Jump to content
Dogomania

Galeria sznaucerek: Esty, Keysi, Kajci i Nuki

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie mam cierpliwości i poduszę chyba :diabloti: - ciągle teraz szczekają i wyją.

Z sunią u brata trochę lepiej ale brat w szpitalu znowu. Kolejny raz dostał krwotoku z nosa takiego że zatamować nie można i zabrało go pogotowie. Problem na tle ciśnienia.

Dzisiaj jeździłam z iza u której jest ta szczeniorka z połamana łapka. Jeździłysmy po całym szczecinie zeby zrobic rentgena - albo zamkniete albo aparat posuty. Wet ocenił że łapka zrasta się ok. :lol:
To psi aniolek. Ma 3,5 m-ca i nie robi już w domu (siedząc wiele godzin) a do tego super grzeczna.

A jutro jade z dusje do moich wetów pokazać sznupke olbrzymkę którą zabiera do NL.

Posted

AnkaG napisał(a):
...Z sunią u brata trochę lepiej ale brat w szpitalu znowu. Kolejny raz dostał krwotoku z nosa takiego że zatamować nie można i zabrało go pogotowie. Problem na tle ciśnienia...

To dobrze, że z sunią lepiej:multi::multi::multi: i lepiej, że brat miał krwotok z nosa niżby miał dostać wylewu krwi do mózgu.
DOBRANOC:hand:

Posted

:lol: Od poniedziałku zaczynam pracę !!!

Będę pracować jako analityk w banku w oddziale regionalym.

A moje kochane sunie zagryzły dzisaj kreta na spacerze na łąkach.:mad:

Posted

[quote name='AnkaG']:lol: Od poniedziałku zaczynam pracę !!!

Będę pracować jako analityk w banku w oddziale regionalym.

Aniu to super - gratulujęi trzymam:bigok:, żeby wreszcie wszystko było OK.:loveu:;)

Posted

Cały tydzień miałam zwariowany. Jeździłam z dusje ze sznaucerką Neriską i połamaną szczeniorką. I zalatwiałam badania lekarskie, kurs bhp i inne sprawy związane z pracą. :p

Mała u brata po wprowadzeniu insuliny odżyła. Apetyt super, lata na spacerki i przestała sikać pod siebie. :multi:

Nuka z Kajcią po cieczce wiec śpimy już normalnie. :evil_lol:

Posted

Ależ dawno u Was nie byłam! Ale najpierw dogo wariowało, a potem ja bylam trochę "wessana w mikroskop". Jestem zresztą nadal - to się nazywa spokojna emeryturka :evil_lol:
AniuG cieszę się, że masz wreszcie pracę i że przynajmniej się nie boisz, tak jak poprzednio.
A przy okazji - zapraszam na bazarek klamerkowy na staruszka Bendżiego :p- link w moim podpisie

Posted

Ale piękna kartka :loveu:

Pracuję od poniedziałku w Banku Gospodarki Żywnościowej jako analityk w oddziale regionalnym - zakres pracy: ocena firmy do udzielenia kredytu - pełna ksiegowość i rolnicy. Na razie czytam i drukuję tony instrukcji. Zespół liczy 8 osób. Obsługuje region zachodniopomorski.