Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja również mieszkam w małej miejscowości- dwa lata temu miałam operację guza na ogonie u mojej suki i łącznie z antybiotykami i dwoma wizytami kontrolnymi zapłaciłam 450 zł. Tutaj nie działa Narodowy fundusz Zdrowia- wszystko jest na 100%. Moja sunia żyje i ma się dobrze- to nie był guz złośliwy.:multi:

malagos napisał(a):
O matko, co za kwota! Bardzo duża, jak na mniejszą miejscowość, w Warszawie to bym sie moze i nie zdziwiła... W jakiej lecznicy miała operację?

Posted

nescca napisał(a):
Jestem.....myślę.....
Nitka jest cudowna....
... i Ty też!...jesteś cudowna:eviltong: Witaj :loveu:
Zamieszczone przez keakea

Sza, nie desperujcie, uzbieramy...

Isadora7

Jasne że uzbieramy.
... to ,nie ma inaczej:lol:!...
Jessoo!... krwotoczne?!... to chyba jakieś mocnozaawansowane?... moja Kajcia też miała ropomacicze ,niestety nie znałam problemu i za długo czekaliśmy:shake:... pomimo ,że piła jak smok... to nie pamiętam ile? ale ta ropa doprowadziła chyba do zakażenia czy zatrucia organizmu:-(... ledwo sunię odratowaliśmy :-(...jeszcze przez 2tygodnie jeździliśmy na kroplówki...
Niteczko trzymaj się kochana! żeby tylko wszystko było dobrze!!! maleńka ...delikatnie przytulam :glaszcze:
Wszystkie jamnicze moce lecą do Ciebie!..

Posted

tanitka napisał(a):
Isadoro czy jakiś cień nadziei na dom zaświtał?

Ten cień zaświtał, napisała do mnie Pani wyglada to fajnie. Dzwoniłam do Iwony bo wiem że ma maila tez na skrzynce. Ludzie gotowi już brać Nitkę.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Ten cień zaświtał, napisała do mnie Pani wyglada to fajnie. Dzwoniłam do Iwony bo wiem że ma maila tez na skrzynce. Ludzie gotowi już brać Nitkę.

Aż sie boję zapeszyć - byłoby cudownie!!