Matusz Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 [quote name='AnkaG']Ja ci dam ty zdrajco :mad: męska solidarność :diabloti: Quote
AnkaG Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 A tak stado oblazło TZ-ta. Keysi śpi pod kocem. Quote
Doginka Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 [quote name='AnkaG']Łyse lalunie. Są dwie ciekawe czy rozpoznacie które? Tia, ja rozpoznaję kuzynkę Gordona:p gdzie się podział mój post z kartką dla Was?:mad: To dam inny:diabloti::razz: Quote
AnkaG Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Doginka ale którą kuzynke - Gordonek ma dwie. :diabloti: Niestety kartek od ciebie nie widać. :shake: Quote
AnkaG Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Wszystkim życzę spokojnych i wesołych świąt. :lol: Hmm u mnie w zasadzie to nic nie robimy. Miśka nie ma, TZ na diecie, więc minimum wysiłku. :lol: Quote
Doginka Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 AnkaG napisał(a):Doginka ale którą kuzynke - Gordonek ma dwie. :diabloti: Niestety kartek od ciebie nie widać. :shake: Dalej ich nie rozpoznaję:oops::evil_lol: A skoro kartek nie widać, to może :razz:... Na stole święcone, a obok baranek, koszyczek pełny barwnych pisanek i tak znamienne w polskim krajobrazie w bukiecie srebrzyste, wiosenne bazie. Zielony barwinek, fiołki i żonkile - Barwami stroją uroczyste chwile. W dom polski wiosna wchodzi na spotkanie, gdy wielkanocne na stole śniadanie. Wesołych Świąt **___** _**___**_________**** _**___**_______**___**** _**__**_______*___**___** __**__*______*__**__***__** ___**__*____*__**_____**__* ____**_**__**_**________** ____**___**__** ___*___________* __*_____________* _*____0_____0____* _*_______@_______* _*_______________* ___*_____v_____* _____**_____** _______*****_______ :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Celina12 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Zdrowych, pogodnych, rodzinnych Świąt życzy Celina z rodzinką i z jamnikami.:loveu: Quote
AnkaG Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Święta,święta i już prawie po świętach. :cool3: Dzisiaj wredota Nuka zaatakowała Sasanke Amisi na spacerku. Poszło o chrupki psie. Pchały się obydwie i Nuka szurnęła. Śladów zębów nie ma, ale coś Sasanke tylna noga boli. Amisia sie martwi. :-( Dzikus z tej Nuki. :shake: Quote
weszka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Dawno mnie nie było i witam się już prawie poświątecznie :) Śmieszne masz łysolki w domku! Quote
malawaszka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 ten Michał to Ci do Szwecji ucieknie :shake: Quote
Matusz Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 malawaszka napisał(a):ten Michał to Ci do Szwecji ucieknie :shake: no właśnie:razz::shake: Quote
Celina12 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Biedna Sasanka...a ,że Nukuś zaatakuje-aż dziwne mi się zdaje... Quote
Doginka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Kaganiec na potffforka małego:diabloti::mad::diabloti: A Michał fajniejszy od Linusa:p - bo normalniej wygląda;) Quote
Helga&Ares Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Celina12 napisał(a):Biedna Sasanka...a ,że Nukuś zaatakuje-aż dziwne mi się zdaje... też nie mogę uwierzyć.. no ale to zachłanność, wiem coś o tym:mad: Święta,święta i po świętach;) Quote
Matusz Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Doginka napisał(a): A Michał fajniejszy od Linusa:p - bo normalniej wygląda;) też to moje baczne oko wychwyciło...:p Quote
AnkaG Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 No przestańcie bo już moja leciwa mama wykład mi zrobiła że ten chłopak to pewnie gej (no inaczej powiedziała) i Michała na złą drogę sprowadzi. :roll: A wogóle to mi dzisiaj tyle nagadała że mnie głowa boli. Mama ma 76 lat i już nie wiem co jej mówic a co nie .... :shake: A Nuka jak już pisałam to dzikus. Nie wiem co z niej i kiedy wylezie. No i oczywiscie ciągle robi w domu. Wet mówi że to niestety słaby układ nerwowy. I pewnie tak już zostanie. Ech mam dzisiaj jakiegoś doła. Quote
Matusz Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Aniu, głowa do góry:calus::buzi:, masz nas:p Quote
AnkaG Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Wiem ze mam Was i inni mają gorzej. ;) Na poprawę nastroju żebyście widzieli że dalej mam cztery psy ... :cool3: Quote
Recommended Posts