Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial]Skopiowane ze strony Fundacji Emir:[/FONT]
[SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/SIZE]
[SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][B]6.04.07:[/B]Sultan bardzo cieszy sie z odwiedzin. Mimo sporych problemow z chodzeniem, chetnie podchodzi do ludzi, podstawia swoj piekny łeb do głaskania. Ma takie m±dre, spokojne oczy. Cieszy się z psich przysmaków. [/FONT][/SIZE]

• Replies 383
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B][img]http://upload.miau.pl/3/1354.jpg[/img]
Musiałam sobie wstawić to zdjęcie jeszcze raz...
Wzruszający widok. Normalnie nie mogę wydusić z siebie słów...
Dziękuję wszystkim, którzy przyczynili się do tego, że Sułtanik stoi o własnych siłach :Rose:
[/B]

Posted

[quote name='Donvitow']Jesteście wielkie i cieszę się że jesteście. Spokojnych świąt. Kajetan[/quote]

Gooś! Rumienimy się? Na trzy-cztery :oops: :oops: ...........................:evil_lol:

Posted

[quote name='MonikaP']Gooś! Rumienimy się? Na trzy-cztery :oops: :oops: ...........................:evil_lol:[/quote] I na pięć-i-sześć-i-siedem!!!!
Nie złożyłaś Don Corleone życzeń:mad: Ja to przynajmniej uczyniłam osobiście :p

Posted

[quote name='GoniaP']I na pięć-i-sześć-i-siedem!!!!
Nie złożyłaś Don Corleone życzeń:mad: Ja to przynajmniej uczyniłam osobiście :p[/quote]

O mamma mia...Don Corleone,wybaczysz - to ostatni raz, przysięgam.
Spokojnych, radosnych Świąt życzę Tobie, Don Corleone i całej Twojej Rodzinie, nie wyłączając [B]Bardzo_Wyszkolnych [/B](bo do niedzieli na pewno będą chodzić jak szwajcarskie zegarki)[B] _Psów[/B] :lol: .

Posted

Co do życzeń Świątecznych...
To ja życzę wszystkim Wam przede wszystkim zdrowia i szczęścia, oraz poczucia dobrze wypełnionych misji i wielu radosnych chwil z nimi związanych.

Posted

Kopiuję ze strony Emir:
[B]8.04.07:[/B]SUŁTAN - wychodzi na spacery i zupełnie dobrze sobie radzi; ma apetyt ( dziś świateczna porcja kurczaka z ryżem zniknęła w ciągu niewielu sekund(; jest spokojny i bardzo spragniony czulości i uwagi .:multi:

Posted

[quote name='GoniaP']Kopiuję ze strony Emir:
[B]8.04.07:[/B]SUŁTAN - wychodzi na spacery i zupełnie dobrze sobie radzi; ma apetyt ( dziś świateczna porcja kurczaka z ryżem zniknęła w ciągu niewielu sekund(; jest spokojny i bardzo spragniony czulości i uwagi .:multi:[/quote]

Wspaniale! [SIZE=1]Tylko żeby się nie rozbrykał, bo się nadwyręży i dopiero będzie ...:look3: [/SIZE]

Posted

Przeczytalam watek od poczatku do konca. Przed Monia i Gonia nie tylko chyle czola ale rowniez klaniam sie nisko. Jestescie wspamialym przykladem na dogo. Wszystkim pozostalym osobom ktorzy przyczynili sie do ratowania tej biednej psiury serdeczne dziekuje.Chociaz historia byla z poczatku przerazajaca to zakonczyla sie wielka radoscia nie tylko dla was ale dla wszystkich ktorzy ten watek przeczytali lub przeczytaja. A Sultanka prosze odemnie wymiziac. pozdrawiam.

Posted

[quote name='GoniaP']Kopiuję ze strony Emir:
[B]8.04.07:[/B]SUŁTAN - wychodzi na spacery i zupełnie dobrze sobie radzi; ma apetyt ( dziś świateczna porcja kurczaka z ryżem zniknęła w ciągu niewielu sekund(; jest spokojny i bardzo spragniony czulości i uwagi .:multi:[/quote]
Pięknie..... :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Donvitow']i jestem zawsze do Twojej dyspozycji wraz z caroolią. A na moje wtręty zawsze pierwiastek.[/quote] Hm, malagos, ale masz dobrze :diabloti:

Posted

[quote name='GoniaP']KOMENTARZ ZBĘDNY!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

[B][IMG]http://upload.miau.pl/3/1332.jpg[/IMG][/B][/quote]

Brawo, dziewczyny:)

Posted

Fundacja Canis et Felis przelała dziś 500zł jako swój udział we współfinansowaniu leczenia Sułtana. Jeśli ktoś z Was chciałby mu pomóc, bardzo proszę o wpłaty na konto naszej fundacji z dopiskiem "darowizna dla Sułtana od..."