handzia Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 Wpłynęło 20 zł od ZOZOLA77 :) Dziękujemy bardzo :) Quote
funia Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='mari23']organizm musi się "ustabilizować", narkoza też nie była obojętna dla organizmu... funiu - a jak Twoje zdróweńko ?[/QUOTE] Dziekuje kochana juz lepiej .;) Quote
funia Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Wiola mówi ,ze była piekna klockowata kupa :multi::multi:I zero sraczeńki :eviltong:Oby tak dalej !!!!! Szwy zdjete i musi być ok ,musi :multi: Quote
handzia Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 [quote name='funia']Wiola mówi ,ze była piekna klockowata kupa :multi::multi:I zero sraczeńki :eviltong:Oby tak dalej !!!!! Szwy zdjete i musi być ok ,musi :multi:[/QUOTE] Ale cudnie :) Popatrzcie, jak taka piękna wzorowa kupa może dać tyle radości :loveu: Quote
mari23 Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='handzia']Ale cudnie :) Popatrzcie, jak taka piękna wzorowa kupa może dać tyle radości :loveu:[/QUOTE] oj, tak! tyle radości z powodu jednej klockowatej kupy.... Quote
Sieropsiniec Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 A widzieliście Wiolę kiedyś która na środku parku bije dance brawo? Mina sasiadów bezcenna za resztę można zapłacić. Mari23 pw przeczytane, wszystko przekazane. Zostanie przesłane:) Quote
mari23 Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='Sieropsiniec']A widzieliście Wiolę kiedyś która na środku parku bije dance brawo? Mina sasiadów bezcenna za resztę można zapłacić. Mari23 pw przeczytane, wszystko przekazane. Zostanie przesłane:)[/QUOTE] oczyma wyobraźni już to widzę :) na przesyłkę czekam i pozdrawiam :) Quote
Sieropsiniec Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='mari23']oczyma wyobraźni już to widzę :) na przesyłkę czekam i pozdrawiam :)[/QUOTE] Jutro wszystko zostanie wysłane:) Pozdrawiam Quote
funia Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Marysiu czy jeśli znajdziesz chwilke mozesz podać stan konta Daszki ? Chcemy się poobliczać i sprawdzić na czym stoimy .Czy aby nie trzeba klecić bazarków bo jej budżet bedzie mocno nadzszarpnięty bo zapłaceniu rachunków u weta . Quote
Sieropsiniec Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 (edited) Na pewno trzeba będzie odjąć: 300 zł Sterylizacja (faktura wystawiona na Ostatnią Szansę) - do weta 100zł Operacja guzów- do weta 100zł Leczenie- do weta 50 zł Usg- do weta 50zł Badania Krwi- do weta 36,73 apteka- zapłacone z naszej kieszeni Dzisiaj po wizycie kontrolnej wszystkie faktury zostaną wysłane na SHA Edited April 3, 2013 by Sieropsiniec Quote
mari23 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='Sieropsiniec']Na pewno trzeba będzie odjąć: 300 zł Sterylizacja (faktura wystawiona na Ostatnią Szansę) - do weta 100zł Operacja guzów- do weta 100zł Leczenie- do weta 50 zł Usg- do weta 50zł Badania Krwi- do weta 36,73 apteka- zapłacone z naszej kieszeni Dzisiaj po wizycie kontrolnej wszystkie faktury zostaną wysłane na SHA[/QUOTE] nie zapomnijcie o fakturze, która była przy worku karmy ;) stan konta rozliczę trochę później, jestem nieco obolała po pogryzieniu i zastrzyku przeciwtężcowym.... Quote
funia Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='mari23']nie zapomnijcie o fakturze, która była przy worku karmy ;) stan konta rozliczę trochę później, jestem nieco obolała po pogryzieniu i zastrzyku przeciwtężcowym....[/QUOTE] MaRYSIU A KTO CIĘ POGRYZŁ ?? Quote
mari23 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='funia']MaRYSIU A KTO CIĘ POGRYZŁ ??[/QUOTE] lubliniaczka Majeczka ! trochę mocno, ale to w ferworze walki, interweniowałam, to i ucierpiałam dość boleśnie Quote
Sieropsiniec Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Melduję że, faktury zostały wysłane na adres stowarzyszenia listem poleconym. Faktura dla Fundacji Ostatnia Szansa zostanie przekazana Handzi lub Funi. Dasza ma się już dobrze. Kolejny dzień bez niespodzianek nie licząc jednej. Brygada RR rozwaliła śmieci. (Barry otworzył kuchnie, jakiś ktoś zjadł chleb, i kolejny ktoś porozwalał opakowania w poszukiwaniu smakołyków. O kuwecie nie wsponę) ;) Quote
Nadziejka Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Zagladam z pozdrowieniem dla wszystkich lapeczek :iloveyou::thumbs:Daszenko cudna :buzi: Quote
Sieropsiniec Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='Poprawna']Cwaniaczki :)[/QUOTE] Brygada RR reaktywacja;) Quote
handzia Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 [quote name='mari23']lubliniaczka Majeczka ! trochę mocno, ale to w ferworze walki, interweniowałam, to i ucierpiałam dość boleśnie[/QUOTE] Marysiu kochana :glaszcze: trzymaj się...wiem jak to jest...też kiedyś zostałam pogryziona przez owczarka, weszłam na jego terytorium, on nie był winny, tylko jego Pan...(ksiądz...) broniłam córki całym ciałem....ale i tak kocham owczarki i marzę, że kiedyś uratuję takiego onkowego biedaczka i będzie mnie tak bronił :) Quote
MałgorzataKuc Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Dzisiaj miałam okazje widzieć Danutę:) Powiem Wam szczerze że, psa po takich ciężkich doilegliwościach aż miło oglądać. Bawi się, lata, rozumie większość komend.. Grzebie w śmieciach- to kwestia bezdomności. Ale wyrównacioe to:) Gratuluję:) Quote
zozola77 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 noooo Daszka wraca do formy - fajnie to czytac :) sprzatac po łobuzach juz chyba troszke mniej ;) Quote
ala123 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='Sieropsiniec'] Brygada RR rozwaliła śmieci. (Barry otworzył kuchnie, jakiś ktoś zjadł chleb, i kolejny ktoś porozwalał opakowania w poszukiwaniu smakołyków. O kuwecie nie wsponę) ;)[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :diabloti: Quote
terra Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 No to piknie, wzięli sprawy w swoje łapki :evil_lol: Quote
Sieropsiniec Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Dania, jest bardziej charakterną sunią niż wszyscy myślimy. Dzisiaj ugryzła człowieka. Była u nas w odwiedzinach ciocia Danavas z kompanem podróży. Dasza ni stąd ni z owąd kilka razy pod rząd ugryzła kolege cioteczki. Nie bardzo wiemy co się stało. Czy chodziło o wzrost, wagę czy może i zapach. Śmiemy stwierdzić że miewa sie znakomicie po szarżach które urządza:) Reasumując- nie były to poważne zachiewajki panny choć jakby miała zęby?? Któż to wie. Dzisiaj Danka dała czadu. Jak mniemam ma sie wyśmienicie:) Quote
funia Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 O ,kurde .... Nie ostrzega przed gryzieniem-warczeniem ?Tak sobie po prostu gryzie ? Danka ty sie nie wygłupiaj bo widzę .ze dobrobyt poprzewracał ci w główce ... Quote
Recommended Posts