Majaa Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 beka napisał(a):Piękny i dostojny z niego kawaler. NIo chłopak aż się patrzy ;) Pierś do przodu Głowa w górze! Quote
Majaa Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Morusek ma jednego, na razie nieujawnionego, obserwatora na allegro Quote
KamaG Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Niech to będzie nie tylko obserwator!!! Quote
Majaa Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Zaraz sprawdzę aktywność ;) naszych psiaków na allegro! Quote
KamaG Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Morus pięknieje z dnia na dzień! Wczoraj jak tak biegł pod lasem a w promieniach słońca lśniła mu sierść, wyglądał wspaniale! I nawet zaokrągliły mu się boczki.. Ale zaniepokoiła mnie jedna sprawa, byłam tam z moim dzieciakiem i Morusowi się to nie bardzo spodobało. Nie przejawiał jakiejś agresji ale jak Grześ próbował go pogłaskać to Morus zmarszczył nosa... Możliwe, że -niestety- ale dzieciaki okoliczne go tam ganiają i psiak zaczął być ostrożny w kontaktach z małolatami. Do mnie podszedł z machaniem ogona, ale Grześka unikał... Quote
BożenaG Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 NO własnie.Jak to mozliwe?To sią musi jak najszybciej zmienić. Quote
Majaa Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 BożenaG napisał(a):Morusek . Domek potrzebny na wczoraj. NIe rozumiem .... :-( Morus taki cudowny psiak i takie małe zainteresowanie !!!!!! ale ja ciągle czegoś nie rozumiem .... powinnam się przyzwyczaić .... Quote
BożenaG Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Szukaj Morus domu bo juz wszyscy się bardzo o ciebie martwią. Quote
KamaG Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Wędruj na górę szukać domu a ni kręć się tak po osiedlu, bo wkońce komuś zaczniesz przeszkadzać! Quote
Majaa Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Aukcja Morusa na allegro się zakończyła Zero odzewu !:-( Wystawiam ponownie Moze tym razem .... Quote
Majaa Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Kamkam napisał(a):Taki piękny psiak i cisza:shake: Na razie dwóch obserwatorów na aukcji nowej Morusa .... Quote
KamaG Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 http://www.belgi.com.pl/viewtopic.php?p=75249#75249 Morus na forum belgów, życzymy powodzenia psiaku!!! Quote
mareczek Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Kamkam napisał(a):Taki piękny psiak i cisza:shake: Piękny, fakt, ale sami piszecie, że psiak jest w wieku mocno dojrzałym, ma tendencje do zachowań agresywnych (dzieci, psy), niełatwo akceptuje obcych. To nie jest bezproblemowy piesek dla każdego, którego wystarczy wziąć i kochać! On MUSI trafić do kogoś z pojęciem, kto ma wiedzę, umiejętności, chęci i czas - sporo tego... Ktoś, kto weźmie go pod wpływem emocji (bo taki śliczny), może tej decyzji gorzko żałować. A pies znowu ucierpi. Życzę mu jak najlepiej, ale nie spodziewam się, że ustawi się po niego kolejka chętnych. Marek. Quote
Recommended Posts