iwoniam Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 no to fajnie, będzie miała malunia "wolne" ;) na dłużej Quote
wojtuś Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Zaglądam :) Maluchy będą miały karmę - super :) Quote
missiaa Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 [quote name='wojtuś']Zaglądam :) Maluchy będą miały karmę - super :)[/QUOTE] tak, karma dziś dotarła. Zajadały się jak nie wiem! Tak atakowały miskę i się rozpychały, że aż rozsypywały tą karmę z miski. Quote
wojtuś Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Ale Maluchy miały radochę :D Karma im smakuje :) Quote
Justyna Lipicka Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 to czekam na zdjęcia maluchów :) Quote
missiaa Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 [quote name='Justyna Lipicka']to czekam na zdjęcia maluchów :)[/QUOTE] zdjęcia zrobiłam w niedzielę... ale znów nie zdążyłam przed ściemnieniem... niewiele bo nie chciałam im błyskać lampą za dużo... bez lampy wychodziły rozmazane, mój aparat już coraz wolniej łapie ostrość.. a one szalone i zanim zrobiło się zdjęcie to pies już był w drugiej części pomieszczenia... przejrzę je i wkleję, dziś wrócę w nocy z zajęć ...ale postaram się jutro wstawić.A teraz uciekam do Krk:) Quote
missiaa Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 tak jak obiecałam. Zdjęcia. Nie jest ich za wiele, bo nie chciałam męczyć za bardzo ich oczu lampą. Szału nie ma, zrobię lepsze, zbliża się trochę wolnego, odpadną dojazdy do Krk więc będzie więcej czasu. Ktoś na drugim wątku kiedyś proponował imiona nie mogę ich znaleźć. Ale proponuję niech każda z Was wybierze jednego z psiaków i da mu imię, jeśli będzie to imię którego wcześniej u nas nie było to takie już zostanie. Bo jeśli już było to będzie trzeba znaleźć takie żeby się nie powtarzało. Chłopczyk (dla niego ja wymyślę imię): Quote
Javena Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 https://lh3.googleusercontent.com/-QRaawMaSdxc/UNIYZmpOz_I/AAAAAAAAIFo/iVoSVvOBH9Y/s640/PICT0205.JPG Powiem Ci na ucho. Oni wymyślają dla nas imiona.:lol: Quote
Justyna Lipicka Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 jakie śliczności i mamusia również:) Quote
Malgoska Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 [quote name='missiaa']Dziewczynka: Mój syn proponuje Kruszynka. Quote
missiaa Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 [quote name='Malgoska']Mój syn proponuje Kruszynka. mieliśmy Kruszynkę :( może syn ma jakąś inną propozycję. Zachęcam. Wybór jest o tyle trudny, że tyle psów i kotów już u nas było a każdy miał inne imię, co by pomyłek nie było. I dla ułatwienia... jak ktoś rzuci w rozmowie jakieś imię to wiadomo o kogo chodzi. I dlatego nie mogą się powtarzać. Więc jest wyzwanie :D Quote
masza44 Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Pierwsza sunia wygląda identycznie jak Malinka miesiąc temu... Ja proponuję Rysia ( właśnie przed chwilką oglądaliśmy Mafia dla psa i stwierdziliśmy, że super by do niej pasowało Rysia ale po miesiącu głupio zmieniać jej imię) :) Quote
Malgoska Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 [quote name='missiaa']Chłopiec: Bieluch:) Spidi:) Quote
missiaa Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 [quote name='Malgoska']Bieluch:) Spidi:)[/QUOTE] Bieluch mi sie podoba.. ale muszę sprawdzić czy nie było już takiego.. wiem, że z serków to Bakuś na pewno był ale czy Bieluch?... sprawdzę i dam znać Quote
missiaa Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 [quote name='masza44']Pierwsza sunia wygląda identycznie jak Malinka miesiąc temu... Ja proponuję Rysia ( właśnie przed chwilką oglądaliśmy Mafia dla psa i stwierdziliśmy, że super by do niej pasowało Rysia ale po miesiącu głupio zmieniać jej imię) :)[/QUOTE] Rysia?haha:) Rysi chyba nie było :P Quote
iwoniam Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 (edited) [quote name='Javena']https://lh3.googleusercontent.com/-QRaawMaSdxc/UNIYZmpOz_I/AAAAAAAAIFo/iVoSVvOBH9Y/s640/PICT0205.JPG Powiem Ci na ucho. Oni wymyślają dla nas imiona.:lol: :) [quote name='Malgoska']Mój syn proponuje Kruszynka. Bieluch :) heh, Rysia.. nio spoko- u nas na tatku też takich nie było. :) Ja powiedzmy nie wymyślam. Ja nadałam imię Sterce :) mam już tu swój mały udział Edited December 20, 2012 by iwoniam Quote
Recommended Posts