Jump to content
Dogomania

Na dom wciąż czeka Bibiś;( Sterka, Bieluch, Bohun, Brioszka i Baja w nowych domach!

Recommended Posts

Posted

iwoniam napisał(a):
przekierowuje do miskow wszystkie telefony o Buliego, Olifkę, i szczeniaki mające już domy na literkę F.
Mam nadzieje, ze to zaowocuje,
powodzenia !

Dziękujemyyy!

Posted

Marta72 napisał(a):
Pozdrawiam maluchy i czekam na bazarek w gotowości do podrzucania i nie tylko;)

skorupiaczek napisał(a):
tak, tak, dobrze mówi:cool3:

Gdy już wreszcię zrobię bazarek to podrzucanie będzie na prawdę mile widziane, bo niestety zaczynają się zaliczenia i sesja.. i nie będę miała na zaglądanie co chwilkę na bazarek. Więc Wasza opieka nad bazarkiem będzie mile widziana.. To będzie bardzo nerwowy okres :(

Posted

Marta72 napisał(a):
moje podrzucanie masz jak w banku:) 'ale kiedy bedzie bazarek..........................................??

Marta bardzo Cię przepraszam ale musisz uzbroić się w cierpliwość, znajdę chwilkę to wystawię zdjęcia które zrobiłam i zrobię bazarek. Ale na ten moment mam masę zaległości na studiach, wymyślają nam durne prezentacje, sprawozdania, referaty nad którymi właśnie ślęczę ... już nie wspomnę, że nawet nie mam kiedy zacząć pisać pracy magisterskiej, a żeby było mało zbliża się sesja i przydałoby się coś pouczć. Cierpliwości, proszę. Nie chcę nikomu robić na złość, wiem że pieniążki na pieski są potrzebne.. ale ja nie wiem w co łapki włożyć.

Posted

[quote name='skorupiaczek']Co tu słychać ?[/QUOTE]
Tak cichutko na wątku... ostani ślad obecności missii pochodzi z 9 stycznia... :shake:

Posted

[quote name='barb']Tak cichutko na wątku... ostani ślad obecności missii pochodzi z 9 stycznia... :shake:[/QUOTE]

Przepraszam. Jestem ale że ostatnio Dogomania jest jaka jest to nie udzielam sie za wiele. Po drugie sesja na studiach,wnolę się skupić na nauce niż czytać dogo i niepotrzebnie się denerwować niektórymi wątkami.
Szczeniaki mają się dobrze. Niestety jak na razie wciąż bez domków. Muszę zrobić nowe ładne zdjęcia do ogłoszeń. Zostały oczywiście drugi raz zaszczepione. Kolejny dług u weta, bo w ich skarbonce było tylko 50 zł. Muszę robić bazarki z otrzymanych fantów, mam już nawet zdjęcia. Ale niestety muszę poczekać z tym aż sesja się skończy, bo nie dam rady opiekować sie nim w tym czasie.
Szczeniaczki są bardzo rozbrykane, zjadły mi ścianę w kuchni. Wszystkie lgną do człwoieka ale chłopaki zdecydowania bardziej towarzyscy niż dziewczynki.
Zmykam.

Posted

[quote name='Marta72']chyba nie ma takiej mozliwości bys misssia wkleiła zdjęcia a ktoś inny pilnowałby licytacji....???
jakby była mogłabym sie tym zając[/QUOTE]

Może ktos odpowie, czy tak można?

Posted

[quote name='Marta72']chyba nie ma takiej mozliwości bys misssia wkleiła zdjęcia a ktoś inny pilnowałby licytacji....???
jakby była mogłabym sie tym zając[/QUOTE]

[quote name='skorupiaczek']Może ktos odpowie, czy tak można?[/QUOTE]

każdy zalicytowany fant musisz uzupełniać przy jego pozycji; żeby to robic, mod musiałby Ci dać 'wejście' do całego bazarku; z mozliwością edycji każdego postu.

Posted

[quote name='skorupiaczek']Może ktos odpowie, czy tak można?

[quote name='Malgoska']każdy zalicytowany fant musisz uzupełniać przy jego pozycji; żeby to robic, mod musiałby Ci dać 'wejście' do całego bazarku; z mozliwością edycji każdego postu.

[quote name='Justyna Lipicka']missiaa może podeślesz mi zdjęcia i CW/KT a ja zrobię bazarek a wpłaty będą na Twoje konto i wysyłka np też od Ciebie??:) co Ty na to?

bazarek już prawie stworzyłam.. niestety jutro mam mega zaliczenie i dokończę go(uzupełnię pierwszy post i poprawię numerację) dopiero w sobotę i wtedy mam nadzieję, że ruszy. Zaglądać będę i uzupełniać licytacje przedmiotów, niestety nie wiem jak często na dzień ale będę przynajmniej raz dziennie.. w przyszłym tyg mam kolejne zaliczenia i nie będę mieć czasu na podrzucanie i zapraszanie i o to będę prosić Was:)
Tu link:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/239002-Robi-sie

Posted

[quote name='missiaa']bazarek już prawie stworzyłam.. niestety jutro mam mega zaliczenie i dokończę go(uzupełnię pierwszy post i poprawię numerację) dopiero w sobotę i wtedy mam nadzieję, że ruszy. Zaglądać będę i uzupełniać licytacje przedmiotów, niestety nie wiem jak często na dzień ale będę przynajmniej raz dziennie.. w przyszłym tyg mam kolejne zaliczenia i nie będę mieć czasu na podrzucanie i zapraszanie i o to będę prosić Was:)
Tu link:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/239002-Robi-sie
Będziemy pomagać :lol: