Jump to content
Dogomania

Na dom wciąż czeka Bibiś;( Sterka, Bieluch, Bohun, Brioszka i Baja w nowych domach!

Recommended Posts

Posted

ja jak zapraszam w profilu to patrzę co akurat ten ktoś przegląda, jak nie związane z bezdomniakami to nie zapraszam, jak nie ma od innych zaproszeń to tez nie zapraszam by nie ryzykować. A gdzieś czytałam, że powinno się na PW a nie w profilu zapraszać ale ja sama nie wiem...w regulaminie nie znalazłam odpowiedniego wpisu nt temat

Posted

2. ZAKAZ

a) spamowania *
- wielokrotne posty o tej samej treści (linki, zdjęcia, kartki świąteczne, pisanie niechcianych wiadomości na priv) - jest spamem.

b) trollowania *
Uciążliwe spamy i posty mające na celu trolling będą usuwane – w razie niesłabnącego uporu spamodawcy czy trolla – wraz z autorem.

Jesli ktoś mściwy ,to zgłosi nawet wiadomosć na priv. Na moim bazarku akcje rozpoczęła osoba,której ufałam. Wiele razy byłam na jej bazarkach ,ona na moich i nie spodziewałam sie takiego wpisu.

Posted

Uporczywe i wielokrotne prosby o pomoc dla psiaka, z jego zdjęciami czy linkami do bazarków, raczej nie powinny być zaliczane do trollowania, czy spamu na Dogo:crazyeye:. ale jak wszystko w naszym życiu pewnie tez zalezy od tego na kogo trafi.

Posted

Marr napisał(a):
Uporczywe i wielokrotne prosby o pomoc dla psiaka, z jego zdjęciami czy linkami do bazarków, raczej nie powinny być zaliczane do trollowania, czy spamu na Dogo:crazyeye:. ale jak wszystko w naszym życiu pewnie tez zalezy od tego na kogo trafi.

Własnie ,na kogo trafi.

Posted

Malgoska napisał(a):
Witaj Javena:) super, że już jestes :) za co był ban? za rozsyłanie?

tabelki wklejam z excella ale jak widać przy większych muszą byc dzielone na dwie bo w 1 poscie się nie mieszcza; tabele mam od początku z wszystkich bazarków na wszystkich wątkach...
tabelki edytują się normalnie, wchodzi sie i się zapisuje wszystko;

nawet nie wiedzialam, że dogo ma jakis edytor gdzie?

jak rozlicze ten bazar (eh same szkła......ile pakowania....) to zabiorę się za ten koci jak było mówione, chyba, że jakieś inne postanowienia są...
paczkę od Marty72 przekazuję missii (tak było ustalone) i również przekazuje jej część ciuchów które dostałam od Nutusi i EwyMarty bo leżą a ja nie mam kiedy wystawić wszystkiego, doba jest za krótka niestety....

następny bazar to koty (czy będą jakies fanty dla kotów czy mam robic z tego co mi zostało) i bazarek dla margoth (z jej fantów),kt czeka juz tak długo....barb jamniczek może chwile poczekac?

Malgoska, rob bazar dla kotkow, im jest pomoc potrzebna, bo ich jest sporo..
a jesli chodzi o fanty - znam taka jedna, ktora ma ich az za duzo... Ikusia..

missiaa napisał(a):
Słuchajcie, wszystkie suczki w miocie mają w tylnych łapkach 4 palce-4 opuszki( nie licząc tej poduszeczki największej na środku łapki)- wyczytałam że to ok. Za to wszyscy chłopcy mają tą dodatkową opuszkę i pazurek (tego "kciuka"(?))- mówimy o łapkach z tyłu. Czyli to ten wilczy pazur- tylko chłopcy go mają w miocie. W tym jeden z chłopców ma aż 6 tych małych opuszków( plus ten jeden duży na środku łapki) i 6 pazurków. Ma dwa opuszki w piątym palcu("kciuku") i z każdego wystaje pazurek. Wyczytałam, że jak już są dwa to w przyszłości może się przez to kaleczyć. a wy co o tym myślicie?

