malagos Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Uff, to całe szczęscie :) Idę an bazarek! Quote
anica Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 tanitka napisał(a):szkoda paróweczki jednak ... bardzo szkoda!... ale ciągle mam nadzieję ,że takie.... przemądre ,słodkie ,pyszne paróweczki rozkochają w sobie... jeszcze nie jedno serducho:loveu: Quote
malagos Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 co dom, to dom, nawet tymczasowy........ Quote
anica Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 malagos [h=2][/h] co dom, to dom, nawet tymczasowy........ ...musimy znaleźć dla suni!.. koniecznie!... Dobranoc Niteczko :) Quote
malagos Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 tanitka napisał(a):szkoda paróweczki jednak Tanitko, nie masz jakiegoś pomysła?.... Quote
tanitka Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Ja to pomysł mam, tylko ze wokół mnie sami przeciwnicy pomysłu ... Quote
Isadora7 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 tanitka napisał(a):Ja to pomysł mam, tylko ze wokół mnie sami przeciwnicy pomysłu ... jaki? Dawaj zniose każdy Twój pomysł... tak myslę Quote
malagos Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 tanitka napisał(a):Ja to pomysł mam, tylko ze wokół mnie sami przeciwnicy pomysłu ... eh, czasem to dobrze, ze ci przeciwnicy blokują nasze zapędy, bo by się dom zmienił w przytulisko..... Dziś w sklepie dowiedziałam sie od znajomej kobiety, ze nasza gmina buduje schronisko ( a chodzi o 1 kojec z budą jako taki bardzo czasowy punkt przetrzymań dla jakiegoś bidaka) i ze ja mam już schronisko ......... Plotka wróblem wylata, w wołem powraca........ Quote
tanitka Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 pracuję jeszcze nad tym pomyslem, nie chce zapeszyć Quote
anica Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='tanitka']pracuję jeszcze nad tym pomyslem, nie chce zapeszyć.... nie , nie zapeszaj!... ...chociaż zacisnę kciuki ,Tanitko:kciuki::kciuki::kciuki: Niech wszystkie Jamnicze Moce ,pomogą zrealizować Twoje pomysły!!!.. Quote
Isadora7 Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='malagos']eh, czasem to dobrze, ze ci przeciwnicy blokują nasze zapędy, bo by się dom zmienił w przytulisko..... Dziś w sklepie dowiedziałam sie od znajomej kobiety, ze nasza gmina buduje schronisko ( a chodzi o 1 kojec z budą jako taki bardzo czasowy punkt przetrzymań dla jakiegoś bidaka) i ze ja mam już schronisko ......... Plotka wróblem wylata, w wołem powraca........ Dokładnie [quote name='tanitka']pracuję jeszcze nad tym pomyslem, nie chce zapeszyć ja już pazurki ogryzam i czekam Quote
keakea Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Melduję się u Nitki :) - widzę, że i u niej mój cebulowy wiersz niewiele pomógł na razie :( R(rrr)ulon Quote
Ewa Gałązka Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 Niestety bazarek nie idzie- zero wejść.:-(:-( Quote
Isadora7 Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Kurcze trzeba bardziej brzydko mówiac "hopkać" Quote
malagos Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 a z fb też nie ma odzewu?......... Nikt jej nie chce? Mam na dt sunię od nas ze wsi, czeka kolejna - nawet jakbym chciała, nie upchnę jamnika......... Quote
tanitka Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Isadoro, ktos w ogóle o nia pytał, ktoś się interesował? :( Quote
malagos Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 a kiedy bedą szwy zdjete? Jak sie czuje ta babinka? Quote
Isadora7 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 tanitka napisał(a):Isadoro, ktos w ogóle o nia pytał, ktoś się interesował? :( Totalna cisza od początku. Był przy pierwszym podejściu jeden nikły w sumie nic nie znaczący w sumie głosik pani z Torunia, ale to było zupełnie niezobowiązujące. Ja myślę, że gdyby panie które ja miały nie przedstawiały jej fałszywego obrazu byłoby inaczej. Ja i tak opis wyłagodziłam, ze nie do innych psów itp. Z opowieści pań to wyłaniał sie coraz większy potwór, panie słowem nie wspomniały o guzie a nie było mozliwe zeby nie widziały. Zdjęcia dały tez takie aby nie było widać. Generalnie to nikt o nią nie pytał. Robiłam wspólny event dla 3 jamniorów w podobnym wieku i sytuacji tamte dwa znalazły domy bardzo szybko a wokoło Nitki cisza. Quote
anica Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 No...nic... będziemy szukać... i tak nie ma innego wyjścia!... coś jestem dobrej myśli ... Oby :) Dobrej nocy Niteczko :) Quote
Ewa Gałązka Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 Na bazarku zupełna cisza !:-( Quote
anica Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Dzień dobry :) ... to lecę na bazarek... Quote
malagos Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Ewa Gałązka, a te dwa inne jamniki schroniskowe, co z nimi? Quote
Ewa Gałązka Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Cały czas są- czekają na kastrację a potem na dom stały. malagos napisał(a):Ewa Gałązka, a te dwa inne jamniki schroniskowe, co z nimi? Quote
Ewa Gałązka Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Wiadomość z dzisiejszego dnia - NITKA dni miała jeszcze jedną operację ponieważ dostała krwotoczne ropomacicze. Tak to jest jak nie wysterylizuje się suki :mad:, to w starszym wieku robi się ropomacicze, guzy sutków itp.:shake: To było w dodatku krwotoczne. Dobrze, że to stało się w fundacji i zostało od razu zauważone. Została również wysterylizowana. Oba te zabiegi plus jeszcze czyszczenie zębów (bo kamień jest taki jak jasna cholera). W sumie kwota do zapłaty ok. 1000 zł.:-(:-(:-( Quote
Recommended Posts