Ewa Gałązka Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 Nitka czuje się coraz lepiej, trochę schudła (bo jak widać na zdjęciach była za grubaśna :evil_lol:) toteż lepiej jej się poruszać, nawet biega i zachęca inne psy do zabawy. W stosunku do innych psów w ogóle nie jest agresywana, wręcz chce się z nimi bawić (mimo swego wieku);-) Quote
Ewa Gałązka Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 (edited) Jeśli chodzi o adopcje to trzeba dzwonić - nawet jak nie można się dodzwonić to nie trzeba się zrażać- trzeba dzwonić do skutku ! Szefowa ma bardzo dużo zajęć związanych z psami i z Fundacją- nie zawsze może o każdej porze odebrać telefon. Edited November 29, 2012 by Ewa Gałązka Quote
Ewa Gałązka Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 [FONT=lucida grande]A dla tego pieska -nie znalazł by się domek ????? [/FONT]:lol:[FONT=lucida grande] Reds - mix jamnika znaleziony w Legionowie. Chłopak jest młodziutki, ma około roku. Jest wesoły, żywiołowy, energiczny jak typowy jamnik. Kocha ludzi i lubi inne psy. Jest fajnym przyjaznym psem. Zachowuje czystość, umie chodzić na smyczy. [/FONT] [FONT=lucida grande]Reds jest zaszczepiony, zaczipowany i będzie wykastrowany.[/FONT] [FONT=lucida grande]Fundacja Przyjaciele Braci Mniejszych [/FONT] [FONT=lucida grande]506 403 514 [/FONT][FONT=lucida grande] [/FONT] Quote
anica Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Ewuś dziękujemy za dobre wiadomości:loveu: a chłopaka trzeba ogłosić i znajdzie domek te młode ,słodkie... jakoś tak większe szanse mają... nie zawsze... ale:roll:!... Quote
Isadora7 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 ś;liczny chłopak zaraz mu robie profil na stronie fundacji SOS dla Jamników Quote
Isadora7 Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 tanitka napisał(a):Trzymam wciąż za Nicię :) Ja też mocno jak diabli. Pani Grażyna wie ze ma dzwonić, dzwonić, dzwonić... Quote
anica Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 (edited) I ja też... mocno jak diabli!... jak będzie bardzo chciała to się dodzwoni :) ... chyba ,że ma problem?jakikolwiek z telefonowaniem?... to chętnie służę pomocą?.. w każdy sposób!... siadam i dzwonię!!!!... Edited November 30, 2012 by anica Quote
Ewa Gałązka Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Jest jeszcze jeden jamnik- biedaczek u nas. W jednym czasie trafiło do nas aż 3 jamniki OPIS [FONT=lucida grande] Tonik - chłopak został znaleziony w Łomiankach. Mimo, że miał obróżkę przeciwpechlną - co by wskazywało, że ma dom - nikt po niego się nie zgłosił.[/FONT] [FONT=lucida grande]Jest już po kwarantannie, jest zaszczepiony i zaczipowany, będzie też wykastrowany. Tonik to bardzo spokojny i zgodny piesek. Ma około 3 lat, zachowuje czystość, umie chodzić na smyczy. Może mieszkać z psami i sukami, lubi inne zwierzęta. Jest otwartym pieskiem, lubi kontakt z czlowiekiem, uwielbia głaskanie.[/FONT] [FONT=lucida grande]Fundacja Przyjaciele Braci Mniejszych[/FONT] [FONT=lucida grande]506 403 514 [/FONT][FONT=lucida grande] [/FONT] [FONT=lucida grande] [/FONT] Quote
anica Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 O Matuniu!... może jeszcze ktoś się zgłosi... Quote
Ewa Gałązka Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Niestety piesek siedzi już dwa tygodnie i nikt się nie zapytał nawet ani nie zgłosił po niego. A szkoda, bo piesek jest bardzo przymilny, nakolankowy. anica napisał(a):O Matuniu!... może jeszcze ktoś się zgłosi... Quote
Isadora7 Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Ewa Gałązka napisał(a):Niestety piesek siedzi już dwa tygodnie i nikt się nie zapytał nawet ani nie zgłosił po niego. A szkoda, bo piesek jest bardzo przymilny, nakolankowy. na szczęście weekend powstawiam chłopaków malagos napisał(a):Niteczko, co z Tobą?....... no własnie - czy pani Grażyna dodzwoniła się? Quote
anica Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Niteczko delikatne głaski :) czekamy na jakieś?... dobre wiadomości ;) Quote
Isadora7 Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 anica napisał(a):Niteczko delikatne głaski :) czekamy na jakieś?... dobre wiadomości ;) Już wiem Pani Grażyna jest umówiona na niedzielę, aby osobiście porozmawiać. Gdyby wszystko było ok adoptuje. Nie róbmy jeszcze hurrra, Osoba jest ok, ale jest kilka tematów które trzeba sprawdzić/omówić - miejmy nadzieję że się Nitce uda. Quote
malagos Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Na jutro umówiona? He, żeby sie udało.... Ja mam o jedną tymczasowiczkę, Grosię, mniej - dziś pojechała do Warszawy :) Quote
Isadora7 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 tanitka napisał(a):od rana pozytywnie myślimy! :) cały czas nieprzerwanie Quote
anica Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 ... nieprzerwanie... wszystkie dobre myśli ,lecą do Ciebie Niteczko... Malagos ,uwielbiam takie wiadomości!...zawsze , zawsze! robi mi się cieplej ,wtedy na serduchu:multi: Wspaniałego ,nowego życia Grosiu :loveu: Quote
Isadora7 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 malagos napisał(a):Juz wieczór, moze coś wiadomo? nic jeszcze nie wiem Quote
Recommended Posts