ariss Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 ja się nie dziwie,że mu się spodobało:evil_lol: Quote
AnkaG Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Może po paru dniach się uspokoi. :cool3: ;) Dzisiaj w nocy TZ to juz sie darł: K..rwa uspokoicie się durne kundle!!! Pięć minut spokoju i znowu z sypialni na dół, piski i z powrotem skoki po łóżku. I co chwile na ogród chcą. Ale one teraz mają te plodne dni. Nuka to Kajci nawet na głowę włazi. A Kaja to się do wszytkich tyłem ustawia ... Esta chowa się do bud albo pod kołdrę ... :evil_lol: Keysi warczy jak się zbliżają. A za parę dni sama będzie latać. Dobrze że to dwa razy w roku bo inaczej :boom::flaming: Quote
Doginka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Aniu, ale masz Meksyk:evil_lol::evil_lol::evil_lol: DOBRANOC:hand: Quote
Cheritka Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Ale u Was duzo seksowskich tekścików :eviltong:. Ja mam dwa reprokuktory i nigdy się nie gwałcą, a taka fama jest o pudlach - nieprawdziwa :mad::mad::mad: Quote
AnkaG Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 WSZYSTKIE JUŻ MAJĄ CIECZKĘ :evil_lol: :grab: Sunia u brata zaczęła już jeść i zrobiła się aktywna. Wyniki beda robic w sobotę. Quote
Matusz Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 to masz wesoło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AnkaG Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Na stronie naszego schronu odkryłam następnego sznupka mini. Załamka. Jutro bede dzwonic czy jeszcze jest. Quote
Helga&Ares Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 jak słodko śpiom:loveu: no nie znowu sznup? kolejny złapie moje serce:shake: Quote
Doginka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Hej - wpadłam tak przed snem i nie żałuję, bo moje kochane sznupeczki zobaczyłam:loveu: DOBRANOC z Śnieżnego Zakopanego:bye: Quote
ariss Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 czy to daleka siorka Gordonowa na 1 fotce????:cool3: Quote
AnkaG Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 gassira napisał(a):czy to daleka siorka Gordonowa na 1 fotce????:cool3: Siorki dalekie są dwie - na tej pierwszej fotce Keysi (podobna no nie) a poniżej Kaja i Keysi - kuzyki Gordona. :lol: Quote
AnkaG Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Jestem trochę nieprytomna. :evil_lol: Poprzedniej nocy syn miał studniówkę. Poszłam o 2 spać a on o 4 mnie obudził bo nie wziął kluczy. Do tego przyprowadził kolegę na noc bo chłopak mieszka poza Szczecinem (w Gryfinie) a niedaleko nas ma dziewczyne więc wpadli na super pomysł żeby u nas spał. Poszli o 4 z psami na spacer. :evil_lol: Musiałam pościelic łóżko i poczekać aż wrócą. Usnęłam dopiero o 6 a o 9 obudziły mnie wyciem moje kochane pieseczki. :mad: A dzisiaj wogóle w nocy nie spałam bo wieczorem przyjechała sznaucerka olbrzymka Neris z Olsztyna, którą dusje zabiera do NL. Tak gadałyśmy że w końcu była 4 i bez sensu było zabierać Patch do mnie bo o 7.55 miała pociąg. :evil_lol: Jak ktoś ciekawy to wątek Neris: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=79296 Quote
Helga&Ares Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 a ktora to ucięta? http://img227.imageshack.us/img227/8576/obraz1041id3.jpg Quote
AnkaG Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Helga&Ares napisał(a):a ktora to ucięta? Keysi :evil_lol: One tak się kręcą ze fotki nie mozna porządnej zrobić. :p Quote
Helga&Ares Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 wierze :evil_lol: 4 to nie jedna ...hehe Quote
Cheritka Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 gassira napisał(a):Ty to masz zdrowie kobieto!!!!:crazyeye: i cierpliwość :cool3: Quote
malawaszka Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 hahah niezły sajgon z tymi cieczkami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: chybaby mnie szlag trafił :shake: cieszę się że suni brata lepiej i trzymam :kciuki: Quote
Recommended Posts