Jump to content
Dogomania

Nistety ......Nie udało nam się ......:( MIŚ za TM (*) DLACZEGO ?! :(((((((((((((((

Recommended Posts

• Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boooże czytam i nie mogę powstrzymać łez :placz: Ile w ludziach jest okrucieństwa :shake: ile to biedne stworzenie musiało przeżyć... Misiulku kochany bądź dzielny, Ty musisz żyć!!! Trzymam kciuki żeby Ci się udało.

Posted

Ja też się pytam o staruszka????

Ale też przepraszam za offa ale to pilne, dotyczy zatrutej karmy dla psów i kotów:-( [URL]http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=346243#more[/URL]

Posted

Kurcze, nie mogę znaleźć odnośnika do AFN... Chciałam zrobić przelew. Pomoże mi ktoś (jakiś czas mnie nie było na forum i nie mogę się odnaleźć :oops: )

Posted

znalazlam Tu jest wątek [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23307&page=418[/url]
[B][COLOR=#ff0000]ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]UL.JAGIEŁŁY 5 M 19[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000]14-100 OSTRÓDA[/COLOR][/B]

[B][SIZE=4][COLOR=navy]numer konta[/COLOR][/SIZE][/B]

[B][SIZE=4][COLOR=navy]78213000042001038801430001[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=#000080][/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

[B][U]Numer konta:
[/U][SIZE=4][COLOR=navy]78213000042001038801430001[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]VWBank[/SIZE][/B]

[COLOR=black][B]ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE[/B]
[B]UL.JAGIEŁŁY 5 M 19[/B]
[B]14-100 OSTRÓDA[/B][/COLOR]

[B]Z dopiskiem : MIsiek _Lublin [/B]

[B]Serdecznie dziękujemy kelko za chęc pomocy ![/B]

Byłam dziś u Miśka - bardzo króciutko , bo tylko w przerwie szkolenia,..

Misiek leży sobie na słoneczku cały dzień na dworze, dziś podobno sam się podniósł raz i sam się wysiusiał !!!!!:multi:

Jednakze na pewno bardzo boli go wciąz złamana łapa i ogólne potłuczenia całego ciała .......:(

Być może jutro zostanie wykonane USG jamy brzusznej .....

Chciałam jeszcze napisać , że USG oczu i zdjęcia RTG zostały wykonane na koszt kliniki .....:lol: :crazyeye:

Posted

[quote name='Tiger']
Chciałam jeszcze napisać , że USG oczu i zdjęcia RTG zostały wykonane na koszt kliniki .....:lol: :crazyeye:[/quote]

No faktycznie :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Misiuniu kochany, tak bym chciała żebyś już był zdrowy i żeby znalazł się dla Ciebie cudowny domek!!!

[SIZE=3][COLOR=Red]SŁUCHAJCIE! UWAGA! ZATRUTA KARMA!!
[/COLOR][/SIZE][URL]http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=346243#more[/URL]

Posted

Na dobranoc do góry Psiaku Misiaku..

[SIZE=3][COLOR=Red]SŁUCHAJCIE! UWAGA! ZATRUTA KARMA!!
[/COLOR][/SIZE][URL]http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=346243#more[/URL]

Posted

Nic nie wiem ........:(

Monika już dziś musiałą wrócić do pracy ,więc pojedzie pewnie do niego wieczorkiem .....może teraz u niego jest ......
Zadzwonię do niej potem i jak się coś dowiem to niezwłocznie napiszę ...

Z naszych pieniążków kupiła mu dobre puszki i suchą karmę :)

Misio na szczęście apetyt wielki posiada :)

Posted

Z MIsiem coraz lepiej .........

Już je na stojąco !!!!!!

I dziś za każdym razem sam wstawał żeby się wysiusiać, i siusianie leci duże i ładnym strumieniem ..........:oops: ( Sorry za szczegóły , ale w jego przypadku to bardzo ważne :))

W czwartek będzie powtórka biochemii , żeby sorawdzić , czy mocznik i kreatynina spada ........

[B]Wciąz prosimy o wpłaty na Misia !!!!!!!:oops: [/B]

Gdy będzie musiał opuścić klinikę , najprawdopodobniej trafi na jakiś czas do hoteliku ......

Posted

[quote name='Tiger']Z MIsiem coraz lepiej .........

Już je na stojąco !!!!!!

I dziś za każdym razem sam wstawał żeby się wysiusiać, i siusianie leci duże i ładnym strumieniem ..........:oops: ( Sorry za szczegóły , ale w jego przypadku to bardzo ważne :))

W czwartek będzie powtórka biochemii , żeby sorawdzić , czy mocznik i kreatynina spada ........

[B]Wciąz prosimy o wpłaty na Misia !!!!!!!:oops: [/B]

Gdy będzie musiał opuścić klinikę , najprawdopodobniej trafi na jakiś czas do hoteliku ......[/quote]

Dziękujemy za szczegóły! :cool3: Niech żyje duże siusianie ładnym strumieniem!! :multi:

Misiu, Słoneczko jeszcze MUSI być dobrze!!! Zdrowiej Chopczyku!!!!

Posted

Biedny piesek.:-( Tych ludzi to tylko pod ścianę i rozstrzelać za to co robią. Może wtedy by się nauczyli czym jest krzywda wobec zwierząt.:placz:

Posted

Dzień dobry Misiuniu :lol:

Tiger, czy po tych czwartkowych badaniach zapadnie może decyzja o operacji łapki?? I co z obrażeniami wewnętrznymi, czy już coś więcej wiadomo??? No i te oczka biedne... :shake: ??????

Posted

[quote name='Tiger']Z MIsiem coraz lepiej .........

Już je na stojąco !!!!!!

[/quote]

Noooo , nie ma to jak dobry sik !!!!!!!
Niech siura na szczęście !!!
;)