Evelin Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 Łosiu????? ja Ci dam Łosiu..wysyłam tego przystojniaka z misją do Ciebie....Niech Ci wytłumaczy parę spraw... Quote
Murka Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 O jaka miła atmosfera :loveu: TZ też niedawno jak wracał z psiego transportu to mu coś mignęło, ale na razie nic nie przyszło... ale z doświadczenia :shake: wiem, że to przychodzi po dłuższym czasie jakoś. Odnośnie Gracji: sunia bardzo fajna, przymilna i już następnego dnia nie jojczała :) z psami błyskawicznie się zaprzyjaźniła i bawi się już w ganianego. Ale wzdryga się jeszcze na gwałtowne szczekanie albo jakieś dziwne głośne dźwięki - pędzi wówczas schronić się w boksie :) Zabawkami wzgardziła, woli obgryzać posłanko. Częstotliwość robienia koopek godna podziwu :razz: Niestety większość w boksie... ale pewnie z czasem załapie :) Jutro mamy sesję foto by muzzy - nawet się nie pytam czy chcecie... mam nadzieję tylko, że czasu nam starczy na wszystkie psiaki, bo będzie go mniej niż zawsze przy takich okazjach. Quote
Pipi Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Jestem szczesliwa kiedy wiem, ze Gracja tez. Ciesze sie bardzo i dziekuje. Quote
Evelin Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 wątek Gracji http://www.dogomania.pl/forum/threads/247847-Gracja-z-lasu-na-Podlasiu-ju%C5%BC-w-hoteliku-u-Murki?p=21412991#post21412991 Quote
Recommended Posts