Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tanitka napisał(a):
szkoda paróweczki jednak

... bardzo szkoda!... ale ciągle mam nadzieję ,że takie.... przemądre ,słodkie ,pyszne paróweczki rozkochają w sobie... jeszcze nie jedno serducho:loveu:

Posted

tanitka napisał(a):
Ja to pomysł mam, tylko ze wokół mnie sami przeciwnicy pomysłu ...

eh, czasem to dobrze, ze ci przeciwnicy blokują nasze zapędy, bo by się dom zmienił w przytulisko.....

Dziś w sklepie dowiedziałam sie od znajomej kobiety, ze nasza gmina buduje schronisko ( a chodzi o 1 kojec z budą jako taki bardzo czasowy punkt przetrzymań dla jakiegoś bidaka) i ze ja mam już schronisko ......... Plotka wróblem wylata, w wołem powraca........

Posted

[quote name='tanitka']pracuję jeszcze nad tym pomyslem, nie chce zapeszyć.... nie , nie zapeszaj!...
...chociaż zacisnę kciuki ,Tanitko:kciuki::kciuki::kciuki:
Niech wszystkie Jamnicze Moce ,pomogą zrealizować Twoje pomysły!!!..

Posted

[quote name='malagos']eh, czasem to dobrze, ze ci przeciwnicy blokują nasze zapędy, bo by się dom zmienił w przytulisko.....

Dziś w sklepie dowiedziałam sie od znajomej kobiety, ze nasza gmina buduje schronisko ( a chodzi o 1 kojec z budą jako taki bardzo czasowy punkt przetrzymań dla jakiegoś bidaka) i ze ja mam już schronisko ......... Plotka wróblem wylata, w wołem powraca........

Dokładnie

[quote name='tanitka']pracuję jeszcze nad tym pomyslem, nie chce zapeszyć

ja już pazurki ogryzam i czekam

Posted

a z fb też nie ma odzewu?......... Nikt jej nie chce?
Mam na dt sunię od nas ze wsi, czeka kolejna - nawet jakbym chciała, nie upchnę jamnika.........

Posted

tanitka napisał(a):
Isadoro, ktos w ogóle o nia pytał, ktoś się interesował? :(

Totalna cisza od początku. Był przy pierwszym podejściu jeden nikły w sumie nic nie znaczący w sumie głosik pani z Torunia, ale to było zupełnie niezobowiązujące. Ja myślę, że gdyby panie które ja miały nie przedstawiały jej fałszywego obrazu byłoby inaczej. Ja i tak opis wyłagodziłam, ze nie do innych psów itp. Z opowieści pań to wyłaniał sie coraz większy potwór, panie słowem nie wspomniały o guzie a nie było mozliwe zeby nie widziały. Zdjęcia dały tez takie aby nie było widać.

Generalnie to nikt o nią nie pytał. Robiłam wspólny event dla 3 jamniorów w podobnym wieku i sytuacji tamte dwa znalazły domy bardzo szybko a wokoło Nitki cisza.

Posted

Wiadomość z dzisiejszego dnia - NITKA dni miała jeszcze jedną operację ponieważ dostała krwotoczne ropomacicze. Tak to jest jak nie wysterylizuje się suki :mad:, to w starszym wieku robi się ropomacicze, guzy sutków itp.:shake: To było w dodatku krwotoczne. Dobrze, że to stało się w fundacji i zostało od razu zauważone. Została również wysterylizowana. Oba te zabiegi plus jeszcze czyszczenie zębów (bo kamień jest taki jak jasna cholera).

W sumie kwota do zapłaty ok. 1000 zł.
:-(:-(:-(