AnkaG Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Nie mam cierpliwości i poduszę chyba :diabloti: - ciągle teraz szczekają i wyją. Z sunią u brata trochę lepiej ale brat w szpitalu znowu. Kolejny raz dostał krwotoku z nosa takiego że zatamować nie można i zabrało go pogotowie. Problem na tle ciśnienia. Dzisiaj jeździłam z iza u której jest ta szczeniorka z połamana łapka. Jeździłysmy po całym szczecinie zeby zrobic rentgena - albo zamkniete albo aparat posuty. Wet ocenił że łapka zrasta się ok. :lol: To psi aniolek. Ma 3,5 m-ca i nie robi już w domu (siedząc wiele godzin) a do tego super grzeczna. A jutro jade z dusje do moich wetów pokazać sznupke olbrzymkę którą zabiera do NL. Quote
Doginka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 AnkaG napisał(a):...Z sunią u brata trochę lepiej ale brat w szpitalu znowu. Kolejny raz dostał krwotoku z nosa takiego że zatamować nie można i zabrało go pogotowie. Problem na tle ciśnienia... To dobrze, że z sunią lepiej:multi::multi::multi: i lepiej, że brat miał krwotok z nosa niżby miał dostać wylewu krwi do mózgu. DOBRANOC:hand: Quote
JamniczaRodzina. Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Aniu trzymajcie się ,kiedy te kłopoty się pokończą.Pozdrawiamy cieplo.:loveu: Quote
AnkaG Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 :lol: Od poniedziałku zaczynam pracę !!! Będę pracować jako analityk w banku w oddziale regionalym. A moje kochane sunie zagryzły dzisaj kreta na spacerze na łąkach.:mad: Quote
malawaszka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Trzymam :kciuki: za nową pracę!!!! GRATULUJĘ!!! a sznupki - no cóż - do tego zostały stworzone żeby polować na gryzonie :lol: Quote
Doginka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='AnkaG']:lol: Od poniedziałku zaczynam pracę !!! Będę pracować jako analityk w banku w oddziale regionalym. Aniu to super - gratulujęi trzymam:bigok:, żeby wreszcie wszystko było OK.:loveu:;) Quote
JamniczaRodzina. Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Aniu powodzenia w nowej pracy.Będzie :cool2: trzymamy :thumbs: Quote
ariss Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 świetne informacje:multi:i ja trzymam mocno kciukasy:lol: Quote
AnkaG Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 W zasadzie to już pracowałam na takim stanowisku w banku (zbliżonym zakresem) więc się nie boję. :razz: Dzięki za wspieranie. :lol: Quote
Ka-Vanga Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Anka, przeslodkie te Twoje dziewczyny!!!! Quote
Helga&Ares Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 braaawo Aniu! :multi: trzyymam mocno Quote
AnkaG Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Cały tydzień miałam zwariowany. Jeździłam z dusje ze sznaucerką Neriską i połamaną szczeniorką. I zalatwiałam badania lekarskie, kurs bhp i inne sprawy związane z pracą. :p Mała u brata po wprowadzeniu insuliny odżyła. Apetyt super, lata na spacerki i przestała sikać pod siebie. :multi: Nuka z Kajcią po cieczce wiec śpimy już normalnie. :evil_lol: Quote
JamniczaRodzina. Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Aniu no i jak w nowej pracy?Pozdrawiamy serdecznie.:lol: Quote
AMIGA Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Ależ dawno u Was nie byłam! Ale najpierw dogo wariowało, a potem ja bylam trochę "wessana w mikroskop". Jestem zresztą nadal - to się nazywa spokojna emeryturka :evil_lol: AniuG cieszę się, że masz wreszcie pracę i że przynajmniej się nie boisz, tak jak poprzednio. A przy okazji - zapraszam na bazarek klamerkowy na staruszka Bendżiego :p- link w moim podpisie Quote
Cheritka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Nowa praca ??:cool3: a jaki bank ?? może mój :lol:. Pozdrowionka Walenynkowe Quote
AnkaG Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Ale piękna kartka :loveu: Pracuję od poniedziałku w Banku Gospodarki Żywnościowej jako analityk w oddziale regionalnym - zakres pracy: ocena firmy do udzielenia kredytu - pełna ksiegowość i rolnicy. Na razie czytam i drukuję tony instrukcji. Zespół liczy 8 osób. Obsługuje region zachodniopomorski. Quote
Cheritka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Cierpliwie na Ciebie czeka, fajna praca, wiem coś o tym :cool3:. Ja mam teraz lepszą bo pracuje z pieskami, kotkami i ...:loveu: Quote
Doginka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 To Ty aniu masz tera pełne ręce roboty:loveu::loveu::loveu: DOBRANOC:hand: Quote
Recommended Posts