wegielkowa Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 Przyjechałam dopiero co, wkurzona. Prawiłam morały wieśniakom-dwa psy małe, jeden w klatce metr na metr, drugi na łańcuchu na bank krótszy niż metr. Kociak malutki i panienki z pzaurami do ziemi, które powiedziały, że karmy nie ma bo kot zjada myszy. Mimo, że jestem chora i mówić nie mogę, darłam się. Ide spać. Quote
ewab Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Wegielkowa współczuję. Wieś polska w stosunku do zwierząt to jest średniowiecze. Quote
Malgoska Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='ewab']Wegielkowa nam zaginęła:-o[/QUOTE] może się zaczadziła od wąchania..... Quote
Malgoska Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='wegielkowa']Przyjechałam dopiero co, wkurzona. Prawiłam morały wieśniakom-dwa psy małe, jeden w klatce metr na metr, drugi na łańcuchu na bank krótszy niż metr. Kociak malutki i panienki z pzaurami do ziemi, które powiedziały, że karmy nie ma bo kot zjada myszy. Mimo, że jestem chora i mówić nie mogę, darłam się. Ide spać.[/QUOTE] [quote name='ewab']Wegielkowa współczuję. Wieś polska w stosunku do zwierząt to jest średniowiecze.[/QUOTE] masakra i nie przemówisz... Quote
ewelinka_m Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='ewab']No nie jestem pewna, czy białko w moczu to wszystko w porządku:shake:. U ludziów na pewno nie.[/QUOTE] Ewab ale ilości białka jest mniejsza niż uznaje się za znikome białko w moczu (0,5g/l ), więc jak dziewczyny pisały to może być wynikiem np spermy czy jakiś nabłonków :roll: a kiedy kończy antybiotyk? Quote
Nutusia Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 (edited) Wsi wesoła... rozpacz w kratkę :( A te szponiaste to nie wiedzą, że zimą na polach myszy nie ma?... Edited December 5, 2012 by Nutusia Quote
wegielkowa Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 Już się kończy antybiotyk. Betadinem Janusz smaruje te niezagojone miejsca. Jak trochę lepiej się poczuję, pójdziemy z Rambolem do weta. Quote
Incia Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Byłam dziś w gościnie u Panów:loveu: Moja mama spełniła się kulinarnie, Rambo będzie miał kilka obiadków pierwsza klasa:) Poszliśmy na spacer, koleżka dość mocno ciągnie, ale jest pojętny, szybko nauczy się chodzić na smyczy. Do psów stoicki spokój (nawet do jazgotliwego jorka), do ludzi zainteresowanie bardzo miłe i przyjazne. 2 panów po drodze zachwyconych Rambolkiem, 1 pan nazwał mnie poj...ną babą, bo Rambo powąchał go przechodząc obok... Ten pies jest niesamowity, to ostoja spokoju, przeuroczy, dzielnie zniósł smarowanie ranek. Wygląda coraz lepiej, choć nadal kosteczki widać. Tulił się do mnie, prosił o pieszczoty. W p. Janusza zapatrzony jak w obraz:) Kocham Go nieprzytomnie, zazdroszczę Jego przyszłej rodzinie, i ciesze się bardzo, bo dał mi buziaka:loveu: Na pewno po niedzieli pojadę ponownie. Quote
wegielkowa Posted December 7, 2012 Author Posted December 7, 2012 Dzięki Inciu:) Szkoda, że nie możesz go wziąć na tymczasik malutki:) Quote
DONnka Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Jak dobrze, że Rambolek ma taką silną grupę wsparcia :razz: Wymiziać chłopaka proszę ode mnie przy najbliższej okazji :loveu: Quote
savahna Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='Incia'] Ten pies jest niesamowity, to [B]ostoja spokoju[/B], [/QUOTE]To pasujecie do siebie.:pFajny jest i już coraz bardziej usierściony.:loveu: Coś czuję,że jak tak dalej pójdzie to się będziemy ustawiac w kolejce do Rambulca.;) Quote
