Jump to content
Dogomania

Galeria sznaucerek: Esty, Keysi, Kajci i Nuki

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może po paru dniach się uspokoi. :cool3: ;)

Dzisiaj w nocy TZ to juz sie darł: K..rwa uspokoicie się durne kundle!!! Pięć minut spokoju i znowu z sypialni na dół, piski i z powrotem skoki po łóżku. I co chwile na ogród chcą. Ale one teraz mają te plodne dni. Nuka to Kajci nawet na głowę włazi. A Kaja to się do wszytkich tyłem ustawia ...

Esta chowa się do bud albo pod kołdrę ... :evil_lol: Keysi warczy jak się zbliżają.

A za parę dni sama będzie latać.

Dobrze że to dwa razy w roku bo inaczej :boom::flaming:

Posted

gassira napisał(a):
czy to daleka siorka Gordonowa na 1 fotce????:cool3:

Siorki dalekie są dwie - na tej pierwszej fotce Keysi (podobna no nie) a poniżej Kaja i Keysi - kuzyki Gordona. :lol:

Posted

Jestem trochę nieprytomna. :evil_lol:

Poprzedniej nocy syn miał studniówkę. Poszłam o 2 spać a on o 4 mnie obudził bo nie wziął kluczy. Do tego przyprowadził kolegę na noc bo chłopak mieszka poza Szczecinem (w Gryfinie) a niedaleko nas ma dziewczyne więc wpadli na super pomysł żeby u nas spał. Poszli o 4 z psami na spacer. :evil_lol: Musiałam pościelic łóżko i poczekać aż wrócą. Usnęłam dopiero o 6 a o 9 obudziły mnie wyciem moje kochane pieseczki. :mad:

A dzisiaj wogóle w nocy nie spałam bo wieczorem przyjechała sznaucerka olbrzymka Neris z Olsztyna, którą dusje zabiera do NL. Tak gadałyśmy że w końcu była 4 i bez sensu było zabierać Patch do mnie bo o 7.55 miała pociąg. :evil_lol:

Jak ktoś ciekawy to wątek Neris:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=79296