Jump to content
Dogomania

Sunia szkielet z krowim łańcuchem na szyi za TM :( Przepraszamy Daszeńko (*):(

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE=3][B]Handzia wyczyść skrzynkę:) Proszę o pilny kontakt telefoniczny. Podałam swoje namiary na pw funi.
Mamy zarezerwowany hotelik, domowy, super :)[/B][/SIZE]

Posted

[quote name='ewu'][SIZE=3][B]Handzia wyczyść skrzynkę:) Proszę o pilny kontakt telefoniczny. Podałam swoje namiary na pw funi.Mamy zarezerwowany hotelik, domowy, super :)[/B][/SIZE][/QUOTE]Ewuniu bardzo Ci dziekuje za pomoc.

Posted

[SIZE=3][B]Czy ktoś ma nr telefonu do Handzi lub Funi? Albo do kogoś, kto ma kontakt z sunią? Musz[SIZE=3]ę[/SIZE] najpóźniej do godziny 17 się skontaktować w sprawie hoteliku...[/B][/SIZE]

Posted

Bardzo dziękuję za nr telefonów :)
Rozmawiałam w sprawie hoteliku i jednak cioteczki potrzebują trochę czasu na zastanowienie. Chodzi o finanse, po prostu nie wiedzą czy damy radę udźwignąć koszty. Będę musiała zadzwonić i poprosić o trochę czasu. Tylko czy miejsce nadal będzie i co z sunią :(

Posted

[quote name='Jasza']Trzymam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
240 zł miesięcznie to tanio za tak wspaniały hotelik.
Rozumiem Funię ale sunia umrze bez pomocy w tym schronie. Żeby ją chociaż podleczyć...
Bazarkami zawsze coś nazbieramy.
Bdt jest chyba nierealne.

Posted

Ja fanty zawsze znajdę, proszę też o nie znajomych. Żal sunieczki, ma na miesiąc pobytu , zrobi się akcją na FB...
Miesiąc to już dużo w jej stanie...

Posted

[quote name='ewu']240 zł miesięcznie to tanio za tak wspaniały hotelik.Rozumiem Funię ale sunia umrze bez pomocy w tym schronie. Żeby ją chociaż podleczyć...Bazarkami zawsze coś nazbieramy.Bdt jest chyba nierealne.[/QUOTE]Dokladnie darmowego nie znajdziemy,sunia ma z dnia na dzien mniejsze szanse na przezycie...Pozniej bedziemy plakac i zalowac.

Posted

Ja pomagam teraz pieskowi, który ma 50 zł deklaracji a hotelik kosztuje 360zł. Robię bazarki z nadzieją ,że z czasem dozbieramy deklarcji.
Piesio jest w hoteliku bo inaczej już by nie żył.
Ta malizna umrze bez pomocy , tyle złego już wycierpiała....:(
Potrzeba prężnie działać na FB. Ona jest wzruszająca , ludzie pomogą.

Posted

Ja już nawet patrzyłam na pociągi do Zamościa ale to 9 godzin w jedną stronę....:( Trzeba by szukać transportu jak najbliżej Gliwic, dalej bym ją zatargała do hoteliku:)
Oby Dziewczyny się zgodziły...

Posted

[quote name='funia'][B]Marysiu [/B]czy wet moze wystawic rachunek za badanie krwi na Stowarzyszenie a Ty zrobisz mu przelew?
Napisz kochana jaka kwotą dysponujemy bo chcemy byc moze zaraz jeśli się sunia nada do zabiegu zrobic usunięcie tych dwóch nowotworów .[/QUOTE]

przelew poszedł i już jest dawno na koncie doktora :)

[url]http://allegro.pl/sunia-szkielet-z-krowim-lancuchem-na-szyi-pomocy-i2854941304.html[/url]

z tej drugiej aukcji jest 9 cegiełek x 5zł = 45 złotych
z pierwszej aukcji było 25 cegiełekx 5zł = 125 złotych
razem [B]170 złotych[/B] dla suni

Posted

[quote name='ewu']Z jednego bazarku dla Keksa zebrałyśmy prawie 470zł, to równowartość 2 miesięcy hoteliku. Myślę,że bazarkami wiele można osiągnąć.[/QUOTE]Ewu dziewczyny boja sie,ze zostana same bez deklaracji.Moge wziasc odpowiedzialnosc za sunie,jezeli sie tego boicie.Mam nadzieje,ze dziewczyny mnie nie zostawia?Tylko niech ona juz tam nie siedzi i nie cierpi....