430001[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=#000080][/COLOR][/SIZE][/B] Quote
Tiger Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [B][U]Numer konta: [/U][SIZE=4][COLOR=navy]78213000042001038801430001[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3]VWBank[/SIZE][/B] [COLOR=black][B]ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE[/B] [B]UL.JAGIEŁŁY 5 M 19[/B] [B]14-100 OSTRÓDA[/B][/COLOR] [B]Z dopiskiem : MIsiek _Lublin [/B] [B]Serdecznie dziękujemy kelko za chęc pomocy ![/B] Byłam dziś u Miśka - bardzo króciutko , bo tylko w przerwie szkolenia,.. Misiek leży sobie na słoneczku cały dzień na dworze, dziś podobno sam się podniósł raz i sam się wysiusiał !!!!!:multi: Jednakze na pewno bardzo boli go wciąz złamana łapa i ogólne potłuczenia całego ciała .......:( Być może jutro zostanie wykonane USG jamy brzusznej ..... Chciałam jeszcze napisać , że USG oczu i zdjęcia RTG zostały wykonane na koszt kliniki .....:lol: :crazyeye: Quote
Tootiki Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Tiger'] Chciałam jeszcze napisać , że USG oczu i zdjęcia RTG zostały wykonane na koszt kliniki .....:lol: :crazyeye:[/quote] No faktycznie :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Misiuniu kochany, tak bym chciała żebyś już był zdrowy i żeby znalazł się dla Ciebie cudowny domek!!! [SIZE=3][COLOR=Red]SŁUCHAJCIE! UWAGA! ZATRUTA KARMA!! [/COLOR][/SIZE][URL]http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=346243#more[/URL] Quote
Tootiki Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Na dobranoc do góry Psiaku Misiaku.. [SIZE=3][COLOR=Red]SŁUCHAJCIE! UWAGA! ZATRUTA KARMA!! [/COLOR][/SIZE][URL]http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=346243#more[/URL] Quote
katya Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Misiek trzymaj się piesku. Nie wszyscy ludzie to potwory... Musisz zdążyć się o tym przekonać. Quote
nata od jadzi Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Co z Miśkiem? Są jakieś nowe wiadomości? Quote
Tiger Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 Nic nie wiem ........:( Monika już dziś musiałą wrócić do pracy ,więc pojedzie pewnie do niego wieczorkiem .....może teraz u niego jest ...... Zadzwonię do niej potem i jak się coś dowiem to niezwłocznie napiszę ... Z naszych pieniążków kupiła mu dobre puszki i suchą karmę :) Misio na szczęście apetyt wielki posiada :) Quote
Tiger Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Z MIsiem coraz lepiej ......... Już je na stojąco !!!!!! I dziś za każdym razem sam wstawał żeby się wysiusiać, i siusianie leci duże i ładnym strumieniem ..........:oops: ( Sorry za szczegóły , ale w jego przypadku to bardzo ważne :)) W czwartek będzie powtórka biochemii , żeby sorawdzić , czy mocznik i kreatynina spada ........ [B]Wciąz prosimy o wpłaty na Misia !!!!!!!:oops: [/B] Gdy będzie musiał opuścić klinikę , najprawdopodobniej trafi na jakiś czas do hoteliku ...... Quote
Tootiki Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='Tiger']Z MIsiem coraz lepiej ......... Już je na stojąco !!!!!! I dziś za każdym razem sam wstawał żeby się wysiusiać, i siusianie leci duże i ładnym strumieniem ..........:oops: ( Sorry za szczegóły , ale w jego przypadku to bardzo ważne :)) W czwartek będzie powtórka biochemii , żeby sorawdzić , czy mocznik i kreatynina spada ........ [B]Wciąz prosimy o wpłaty na Misia !!!!!!!:oops: [/B] Gdy będzie musiał opuścić klinikę , najprawdopodobniej trafi na jakiś czas do hoteliku ......[/quote] Dziękujemy za szczegóły! :cool3: Niech żyje duże siusianie ładnym strumieniem!! :multi: Misiu, Słoneczko jeszcze MUSI być dobrze!!! Zdrowiej Chopczyku!!!! Quote
katya Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Bardzo się cieszę, że Misiowi się polepsza. W końcu los się do niego uśmiecha powolutku. Quote
Voess Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Biedny piesek.:-( Tych ludzi to tylko pod ścianę i rozstrzelać za to co robią. Może wtedy by się nauczyli czym jest krzywda wobec zwierząt.:placz: Quote
Tootiki Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Dzień dobry Misiuniu :lol: Tiger, czy po tych czwartkowych badaniach zapadnie może decyzja o operacji łapki?? I co z obrażeniami wewnętrznymi, czy już coś więcej wiadomo??? No i te oczka biedne... :shake: ?????? Quote
Monia70 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Tiger']Z MIsiem coraz lepiej ......... Już je na stojąco !!!!!! [/quote] Noooo , nie ma to jak dobry sik !!!!!!! Niech siura na szczęście !!! ;) Quote
Iri Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 czekam na numer konta! Misiu, wspolnie Ci pomozemy! pozdrawaim Quote
Recommended Posts