wegielkowa Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 [quote name='DONnka']Jak dobrze, że[B] Rambolek ma taką silną grupę wsparcia [/B]:razz: Wymiziać chłopaka proszę ode mnie przy najbliższej okazji :loveu:[/QUOTE] Oby jak najdłużej te Kielcoki trzymały się w koopie, jak do tej pory:). Jakaś magia wytworzyła się między nami:). Miłe to jest:) Quote
savahna Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='wegielkowa'] Jakaś magia wytworzyła się między nami:). [/QUOTE] Powiedziałabym nawet,że CZARNA MAGIA......:diabloti: [IMG]http://us.cdn3.123rf.com/168nwm/threeart/threeart1208/threeart120800001/14764309-wa--giel-grudki-rozlane-na-biaa--ym-tle-z-miejsca-kopiowania.jpg[/IMG] Quote
jaanka Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='wegielkowa']Oby jak najdłużej te Kielcoki trzymały się w koopie, jak do tej pory:). Jakaś magia wytworzyła się między nami:). Miłe to jest:)[/QUOTE] Oby na zawsze :) Miło jest na Waszych wątkach . Robicie świetną robotę . Szczerze podziwiam i dlatego tu sobie do Was włażę . Quote
mariusz pp Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 I ja też sobie włażę.:lol: Wegielkowa trzymajcie się może lepiej razem a nie w kupie:roll: Quote
savahna Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='jaanka'] tu sobie do Was włażę .[/QUOTE] Swojak przeciez jesteś.;):p [quote name='mariusz pp']I ja też sobie włażę.:lol:[/QUOTE] i się tajniaczę....:eviltong::eviltong::lol: Quote
jaanka Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='savahna']Swojak przeciez jesteś.;):p [/QUOTE] ale mi miło :oops: :loveu: Quote
erka Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='mariusz pp']I ja też sobie włażę.:lol: Wegielkowa trzymajcie się może lepiej razem a nie w kupie:roll:[/QUOTE] Chyba,że jest to kupa psia :eviltong:. Pozdrawiamy wszystkich włażących:) ;). Quote
mariusz pp Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 No tak psiej kupy nie brałem pod uwagę. Chociaż jak schylam się po snikersika mojej Figuni,żeby posprzątać to nieraz tak zajeżdza kiszonką ,że szok:megagrin: Quote
wegielkowa Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 [quote name='Ziutka']Też Was Kocham :loveu:[/QUOTE] My kochać Józefkę i małego Józefka:) P.S. To się zrobił wątek milosno-randkowy:) Quote
wegielkowa Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 [quote name='erka']Chyba,że jest to kupa[B] psia[/B] :eviltong:. Pozdrawiamy wszystkich włażących:) ;).[/QUOTE] Erosław nawiązuje do podróży ze srajtuchami do hoteliku 3 dni temu. Jechały autem z otwartymi oknami. Jakże byłam szczęsliwa, ze udało mi się tym razem nie zawozić burych kundli:). Quote
ewab Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='wegielkowa']Erosław nawiązuje do podróży ze srajtuchami do hoteliku 3 dni temu. Jechały autem z otwartymi oknami. Jakże byłam szczęsliwa, ze udało mi się tym razem nie zawozić burych kundli:).[/QUOTE] Twoja szczerość przeraża. Ciekawe czy z jutrzejszo-dzisiejszej podróży będziesz zadowolona:) Quote
egradska Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='wegielkowa']My kochać Józefkę i małego Józefka:) P.S. To się zrobił wątek milosno-randkowy:)[/QUOTE] hmmm, walentynki dopiero w lutym:cool3: ale na trening nigdy nie jest za wcześnie:multi: Jak tam Rambol? Jak to dobrze, że w ciepełku siedzi w te mroziska:multi: Quote
Handzia55 Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='ewab']Twoja szczerość przeraża. Ciekawe czy z jutrzejszo-dzisiejszej podróży będziesz zadowolona:)[/QUOTE] Znowu jedziecie na łowy?:crazyeye: Quote
Recommended Posts