Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 335
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam dzisiejsze zdjęcia Szarotki/Szarki ze spaceru. Byliśmy u weta na szczepieniu na wściekliznę i choroby zakaźne. Już o niebo lepiej chodzi na smyczy :lol: .

Posted

Oby znalazł sie ktoś kto da ci milosc i spokój. :))
SZAROTKO jestes cudowna!!!!
gdyby nie moja ciasnota w mieszkaniu chętnie bym cię zabrała do siebie ;//
ale cóż;//

Posted

Świetne fotki, cudna wesoła sunieczka, a widac,że Czarek też w siódmym niebie u boku takiej towarzyszki.:lol: :lol: :lol:

A może gdzies by się znalazł domek dla tej dwójki?:roll:

Posted

Też mam takie marzenie, żeby gdzieś razem trafiły, do jakiegoś wspaniałego domku. Czy ktoś może im zrobićwspółne ogłoszenie na allegro?

Posted

Czyżby Szarotka poszła w zapomnienie? To, że jest bezpieczna i ma budkę, nie znaczy, że ma już dom! :-( Pilnie szukamy jej domku. Inne psiaki czekają na jej budkę. :cool3:

Posted

Wczoraj miałam zajęcia z sunią sąsiadów - notoryczną uciekinierką. Przeszłam się z nią jakieś kilkaset metrów dalej od miejsca, gdzie wcześniej błąkała Szarotka. To, co znalazłam było straszne. Na ścieżce wzdłuż ogrodzenia ogródków działkowych leżą zwłoki psa. Ma obrożę. Jest to czarny, spory mieszaniec. Ma wyjedzony brzuch, żebra są rozniesione na przestrzeni kilkudziesięciu metrów. Leży tam już chyba jakiś czas. W zeszłym roku, dokładnie kilkadziesiąt metrów od tego miejsca znalazłam psa w worku ze związanymi łapami - już nie żył, to była bardzo wczesna wiosna. Na działkach błąka się jeszcze kilka psów. A za działkami od strony Woli Kopcowej znalazłam lata temu przywiązanego do drzewa, obdartego ze skóry psa. Tak teraz myślę, że Szarotka miała wiele szczęścia w nieszczęściu, że znalazł się dla niej domek tymczasowy. Znajdźmy jej szybko dom, póki jeszcze nie przywiązała się aż tak bardzo do Czarka (no chyba, że dom będzie miała razem z Czarkiem). Przygotujmy wolne miejsce dla następnego biedaka, żeby nie skończył tak, jak ten pies, którego znalazłam. :-(