Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Collak od dwóch lat żyje w ruinach fabryki w centrum Łodzi. Dokarmia go znana nam karmicielka kotów..i psów:( Psiak jest młody , może mieć około 3-4 lat..niesamowicie przytulaśty, spragniony ciepła. Ma śliczne umaszczenie, taki prawie collie z niego;) Większość część dnia spędza leżąc na przestanku autobusowym..jakby czekał...już dwa lata czeka...
Chcemy go zabrać do hotelu, doprowadzić do ładu, wykastrować i znaleźć dobry dom z ogrodem...ale brakuje funduszy. Prosimy o wsparcie..albo o domek.

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jesli to kolak to zapytam Lucynke z forum collie, czy nie wsparlaby hoteliku dla niego. Lucynka placi za hotelik pod Krakowem u p.Tomka - 2 kolaczek
z Katowic, Tekli i Finki.

Moriaaa, jaki jest koszt za dobe hoteliku?

Posted

Ulka18 napisał(a):
Jesli to kolak to zapytam Lucynke z forum collie, czy nie wsparlaby hoteliku dla niego. Lucynka placi za hotelik pod Krakowem u p.Tomka - 2 kolaczek
z Katowic, Tekli i Finki.

Moriaaa, jaki jest koszt za dobe hoteliku?

Cena hoteliku to 300zł m-c.
Pomózmy biedakowi...ona naprawdę wygląda jak collie..tylko ta maść taka inna.

Posted

Psiak jest w centrum Łodzi...pomiedzy naprawdę ruchliwymi ulicami..boję sie że w końcu się nie uda i skończy pod kołami:( A to młody, piekny pies.
Jak doszłam, zaczęłam głaskać to grube futro..on zaczął zasypiać..oparł umęczoną głowę o moją dłoń i odpoczywał..jest bardzo spragniony kontaktu z człowiekiem...błagam..pomożmy mu...:placz::placz::placz:

Posted

Widziałam go 2 razy na przystanku Politechniki/Wróblewskiego. Bardzo marnie wygląda psiaczek. Od razu pomyślałam, że bezdomny, ale później już go więcej nie widziałam (a jeździłam na tej trasie codziennie przez 2 tygodnie), więc moje sumienie się uspokoiło, że pewnie ktoś go po prostu wypuszcza samego na spacer...
On zasługuje w końcu na dom i trochę miłości Wygląda bardzo poczciwie.

Posted

Byłoby cudownie...Choć wiem, że ma na utrzymaniu już niezłą gromadkę...:roll:
To taki cudny psiak...chciałabym już jutro chłopaka zabrać...on jest taki biedny na tym przestanku. Tyle ludzi cholera i nikt nie pomógł taki szmat czasu...

Posted

To niewiarygodne,że taki charakterystyczny pies przez dwa lata mieszka na ulicy i nikt się nim nie zaopiekował,rozumiałabym jeszcze,gdyby nie pozwolił do siebie dojść,ale jeśli on tak szuka kontaktu z człowiekiem...
Moriaa,jemu trzeba pomóc!!!

Posted

katya napisał(a):
Widziałam go 2 razy na przystanku Politechniki/Wróblewskiego. Bardzo marnie wygląda psiaczek. Od razu pomyślałam, że bezdomny, ale później już go więcej nie widziałam (a jeździłam na tej trasie codziennie przez 2 tygodnie), więc moje sumienie się uspokoiło, że pewnie ktoś go po prostu wypuszcza samego na spacer...
On zasługuje w końcu na dom i trochę miłości Wygląda bardzo poczciwie.

Boże, to ja też go widziałam, teraz to kojarzę:crazyeye: . Wtedy jechałam samochodem i to lewym pasem, więc mi tylko mignął i chyba tak lekko się łudziłam, że on tak z kimś stoi.
On na prawdę rzuca się w oczy bo to piękny pies.
dziewczyny jestem chętna do pomocy. Jakby co mam samochód.
Daje mój nr tel 0 605 741 888.

Niestety ja do siebie go nie wezmę ale oferuje transport.

Posted

Czyli jest nas coraz więcej, tych które "znają" psiaka.
Mam taką cichą nadzieję, że jednak coś się ruszy w sprawie collaka, że do końca tygodnia uda nam się go umieścić w hoteliku...ALE POTRZEBUJEMY POMOCY..nie damy rady utrzymać 4 psa:(

Posted

Też napisałam do Lucynki..Ula dzięki:)
Właśnie...allegro super..kochane, nie zostawiajmy sprawy tylko z nadzieją na pomoc Lucynki..ona sponsoruje już sporą gromadkę collaków w potzrebie..błagam pomóżmy mu...jest cudowny, domek szybko znajdzie, ale trzeba go doprowadzić do normalności..futerko kołtun na kołtunie w podszerstku...trzeba to wyczesać, wypielęgnować i będzie prawdziwy książe:)
Jestem w stanie się nim zająć, ale nie jesteśmy w stanie już opłacić pobytu w hotelu:(