malagos Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 O matko, co za kwota! Bardzo duża, jak na mniejszą miejscowość, w Warszawie to bym sie moze i nie zdziwiła... W jakiej lecznicy miała operację? Quote
Ewa Gałązka Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 To za wszystko razem- pierwsza operacja guza, druga operacja ropomacicze i sterylizacja oraz czyszczenie zębów i wizyty kontrolne i antybiotyki (ropomacicze) Quote
Isadora7 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 keakea napisał(a):Sza, nie desperujcie, uzbieramy... Jasne że uzbieramy. Quote
Ewa Gałązka Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Ja również mieszkam w małej miejscowości- dwa lata temu miałam operację guza na ogonie u mojej suki i łącznie z antybiotykami i dwoma wizytami kontrolnymi zapłaciłam 450 zł. Tutaj nie działa Narodowy fundusz Zdrowia- wszystko jest na 100%. Moja sunia żyje i ma się dobrze- to nie był guz złośliwy.:multi: malagos napisał(a):O matko, co za kwota! Bardzo duża, jak na mniejszą miejscowość, w Warszawie to bym sie moze i nie zdziwiła... W jakiej lecznicy miała operację? Quote
nescca Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Jestem.....myślę..... Nitka jest cudowna.... Quote
anica Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 nescca napisał(a):Jestem.....myślę..... Nitka jest cudowna....... i Ty też!...jesteś cudowna:eviltong: Witaj :loveu: Zamieszczone przez keakea Sza, nie desperujcie, uzbieramy... Isadora7 Jasne że uzbieramy. ... to ,nie ma inaczej:lol:!... Jessoo!... krwotoczne?!... to chyba jakieś mocnozaawansowane?... moja Kajcia też miała ropomacicze ,niestety nie znałam problemu i za długo czekaliśmy:shake:... pomimo ,że piła jak smok... to nie pamiętam ile? ale ta ropa doprowadziła chyba do zakażenia czy zatrucia organizmu:-(... ledwo sunię odratowaliśmy :-(...jeszcze przez 2tygodnie jeździliśmy na kroplówki... Niteczko trzymaj się kochana! żeby tylko wszystko było dobrze!!! maleńka ...delikatnie przytulam :glaszcze: Wszystkie jamnicze moce lecą do Ciebie!.. Quote
Isadora7 Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Isadora7 napisał(a):Nitka się przypomina tanitka napisał(a):Ewa, jak Nitka sie czuje? keakea napisał(a):Ja też pytam z trwogą - jak Nituś? dla przypomnienia :) Quote
Isadora7 Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Ewa Pani Grażyna z Anina napisała do Was maila... tak żeby nie uciekło piszę :) :) więcej szczegółów na priva Quote
kasiadasia Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Witam. Jak tam Niteczka? Jakieś nowe wieści ? Quote
malagos Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Kiedy te szwy ma zdejmowane mieć? Wszystko ok? Quote
anica Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Niteczko nasze ciepłe myśli są przy Tobie :).. Quote
tanitka Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Isadoro czy jakiś cień nadziei na dom zaświtał? Quote
Isadora7 Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 tanitka napisał(a):Isadoro czy jakiś cień nadziei na dom zaświtał? Ten cień zaświtał, napisała do mnie Pani wyglada to fajnie. Dzwoniłam do Iwony bo wiem że ma maila tez na skrzynce. Ludzie gotowi już brać Nitkę. Quote
anica Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Flaszkę stawiam ,że jak będzie... to Isadora zaraz da znać:eviltong:!... pazury ogryzam ,żeby wszystko się goiło... jak na psie:roll:!.. Quote
malagos Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Isadora7 napisał(a):Ten cień zaświtał, napisała do mnie Pani wyglada to fajnie. Dzwoniłam do Iwony bo wiem że ma maila tez na skrzynce. Ludzie gotowi już brać Nitkę. Aż sie boję zapeszyć - byłoby cudownie!! Quote
tanitka Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 no i Anin to ze mną po sąsiedzku na wizytę przed i po adopcyjną sie zapisuję :) Quote
Isadora7 Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 tanitka napisał(a):no i Anin to ze mną po sąsiedzku na wizytę przed i po adopcyjną sie zapisuję :) Obstawa super :) Quote
anica Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Baaaaardzo mocno:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Recommended Posts