mulinka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 piękny pies i piękne imię mu dałyście - Prince Prince szuka domu !!! Quote
Ulka18 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Bardzo dobra aukcja allegro...tekst naprawde wzrusza. Oby TEN domek przeczytal i dal dom Prince'owi. Quote
Moriaaa Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Dzisiaj byłam u chłopaka, psiak cuuuuudny:) Jest prześlicznym młodym, baaaardzo grzecznym psem. Na mój widok myśłałam że pęknie z radości...machał dupcia jak bokserek:) Popołudniu jadę jeszcze raz (bo właśnie przyszły kosmetyki..Dziękuję Pani Lucynko), chłopak będzie miał profesjonalną sesję fotograficzą:) A równiez dzisiaj będzie można zobaczyc go w ŁWD:) więć się nasz collak już medialny się robi:) :) :) Quote
Reno2001 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Moriaaa napisał(a): A równiez dzisiaj będzie można zobaczyc go w ŁWD:) więć się nasz collak już medialny się robi:) :) :) Super!! To będą główne ŁWD? Quote
katya Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Reno2001 napisał(a):Super!! To będą główne ŁWD? O 17.45 :evil_lol: Quote
nata od jadzi Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Prince - książę i jego księżniczka wybawicielka :D Quote
szajbus Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 O kurczę, nie daruje sobie tego, że nie oglądałam Ale takie cudeńko musi znaleźć domek. Nie ma siły Quote
Reno2001 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Prince, jesteś po prostu przepiękny:loveu: :loveu: . To juz drugi kolak ,któremu kibicuję i będę chyba najszczęśliwsza na świecie kiedy oba znajda kochające domki!! Quote
Moriaaa Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Zapraszam do oglądniecią m.in Princa w programie ŁWD..już na naszym videoblogu:) http://www.video.niechcianeizapomniane.org/ Quote
malagos Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Moriaa równie dobrze wyglada z jamniczka, jak i z collie :eviltong: Quote
pusia2405 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Dziewczyny jesteście wielkie, bo co mogę innego powiedzieć... Quote
Moriaaa Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 malagos napisał(a):Moriaa równie dobrze wyglada z jamniczka, jak i z collie :eviltong: Z kundelkami tez mi do twarzy..mam nadzieję ;) A mój Książe się pokazuje:) Quote
Recommended Posts