Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

A bo mi nikt nie dał znać, że Filifionka ma być wspólna :) Więc ślę do Evelin tylko. Ale spoko, poprawię się :)

Dzisiaj zrobiliśmy trochę fotek Filifionki do ogłoszeń (jakimś cudem udało się jej założyć bandamkę i przez kilkanaście minut jej nie zdjęła :) ), jak obrobię to wrzucę.

inka, akurat Filifionka z Kajtunem nie ma "styczności" właściwie w ogóle (mieszka w osobnym boksie wewnętrznym, który w chwili obecnej robi za szczeniakarnię - maluszki są oczywiście oddzielone od podrostków), ale podejrzewam, że przypadli by sobie do gustu :)

Posted

Murka, mówiłam Ci,że Filifionka wspólna,muniek mój,ale widocznie coś umkneło..W kazdym razie ,ja z pełnym przekonaniem zaplacilam połowę ostatniej faktury...

Posted

[quote name='Murka']
inka, akurat Filifionka z Kajtunem nie ma "styczności" właściwie w ogóle (mieszka w osobnym boksie wewnętrznym, który w chwili obecnej robi za szczeniakarnię - maluszki są oczywiście oddzielone od podrostków), ale podejrzewam, że przypadli by sobie do gustu :)

No właśnie - nie wiedzieć, dlaczego - tak jakoś sobie pomyślałam... :p
Na "wybiegu" też nie mieli okazji? Może szkoda... :evil_lol:

Posted

[quote name='Murka']Aaaa.. a ja myślałam, że na odwrót. Tzn. że Muniek wspólny :) Tak jakoś zrozumiałam...[/QUOTE]
a jak w ostatnim przelewie napisałam "za pół Filifionki" mimo że mi "Muńka" przysłałaś to nie dało Ci nic do myślenia?:)
No ale za pół Muńka też nie dostałam w styczniu - a już się kończy on!
To bym poprosiła jakieś wyliczenie ...

Posted

eloise - Ty wiesz że ja mam nadal pożyczoną od Ciebie książkę?
Murko o Pepku było "po odjęciu 25 zł które zostały z połowy 50 zł po Pepku"
Wow - Murka się z nami na PW rozliczy. Co to może być pw? Przerębel Wędkarza, Przełęcz Wetlińska, Po prostu Wciry, Piękny Widok, Podwórze Wielkie?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• 3 weeks later...