MonikaP Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [FONT=Arial]Skopiowane ze strony Fundacji Emir:[/FONT] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][B]6.04.07:[/B]Sultan bardzo cieszy sie z odwiedzin. Mimo sporych problemow z chodzeniem, chetnie podchodzi do ludzi, podstawia swoj piekny łeb do głaskania. Ma takie m±dre, spokojne oczy. Cieszy się z psich przysmaków. [/FONT][/SIZE] Quote
GoniaP Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [B][img]http://upload.miau.pl/3/1354.jpg[/img] Musiałam sobie wstawić to zdjęcie jeszcze raz... Wzruszający widok. Normalnie nie mogę wydusić z siebie słów... Dziękuję wszystkim, którzy przyczynili się do tego, że Sułtanik stoi o własnych siłach :Rose: [/B] Quote
Donvitow Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Jesteście wielkie i cieszę się że jesteście. Spokojnych świąt. Kajetan Quote
MonikaP Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='Donvitow']Jesteście wielkie i cieszę się że jesteście. Spokojnych świąt. Kajetan[/quote] Gooś! Rumienimy się? Na trzy-cztery :oops: :oops: ...........................:evil_lol: Quote
GoniaP Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='MonikaP']Gooś! Rumienimy się? Na trzy-cztery :oops: :oops: ...........................:evil_lol:[/quote] I na pięć-i-sześć-i-siedem!!!! Nie złożyłaś Don Corleone życzeń:mad: Ja to przynajmniej uczyniłam osobiście :p Quote
MonikaP Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='GoniaP']I na pięć-i-sześć-i-siedem!!!! Nie złożyłaś Don Corleone życzeń:mad: Ja to przynajmniej uczyniłam osobiście :p[/quote] O mamma mia...Don Corleone,wybaczysz - to ostatni raz, przysięgam. Spokojnych, radosnych Świąt życzę Tobie, Don Corleone i całej Twojej Rodzinie, nie wyłączając [B]Bardzo_Wyszkolnych [/B](bo do niedzieli na pewno będą chodzić jak szwajcarskie zegarki)[B] _Psów[/B] :lol: . Quote
GoniaP Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Co do życzeń Świątecznych... To ja życzę wszystkim Wam przede wszystkim zdrowia i szczęścia, oraz poczucia dobrze wypełnionych misji i wielu radosnych chwil z nimi związanych. Quote
GoniaP Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Sułtan... Sułtanik...Piesio... Nasz kochany:loveu: Quote
Donvitow Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Zdrowiej szybko by CIOTECZKI miały frajdę !! Quote
MonikaP Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='Donvitow']Zdrowiej szybko by CIOTECZKI miały frajdę !![/quote] To nie dla naszej frajdy Sułtan ma zdrowieć, a dla siebie :-). Quote
GoniaP Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Kopiuję ze strony Emir: [B]8.04.07:[/B]SUŁTAN - wychodzi na spacery i zupełnie dobrze sobie radzi; ma apetyt ( dziś świateczna porcja kurczaka z ryżem zniknęła w ciągu niewielu sekund(; jest spokojny i bardzo spragniony czulości i uwagi .:multi: Quote
MonikaP Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='GoniaP']Kopiuję ze strony Emir: [B]8.04.07:[/B]SUŁTAN - wychodzi na spacery i zupełnie dobrze sobie radzi; ma apetyt ( dziś świateczna porcja kurczaka z ryżem zniknęła w ciągu niewielu sekund(; jest spokojny i bardzo spragniony czulości i uwagi .:multi:[/quote] Wspaniale! [SIZE=1]Tylko żeby się nie rozbrykał, bo się nadwyręży i dopiero będzie ...:look3: [/SIZE] Quote
Ada-jeje Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Przeczytalam watek od poczatku do konca. Przed Monia i Gonia nie tylko chyle czola ale rowniez klaniam sie nisko. Jestescie wspamialym przykladem na dogo. Wszystkim pozostalym osobom ktorzy przyczynili sie do ratowania tej biednej psiury serdeczne dziekuje.Chociaz historia byla z poczatku przerazajaca to zakonczyla sie wielka radoscia nie tylko dla was ale dla wszystkich ktorzy ten watek przeczytali lub przeczytaja. A Sultanka prosze odemnie wymiziac. pozdrawiam. Quote
PaulinaT Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='GoniaP']Kopiuję ze strony Emir: [B]8.04.07:[/B]SUŁTAN - wychodzi na spacery i zupełnie dobrze sobie radzi; ma apetyt ( dziś świateczna porcja kurczaka z ryżem zniknęła w ciągu niewielu sekund(; jest spokojny i bardzo spragniony czulości i uwagi .:multi:[/quote] Pięknie..... :lol: :lol: :lol: Quote
Donvitow Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='MonikaP']To nie dla naszej frajdy Sułtan ma zdrowieć, a dla siebie :-).[/quote] Jędzunia:diabloti: Quote
MonikaP Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='Donvitow']Jędzunia:diabloti:[/quote] Złośliwiec :p . Quote
malagos Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='MonikaP']Złośliwiec :p .[/quote] i tak jesteście kochani :eviltong: Quote
Donvitow Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='malagos']i tak jesteście kochani :eviltong:[/quote] i jestem zawsze do Twojej dyspozycji wraz z caroolią. Quote
GoniaP Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Donvitow']i jestem zawsze do Twojej dyspozycji wraz z caroolią. A na moje wtręty zawsze pierwiastek.[/quote] Hm, malagos, ale masz dobrze :diabloti: Quote
basiaap Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='GoniaP']KOMENTARZ ZBĘDNY!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: [B][IMG]http://upload.miau.pl/3/1332.jpg[/IMG][/B][/quote] Brawo, dziewczyny:) Quote
MonikaP Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Fundacja Canis et Felis przelała dziś 500zł jako swój udział we współfinansowaniu leczenia Sułtana. Jeśli ktoś z Was chciałby mu pomóc, bardzo proszę o wpłaty na konto naszej fundacji z dopiskiem "darowizna dla Sułtana od..." Quote
bumerang Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Zdrowiej Sułtanku!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Donvitow Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Sultan. Widać że masz się dobrze. Trzymamy kciuki. Quote
GoniaP Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Sułtanie, do zobaczenia we wtorek :) Przygotuj żołądek na pyszności! I kizianko1 Werbuj siły na spacerek. Popraw włos, bo będa fotki ;) Quote
Recommended Posts