malawaszka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Aniu gratulowałam Ci już u siebie, ale nie zaszkodzi i tutaj bo to wielki sukces!!! :laola: brawo!!!! :loveu::multi: Quote
AnkaG Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Dzisaj walka w duecie i miniformacja. Wraca jutro rano i wieczorem leci do Szwecji. Quote
AnkaG Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Z miniformacją są Mistrzami Polski. :multi: Duet 5 miejsce. Jest zły. :cool3: Quote
Doginka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 AnkaG napisał(a):Dzisaj walka w duecie i miniformacja. Wraca jutro rano i wieczorem leci do Szwecji. Ale On się nalata:crazyeye: Quote
malawaszka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 AnkaG napisał(a):Z miniformacją są Mistrzami Polski. :multi: Duet 5 miejsce. Jest zły. :cool3: :laola: GRATKI!!!! :loveu::multi: a w duecie to co? partnerka zawiodła? :cool3: Quote
AnkaG Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Nie partnerka nie zawiodła. Ale na mistrzostwach jak na wystawach psów. ;) Cud że wygrał z chłopakiem w solo, który był z klubu organizatora. Wg trenerów innych zespołów powinni mieć drugie miejsce. Może sędziowe uznali że 3 medale (dwa złota i jedno srebro) z 4 konkurencji w których startował wystarczą mu. :p Nam z TZ-tem się fartnęło bo dostał dwa szare polary z playa i nam oddał. :lol: I dostał koszulki dwie czarne z napisem: Mistrz Polski. Fajne. :lol: Quote
Doginka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Ano Fajne:p:diabloti: Przyszłam powiedzieć DOBRANOC:loveu: Quote
ariss Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 od wczoraj jak tu zaglądam,to mi dogo wygasa:mad: Quote
AnkaG Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Jutro dwie laski idą do fryzjera -Nuka z Estą. A tu zimno cholerka. Quote
ariss Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 AnkaG napisał(a):Jutro dwie laski idą do fryzjera -Nuka z Estą. A tu zimno cholerka. moje w czwartek:roll:też się obawiam tego cięcia,ale cóż od poniedziałku ma być wiosna pełną gębą więc ryzykuje;) Quote
Doginka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Dziś zawieja śniegowa była, a ja z łyskiem aż 2 godzinki po tym zimnie śmigałam i jakoś przeżył:diabloti: Quote
AnkaG Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Doginka ale w ubranku chyba ...:cool3: Nuka po fryzjerze. Była super grzeczna. :lol: Quote
Doginka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Bez ubranka dzisiaj, bo wczoraj w ubranku to Gorduś nie chciał biegać i strasznie się na mnie obraził, że cudaka z niego zrobiłam:diabloti: Quote
AnkaG Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Michał w stroju do solo na mistrzostwach w pięknym makijazu :cool3: Quote
Doginka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Aniu zakochałam się w Twoim synu Quote
Matusz Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 fajny strój :razz: a Michał, wie, że na dogo jest?:evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 łooo jaka łysa Nuka :lol: chyba lekko zniesmaczona stanem w jakim się znajduje :evil_lol: A Michał - niezłe ciacho rośnie :cool3: ja co prawda z daleka od disco, ale podziwiam sukcesy a jakże :cool3: Quote
AnkaG Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 [quote name='Doginka']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Aniu zakochałam się w Twoim synu Ciocia no co ty :evil_lol: [quote name='Matusz']fajny strój :razz: a Michał, wie, że na dogo jest?:evil_lol::evil_lol: Ty pewnie w czymś takim byś nie wyszedł. :razz: Ale stroje też są oceniane. A te kamienie to są masakrycznie drogie. Coś ty nie wie że jest na dogo - siedzi w Szwecji :eviltong: [quote name='malawaszka']łooo jaka łysa Nuka :lol: chyba lekko zniesmaczona stanem w jakim się znajduje :evil_lol: A Michał - niezłe ciacho rośnie :cool3: ja co prawda z daleka od disco, ale podziwiam sukcesy a jakże :cool3: Wszystkie są kompletnie łyse. Wyłaziło z nich futro jak nigdy. Jutro zrobie fotki. Jamnicza rodzina - śliczna kartka - dziękuję. :lol: Quote
Matusz Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='AnkaG'] Ty pewnie w czymś takim byś nie wyszedł. :razz: Ale stroje też są oceniane. A te kamienie to są masakrycznie drogie. Coś ty nie wie że jest na dogo - siedzi w Szwecji :eviltong: powiem mu :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
AnkaG Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 [quote name='Matusz'] powiem mu :eviltong::eviltong::eviltong: Ja ci dam ty zdrajco :mad: Quote
AnkaG Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Łyse lalunie. Są dwie ciekawe czy rozpoznacie które? Quote
Recommended Posts