Murka Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Murka się pochorowała i dlatego fotek nie ma :( Mam nadzieję, że po weekendzie pozwolą mi już wyściubić nos z domu. Quote
Murka Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Jak widać ciężko uchwycić ją w dobrej ostrości... Quote
Murka Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Halo... jest tu kto? Wciąż mam telefony o Muńka... a Filifionki nikt nie chce, buuu :( Quote
inka33 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Słodka psica. :loveu: I jaka fajna z niej łobuzica! :p Kto wygrywa w "starciu" Filifionka vs. trzy szczeniory? ;) A z Kajtunem miala przyjemność? Quote
Ty$ka Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Filifionka rośnie jak na drożdżach, mam nadzieję, że w końcu telefony się rozdzwonią ;) Quote
pucka69 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Murko - a czemu mi rachunków za pól Filifionki nie przesyłasz? Evelin sama płaci czy co? Quote
Murka Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 A bo mi nikt nie dał znać, że Filifionka ma być wspólna :) Więc ślę do Evelin tylko. Ale spoko, poprawię się :) Dzisiaj zrobiliśmy trochę fotek Filifionki do ogłoszeń (jakimś cudem udało się jej założyć bandamkę i przez kilkanaście minut jej nie zdjęła :) ), jak obrobię to wrzucę. inka, akurat Filifionka z Kajtunem nie ma "styczności" właściwie w ogóle (mieszka w osobnym boksie wewnętrznym, który w chwili obecnej robi za szczeniakarnię - maluszki są oczywiście oddzielone od podrostków), ale podejrzewam, że przypadli by sobie do gustu :) Quote
Evelin Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 Murka, mówiłam Ci,że Filifionka wspólna,muniek mój,ale widocznie coś umkneło..W kazdym razie ,ja z pełnym przekonaniem zaplacilam połowę ostatniej faktury... Quote
Murka Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Aaaa.. a ja myślałam, że na odwrót. Tzn. że Muniek wspólny :) Tak jakoś zrozumiałam... Quote
inka33 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='Murka'] inka, akurat Filifionka z Kajtunem nie ma "styczności" właściwie w ogóle (mieszka w osobnym boksie wewnętrznym, który w chwili obecnej robi za szczeniakarnię - maluszki są oczywiście oddzielone od podrostków), ale podejrzewam, że przypadli by sobie do gustu :) No właśnie - nie wiedzieć, dlaczego - tak jakoś sobie pomyślałam... :p Na "wybiegu" też nie mieli okazji? Może szkoda... :evil_lol: Quote
pucka69 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='Murka']Aaaa.. a ja myślałam, że na odwrót. Tzn. że Muniek wspólny :) Tak jakoś zrozumiałam...[/QUOTE] a jak w ostatnim przelewie napisałam "za pół Filifionki" mimo że mi "Muńka" przysłałaś to nie dało Ci nic do myślenia?:) No ale za pół Muńka też nie dostałam w styczniu - a już się kończy on! To bym poprosiła jakieś wyliczenie ... Quote
Murka Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Ty tam coś jeszcze o Pepku napisałaś ;) No nic, muszę to jakoś ogarnąć i na PW się z Wami rozliczę (jak to zabrzmiało :evil_lol: ). Quote
eloise Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 na PW! ha! ale to zabrzmiało! ;) teraz wszyscy sobie mogą dopowiedzieć co za tym stoi ;) Quote
Ty$ka Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Filisia cudna :loveu: Bardzo mi się podoba :) Quote
pucka69 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 eloise - Ty wiesz że ja mam nadal pożyczoną od Ciebie książkę? Murko o Pepku było "po odjęciu 25 zł które zostały z połowy 50 zł po Pepku" Wow - Murka się z nami na PW rozliczy. Co to może być pw? Przerębel Wędkarza, Przełęcz Wetlińska, Po prostu Wciry, Piękny Widok, Podwórze Wielkie?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Evelin Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 To może być Pucka Wydrwigrosz???? oj oberwie mi się zo to,oberwie...Ale pasuje! Quote
pucka69 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Nooooo nie ... ale pojechałaś ... przypominam że jesteś mi winna NADAL 5 zł za płytę na bazarku dla Łatki. Ty,ty ... EW ( Evelin Wydrwigrosz) Quote
Murka Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 W sumie to wypada, że Filifionkę można już ciachać... może wtedy będzie miała wzięcie. Ciachamy? Quote
Murka Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Oki, to będę się ustawiać z zabiegiem, może w przyszłym tygodniu się uda. Quote
Recommended Posts