wilcze pazury ja najczesciej usuwam w tracie kastacji,

Javena napisał(a):
Poprzednio ,iles tam wcześniej ,moze rok ,wysyłałam pw .Jakaś dogomaniaczka napisała mi ,że sobie nie życzy takich wiadomosci i zgłosi to jako spam. (nawet nie wiedziałam co to?) Widzac ,ze ja dostaje na profilu zaproszenia ,tez wysyłałam na profilu . No znów wpadłam. Dla mnie ,to wszystko nieco dziwne i tak naprawdę ,to mam już serdecznie dosć dogo. Wczoraj po tych 3 punktach ,czułam sie taka rozgoryczona ,ze az się popłakałam. :-(

Javena
ja i krakowianka tez kiedys otrzymalysmy upomnienie
nie denerwuj sie i nie smuc. Choc prawda jest, ze to bardzo przykre...
Javena napisał(a):
2. ZAKAZ

a) spamowania *
- wielokrotne posty o tej samej treści (linki, zdjęcia, kartki świąteczne, pisanie niechcianych wiadomości na priv) - jest spamem.

b) trollowania *
Uciążliwe spamy i posty mające na celu trolling będą usuwane – w razie niesłabnącego uporu spamodawcy czy trolla – wraz z autorem.

Jesli ktoś mściwy ,to zgłosi nawet wiadomosć na priv. Na moim bazarku akcje rozpoczęła osoba,której ufałam. Wiele razy byłam na jej bazarkach ,ona na moich i nie spodziewałam sie takiego wpisu.

nigdy nie wiesz kto Ci noz w plecy wbije, cio?

Posted

iwoniam napisał(a):

Javena
ja i krakowianka tez kiedys otrzymalysmy upomnienie
nie denerwuj sie i nie smuc. Choc prawda jest, ze to bardzo przykre...

nigdy nie wiesz kto Ci noz w plecy wbije, cio?

A to jest fakt.Jak Sterka i maluchy. Zbazarku powinno być ponad 160 zł.;)

Posted

Javena napisał(a):
A to jest fakt.Jak Sterka i maluchy. Zbazarku powinno być ponad 160 zł.;)

Zdjęcia zrobię, ale nie dziś. Małe dreptają i sikają mi po całej kuchni:) mam pewne obawy co do nich ale na razie nie będę pisać. Mam nadzieję, że się mylę. Napiszę, gdy skonsultuję to z wetem.

Posted

POCZTA ŚWIĄTECZNA! zapraszam na mój bazarek z kartkami. Wyślę kartki za Ciebie!

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236881-POCZTA-%C5%9AWI%C4%84TECZNA-wy%C5%9Blemy-kartk%C4%99-za-Ciebie%21-na-psiaki-do-20-12-godz-21-00?p=20089105#post20089105[/url]

Posted

[quote name='skorupiaczek']Co u mamusi i maluszków ?[/QUOTE]
a dobrze :) malutkie szaleją, szczekają i przybiegają do mnie gdy do nich przychodzę. Już zaczynają same wcinać.
Zdjęć wciąż nie zrobiłam, bo ostatnio gdy wracam do domu i już jest ciemno, a wtedy nie wyjdą mi ładne zdjęcia z żarówkowym światłem.

Posted

[quote name='Javena']Missiaa ,pieniażki z bazarku wysłac Tobie? Na ten nr ,który mi podałas? Po rozliczeniu ,mamy 179 zł + 1 =[B]180 zł[/B][/QUOTE]
tak, jak tylko pieniążki dotrą, zamówię karmę :)

Posted

[quote name='Malgoska']Widziałam dwa maluszki Sterki, śliczne:)
Missia miło mi było Cię poznać, szkoda, że tak krótkto...
No i że Szelosława taki brytan chciała Cię zjeść...[/QUOTE]

znaczy fanty na bazarek dla maluchów juz na miejscu;)